Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben annemdeydim o yüzden giremedim 2 ay doğ.kontrol hapı vermiş yarın başlıyacağım ondan sonra küçülürse problem yok yoksa ameliyatla alıcaklarmış

kızlar ben annemdeydim o yüzden giremedim 2 ay doğ.kontrol hapı vermiş yarın başlıyacağım ondan sonra küçülürse problem yok yoksa ameliyatla alıcaklarmış

Kuşum çok geçmiş olsun...Sakın bunu kafana takıpta kendini sitrese sokma canım...Üzülürsen tedavin zor geçer canım...Atlatacaksın canım ama ameliyata gerek kalmayacak bak görürsün...Dualarımız senle canım...Bugünde Kuran-ı okudum herkes için duada ettim...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim geçmişi okudum araştımışsınızda allah razı olsun hepinizden

gısslar...napıyonus..nohut kocan gelmedımı
kocem 8.30 da gelmış oluyo bebmm..gelı bıde camları sıldırdım adamakaydirigubbakcemile3iyice cacıgı çıktı garıbımın...
selam cnm

serabmm kız sabahdabdır senden haber beklıyom arayamadım da....
2 ay mı verdı cnm...inşallah ılaçları kullandıkdan sonra geçicek ve amelıyata falan gerek kalmıycak tatlım hiç canını sıkma...serabım bu kıstlerın neden oluştugu hakkında bı bılgı verdımı dr canım ya:uhm:

yok kızlar moralim bozuk sayılmaz takdir allahın ben de uyucam çok incir yedim galiba geçen ay yumoşlar azdı ama çatlatamdım herhall neysem günü gelince çatlayacaklar demüüüüüüüü ama

canım bu kisti doktora sormadım araştırdım normalde adet döneminde çatlaması gerkeiyo hani yumoş takibi yapılıyo ya keşke o dönemde gitseymişim bi çatlatma iğnesi olsaydım belkim tutardı bu büyüklüğe geldiğine göre bayağı gelişmiş yumoşlar ama adette atılmıyo aksine kanı içinde topluyo sorun orada o yüzden demekki ben 20 günde bir 38 günde bir oluyom o kist atıyo ne zman eserse

yarında giremem herhal ben tükan tam anlamıyla taşınmadı tilifondanda giriyom ama takip edemiyom haberiniz olsun hepinizi öptüm kızlar kendinize iyi bakın

delüüüüüüüüüüüüüüü serap iş başında merak etmeyin

moral bozmak yok 2 ay keyfi çalışacağızaklinialirimsmile

ceylanım ben çok yorgunum yatayım canım zati ağrımda var uyuyayım geçer belki biraz öptüm senii

haa bu arada bana da dokr,tor vitamin verdi ama adı folik asit değil daha hafif 1 tlye aldım şimdilik bununla başla dedi

hımmCADIARZU

pozitifimmmmmmmmm benım....kız sende bu motıvasyon varken sonun da ıkızı tutturcan herhaldekaydirigubbakcemile3

uyu bebem dınlen dukkan e ohhhhhhhh ıkı aya kadar hayatındakı herşey yenılencek duzene gırcek sonra bebiş gelcekk bu bebişinde sana çekmış kız uyanıkkkk..
öpüyorum cnm bende o vıtamını merak ettım sonra konuşuruz yıne dınlen sen tatlım...öptm çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…