Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

oyle seker...bankacılık nıye yapmuyon kuşum...oda gusel...boşta kalmamıs olurdun kuzumm... olumunekankayizsmile

canım bankacılık hesap kitap ama güzeldi valla ama eşim özel sektör istemiyo devlet dairesi olsun istiyo emeklilik su bu bide beraber göreve gidelim istedik işte kısmet bakalım eger polislik olmazsa banka sınavlarına hazırlanır devam ederim...:hulya:

ınşallah canım gonlune gore olur ınsallah...
polıs olursan eşınle daha gusel olur..aynı meslekte olunca daha kolaylasır hayat tabı..beraber gıder gelırsınız..aynı seylerden bahsedersınız kuşum...sempatiksalakcinni

sizi çok ama çok özlicem kız kardesim pc bırakırsa hemen yazarım size inşallah o benden daha cadı yaaa bakalım cadılıgım sökerse gelicem yine sohbete hoşçakalın sekerlerimmmmmolumunekankayizsmile Şeniz

evet canımcım bizde öel diyoz hayırlısı bakalım canımcıma llah razı olsun kusum rabbime emanet olun olurmu olumunekankayizsmile Şeniz

gel yıne beklerız kuşumm..sempatiksalakcinni

kızlar herkes nerde...
serabımla görüştüm...
şimdi giremiomuş çnk işyeri taşınıomuşş..
internette yok haliyle akşam girer ama evinden..
ya bu arada dilayı 2.defa aradım yine cevap vermedi...

hmm anladım cnm ...akşam gırsn bakalım ne dimiş doktor tıyzee
dılay da musaıt olmayabılır belkı cnm

heyoo kımse varmı...
ben çıkcam bırasdan..kendınıze ıyı bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…