- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.821
kızlar ben annemdeydim o yüzden giremedim 2 ay doğ.kontrol hapı vermiş yarın başlıyacağım ondan sonra küçülürse problem yok yoksa ameliyatla alıcaklarmış
kocem 8.30 da gelmış oluyo bebmm..gelı bıde camları sıldırdım adamakaydirigubbakcemile3iyice cacıgı çıktı garıbımın...gısslar...napıyonus..nohut kocan gelmedımı
selam cnmslmm kızlarrrr
kızlar ben annemdeydim o yüzden giremedim 2 ay doğ.kontrol hapı vermiş yarın başlıyacağım ondan sonra küçülürse problem yok yoksa ameliyatla alıcaklarmış
hımmCADIARZUcanım bu kisti doktora sormadım araştırdım normalde adet döneminde çatlaması gerkeiyo hani yumoş takibi yapılıyo ya keşke o dönemde gitseymişim bi çatlatma iğnesi olsaydım belkim tutardı bu büyüklüğe geldiğine göre bayağı gelişmiş yumoşlar ama adette atılmıyo aksine kanı içinde topluyo sorun orada o yüzden demekki ben 20 günde bir 38 günde bir oluyom o kist atıyo ne zman eserse
yarında giremem herhal ben tükan tam anlamıyla taşınmadı tilifondanda giriyom ama takip edemiyom haberiniz olsun hepinizi öptüm kızlar kendinize iyi bakın
delüüüüüüüüüüüüüüü serap iş başında merak etmeyin
moral bozmak yok 2 ay keyfi çalışacağızaklinialirimsmile
ceylanım ben çok yorgunum yatayım canım zati ağrımda var uyuyayım geçer belki biraz öptüm senii
haa bu arada bana da dokr,tor vitamin verdi ama adı folik asit değil daha hafif 1 tlye aldım şimdilik bununla başla dedi
ceylanım ben çok yorgunum yatayım canım zati ağrımda var uyuyayım geçer belki biraz öptüm senii
haa bu arada bana da dokr,tor vitamin verdi ama adı folik asit değil daha hafif 1 tlye aldım şimdilik bununla başla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?