- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.681
bende ıkrayı begenıyorum cnm...bisra kaydirigubbakcemile3benım kardeşimin adı büşra bisra koysam dalga geçer heralde:))Nohudum bu arada yasamadım isimlerden ikra çok hoşuma gitti ben bide
Bisra yı sewiyorum çok hoşuma gidiyo
ah kıyamam bebegımee...geçic, şeyler bunlar tatlımmm melegın buyuyo annesı onun belırtılerı bunlarrr:lepi:nohudum yazılarımdan mı tanıon beni
doru vala
ben çok kötüyüm
uyanalı 1 saat oldu ki
zorla 2 kaşık bişiler yedim
konuşcak halim yok
çok kötüyüm gerçekten
ahhh düşündün ya oda yettı canım benımolumunekankayizsmilegelelim yardıma kusummm sen yorulma bitanemmmmolumunekankayizsmile
kız fenamı işte ıkı hafta öncede nıye mıdem bulanmıyo dıye sızlanıyodun:))kızlar akıntılarım tamamen bittii
eylem gelmiş sormuş. onun devam edio galiba.ben rastlıyamıorum.bol dinlensin.
ama çok kötü bulantılar yaşıyorum.hiç neşem kalmadı annemle bile konuşmuorum evde.
portakal suyu ve muzla besleniorum sadece
birden ne oldu böle anlamadım
ilk defa bunları yaşıyorum
benim canımda sabah işe gidecekse hayatta kalkmaz yataktan. ben neler yaparım ooo zorla uyandırırım. işkence gibi onu uyandırmak. ama bak karşılıklı yemek konusunda haklı bide bizimkide öyle yemesende oturacaksn karşısında
slm birsencim
hııım ben tanımıorum
iiim melikeciğim sen nasılsınnn
bende ıkrayı begenıyorum cnm...bisra kaydirigubbakcemile3benım kardeşimin adı büşra bisra koysam dalga geçer heralde:))
ah kıyamam bebegımee...geçic, şeyler bunlar tatlımmm melegın buyuyo annesı onun belırtılerı bunlarrr:lepi:
ahhh düşündün ya oda yettı canım benımolumunekankayizsmile
kız fenamı işte ıkı hafta öncede nıye mıdem bulanmıyo dıye sızlanıyodun:))
bebişinin sana sıkı tutundugunu da gösterıyo bu canımcımm sabret bıraz geçiçi bunlarr
kızlar görüşürüz
seraba benden slm söleyin
tesekkürler canımcım eldim dostlarımla sohbet ediyom nidim akşamada memelketime gidyoz koccişimle onun sevincide var tabee senin nasıl geciyo zaman bebiş nasıl???
neyse kızlarr ben dışarı çıkıyorum hava çok güzel burda kuaföre gidimm bii öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?