- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.781
Hoşgeldin canım ne ciciler aldın bakiim
ohhhhhhhhhhhhh süper olmus canımcım çok iii yapmısın gariiiiia.s.
demii kızzz ama sefam olsunn ayy allhım sizede en kısa zamandaa nasip etsinnnn
ay elifimmm çok güzeller yaa bi tane hastane çıkışı ama öle geçenki gibi büyüklerden değill az parçalıı bi battanıye attaaaaa giderkenn örtmeye kışın uyurken içine sokmaya tulum tavşan şapkalı takımm bitane daha hastane çıkışııı ananm çok masraftayızz ama battanıyeyle hastane çıkışı ananesinden dierleride düşeşe geldii normalde kışlık tulum 15 liraydıı geçen hafta gittik kalmamıştı olsaydı alıcaktımm anacımm bide baktım 5 liraya düşürmüşlerr 3 parçaya 15 lira verdimm onlar çok uyguna geldiii resim çekip gösteririm sana
bende geldım kıslar..
melik annişine gidiyo die herkese çiçekler dağıtıyooo kaydirigubbakcemile5
oo ii bare yaa baya uyguna gelmiş gösterirsin bi ara cicilerini nerden aldın? Bücürük diodun sanırım onu bilmiyorum benay elifimmm çok güzeller yaa bi tane hastane çıkışı ama öle geçenki gibi büyüklerden değill az parçalıı bi battanıye attaaaaa giderkenn örtmeye kışın uyurken içine sokmaya tulum tavşan şapkalı takımm bitane daha hastane çıkışııı ananm çok masraftayızz ama battanıyeyle hastane çıkışı ananesinden dierleride düşeşe geldii normalde kışlık tulum 15 liraydıı geçen hafta gittik kalmamıştı olsaydı alıcaktımm anacımm bide baktım 5 liraya düşürmüşlerr 3 parçaya 15 lira verdimm onlar çok uyguna geldiii resim çekip gösteririm sana
hoşgordum bacılar..
melıke annen nırde oturuyor bacım..uzaktamı..sen çalısıyormusun..
ay haftasonu sinemaya gideris die konuşmuştuk tekiradaki filmlerin fragmanlarına bakıyodum
titanların savaşının fragramı yüklenmesdi bıraktım bende sonra unutmuşum o yüklenmiş ötmeye başlamış
bi anda bi canawar sesi çıktı nooldumu şaşırdım zıpladım ödüm koptu yaaaa ohaoldumsmile
hadı ınşallah dıledıgın gıbı olur canım..aılende yakın sayılır..yok canımcım özel bi bankada gişe personeliydim evlenince adanadan mersine gelme durumum olunca cıktım suanda evdeyim 9 aydır yanee eşim burda polis memuru ailemde adanada canımcım 1 saat cok sükür işteşimdi işletme.3.ten devam ediyom polislige girmek için yas gecmeden inşallah canımcım:Saruboceq: turkbayragi
yarında polis bayramı carsıya cıkarız kocişle adanada inşallah bakalım sınavıda ii gecer inşallah yurt dısı sınavı özel bunlara olumunekankayizsmile Şeniz
:roflol::roflol::roflol:ay haftasonu sinemaya gideris die konuşmuştuk tekiradaki filmlerin fragmanlarına bakıyodum
titanların savaşının fragramı yüklenmesdi bıraktım bende sonra unutmuşum o yüklenmiş ötmeye başlamış
bi anda bi canawar sesi çıktı nooldumu şaşırdım zıpladım ödüm koptu yaaaa ohaoldumsmile
hadı ınşallah dıledıgın gıbı olur canım..aılende yakın sayılır..
:roflol::roflol::roflol:
allah razı olsun bidenem evet canımcım yakın cok şükür bakalım doguya mı gidicez yeni yıla yoksa yurt dısına mı??? gurbetlik zor olucak....:gitme:
bızım sınema hayatımız bıttı...
evde alıp ızlıyos.. :1shok: :1shok:
zordur tabı...ama yenı yerler gormekte guzel bea kuşum...
akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?