Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Nohudum bu arada yasamadım isimlerden ikra çok hoşuma gitti ben bide
Bisra yı sewiyorum çok hoşuma gidiyo
bende ıkrayı begenıyorum cnm...bisra kaydirigubbakcemile3benım kardeşimin adı büşra bisra koysam dalga geçer heralde:))
nohudum yazılarımdan mı tanıon beni
doru vala
ben çok kötüyüm
uyanalı 1 saat oldu ki
zorla 2 kaşık bişiler yedim
konuşcak halim yok
çok kötüyüm gerçekten
ah kıyamam bebegımee...geçic, şeyler bunlar tatlımmm melegın buyuyo annesı onun belırtılerı bunlarrr:lepi:
gelelim yardıma kusummm sen yorulma bitanemmmmolumunekankayizsmile
ahhh düşündün ya oda yettı canım benımolumunekankayizsmile
kız fenamı işte ıkı hafta öncede nıye mıdem bulanmıyo dıye sızlanıyodun:))
bebişinin sana sıkı tutundugunu da gösterıyo bu canımcımm sabret bıraz geçiçi bunlarr

hahhhh benimkide öle diyo işte canımcım e diyom ben canım yemek istemiyo uyku istiyo nokkk diyo yemesende karsımda otur alla allaaaa öldürcek bu cocuk beniiiiiikaydirigubbakcemile3Şeniz

slm çiçekimmm ahh cnm o bulantılar öle devam edicekk şimdii geçmıyo valla kolay kolay yada benm geçmediii bende sadece portakal yiyebiliyodumm ama sen kaşındın benim neden bulanmıyo benm neden bulanmıyo al sana bulanıyo şimdii bulantı sağlıklı hamilelik belirtisiiymişş :teytey: böle moral vericen kendineee artıkk umarımm tez zamanda geçer seninki bulantı için ilaç vermişti bana dr beş para etmemişti istrsen sende kullan

ne demek bitanem ben severim ölee yaslılara yada hamilelere yardımcı olmayı her zaman ve her yerde yane bide sanki elimdemi kalıcak kusum...olumunekankayizsmile

tesekkürler canımcım eldim dostlarımla sohbet ediyom nidim akşamada memelketime gidyoz koccişimle onun sevincide var tabee senin nasıl geciyo zaman bebiş nasıl???

ohhh iyi yapmışsın kuşummm ayy senden mutlusu yokturr bgnn annişine gidicennn bende ösledimmmm haftaya gitmek istıyorum bende kalayım birazz benmde nasıl geçsinn hayatım büyütüyoruz bebişiii bulandırıyo boyna annesinin midesiniii alıştım ben artıkk böyle doğuracaz kısmetse doğuma giderken bile istifra ederek gidicem kesin:roflol:

insanlar çok manyak yaaa. benim köpeklerim var bahsetmiştim. ilk aldım 40 günlük falandı. eşimin işyerinden biri beni aldı eve gidiyoruz. diğer bi arkadaş var köpeklerde bahsediyorum bana diyorki çocuk olmuyor herhalde. he dedim olmuyor diye köpek aldık artık onları büyütecez. bu kıpkırmızı oldu sesi çıkmadı. dengesizler yaaa. geçendede eşimin nenesi diyorki size geldim köpekler kağıya geldi ananız nerde diye sordum diyor. eşimde döndü ben nenenizim demedinmi belki tanırdı dedi sustu kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…