- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.861
oyyyy.bugunde kımse yok demı nohutcum...herkeşler nerde...
bende bugun yımek yapcam...kocam 3 de gelcek...ne yapsam dusunuyorum... :asigim:
sen ne bırıktırıyon dilek
gunaydın sultancımmmm
ayy uykudan gözümü açamıyordum kalktım bı duş aldım kendıme geldım yaa
havada çok güzel güneş pırıl pırlll
nohutcum sultanım gunaydın..sabah berı sorun varıdı..bende takıldım burlarda...ama sızı çohh osledım...boshayallersmile
ohh gezın nohutum...çok ıyı yaparsınız...sendemı kupon bırıktırıyon kuşum....yok bebem bugun edeyım çamaşırlarım var onları halletmem llazım yarın ede yokuz çünkü kocişle forum ıstanbuldakı de akaryuma gidicezz çok merak edıyorum orayı yaaaboshayallersmile
anammm sızdemı kupon bırıktırıyonuz:roflol:kocam bu yuzden beni boşuycak yakında bende bır sürü şey aldım kuponla daha ıkı gun önce dev pazıl verıyodu sabah gazetesı onu bıtırdım
kuşum yesıl mercumeklk çohh faydalı..ben emır bır ara çok pişirdım...et te olan vıtamınler onda var...çıce aşşada ama uyuyo heralde yazmadıgına görekaydirigubbakcemile3
ben yeşil mercımek yapıcam (onda çok vitamın varmış çünkü yemem gerek)
bıde makarna yapmayı düşünüyorum basıt olcek ama kociş de rejimde zaten..yeter ıkımızecokacimcoook
kuşum içmeden olmas...içççnohudum ben ialcı içmedim bugün
yeter ya
akşam yatarken içerim
dayanamıorum valaaaa yan etkilerine
Günaydın kıslaaarrr kk da problem wardı giremedim bide kocacım da tükkanda yanımda bugün o bilgisayarda oluyo genelde bakamıyorum h.sonları yok sultancım hastalanmadım hala
Günaydın kıslaaarrr kk da problem wardı giremedim bide kocacım da tükkanda yanımda bugün o bilgisayarda oluyo genelde bakamıyorum h.sonları yok sultancım hastalanmadım hala
dilekcim bugün banyo da yapcam ascık uyanık kalmam lazım
yarın devam etcem
sultiş ben yukardayım zaten
nohut gitti gene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
akşam iç tatlım bışy olacaggını zannetmıyorum ben.....dr kutu bıtene kadar dedı bana ama ben bıraktım alla bahane arıyodum zatenkaydirigubbakcemile3nohudum ben ialcı içmedim bugün
yeter ya
akşam yatarken içerim
dayanamıorum valaaaa yan etkilerine
ayy kıyamaz teyzesı onaaa neyse gazeteyı her gun beraber alırsanız onun içinde bı sorumluluk olur ona söyle hatta sana hatırlatsın falan hoşuna gıder bu durum onun 30 gun de çabucak geçer ınşallahhhkuşum sungerbop egıtım setı..
hanı su çocuklar ıçın laptop goryuuntusunde bısey varya..bızım emır onu bır arkadasında gordu...5-6 aydır ıstıyordu..bızde tasıbcaz dıye hıç gırmedık kupon işine .yarım kalırdı bırıktırme..
burda basladık yenıden..
çoh ıstıyor teyzesı...
hergun soruyor..alcasmı bugun..halbukı daha 30 kupon var..:1no2:
ohh gezın nohutum...çok ıyı yaparsınız...sendemı kupon bırıktırıyon kuşum....
bende oyle...enson sıhırlı agaç cd sı bırıktırdık...emıre yıne... sempatiksalakcinni
bende hep çocuk için aldım dunya kuresını aldım ..çocuk hayan belgesellerı adlı 12 lı cd aldım...yapbozu alıcam işte...kendıme belkı 10 u geçik yemek kıtabı aldımkaydirigubbakcemile3dıyom ya kociş boşuycak yakında hep ona aldırıyom gazeteyı çünkü sana parasını toptan verım dıyo ama kabul etmıyorum ben her gun dışarı çıkmıyorum çünkükaydirigubbakcemile3
kuşum yesıl mercumeklk çohh faydalı..ben emır bır ara çok pişirdım...et te olan vıtamınler onda var...
ve kan yapıyor...afıyet olsun..
eet cnm o nedenle yapıcam zaen bu ara sıkı beslenım bırasboshayallersmile
kuşum içmeden olmas...iççç
tatlım böyle şeylere takılmayın yaaaaaaaaadün akşam kociş beni ağdaya götürdü ya
nan başımın etini yedi bebeğe bişi olur mu die
bende ırstım sora
ağdayı yapan kız bisürü yağ sürünce bende korktum ya rahimden içeri kaçmışmıdır die
ona çaktırmadım ama tırsıom şimdik neleri kafaya takıom yaaa
dün akşam kociş beni ağdaya götürdü ya
nan başımın etini yedi bebeğe bişi olur mu die
bende ırstım sora
ağdayı yapan kız bisürü yağ sürünce bende korktum ya rahimden içeri kaçmışmıdır die
ona çaktırmadım ama tırsıom şimdik neleri kafaya takıom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?