Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Hoşgeldin canım ne ciciler aldın bakiim

ay elifimmm çok güzeller yaa bi tane hastane çıkışı ama öle geçenki gibi büyüklerden değill az parçalıı bi battanıye attaaaaa giderkenn örtmeye kışın uyurken içine sokmaya tulum tavşan şapkalı takımm bitane daha hastane çıkışııı ananm çok masraftayızz ama battanıyeyle hastane çıkışı ananesinden dierleride düşeşe geldii normalde kışlık tulum 15 liraydıı geçen hafta gittik kalmamıştı olsaydı alıcaktımm anacımm bide baktım 5 liraya düşürmüşlerr 3 parçaya 15 lira verdimm onlar çok uyguna geldiii resim çekip gösteririm sana

:lepi::lepi::lepi:

hoşgordum bacılar..
melıke annen nırde oturuyor bacım..uzaktamı..sen çalısıyormusun..

oo ii bare yaa baya uyguna gelmiş gösterirsin bi ara cicilerini nerden aldın? Bücürük diodun sanırım onu bilmiyorum ben
ay hawa çok güsel yaa çıkıp gezesim war da nerde gezcen burda ufff

hoşgordum bacılar..
melıke annen nırde oturuyor bacım..uzaktamı..sen çalısıyormusun..

yok canımcım özel bi bankada gişe personeliydim evlenince adanadan mersine gelme durumum olunca cıktım suanda evdeyim 9 aydır yanee eşim burda polis memuru ailemde adanada canımcım 1 saat cok sükür işteşimdi işletme.3.ten devam ediyom polislige girmek için yas gecmeden inşallah canımcım:Saruboceq: turkbayragi
yarında polis bayramı carsıya cıkarız kocişle adanada inşallah bakalım sınavıda ii gecer inşallah yurt dısı sınavı özel bunlara olumunekankayizsmile Şeniz

ay haftasonu sinemaya gideris die konuşmuştuk tekiradaki filmlerin fragmanlarına bakıyodum
titanların savaşının fragramı yüklenmesdi bıraktım bende sonra unutmuşum o yüklenmiş ötmeye başlamış
bi anda bi canawar sesi çıktı nooldumu şaşırdım zıpladım ödüm koptu yaaaa ohaoldumsmile

bizde gece hafta pazar eywah eywaha gitmiştik......
bu fasulye yedi bucuk liraaaaaaaahihoyyyt hihoyyyt

hadı ınşallah dıledıgın gıbı olur canım..aılende yakın sayılır..

:roflol::roflol::roflol:

bızım sınema hayatımız bıttı...
evde alıp ızlıyos.. :1shok: :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…