Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohutcum sultanım gunaydın..sabah berı sorun varıdı..bende takıldım burlarda...ama sızı çohh osledım...boshayallersmile

gunaydın sultancımmmm
ayy uykudan gözümü açamıyordum kalktım bı duş aldım kendıme geldım yaa
havada çok güzel güneş pırıl pırlll

gesmeye çıkcanmı kuzum..hava pıyıl pıyıl...
ben bırazdan parka gıtcem emırle...bırde kupon bırıktırıyos...gazete bıtmeden almam lazım aslında... bilmiyorumkismile

bılmıyom nohutcum..ben kendımı goruyorum oysa kı...
ama proplem var sıtede sanırım...yenıden açılmayabılır sıte.. eyvahedigeldismile

gesmeye çıkcanmı kuzum..hava pıyıl pıyıl...
ben bırazdan parka gıtcem emırle...bırde kupon bırıktırıyos...gazete bıtmeden almam lazım aslında... bilmiyorumkismile

yok bebem bugun edeyım çamaşırlarım var onları halletmem llazım yarın ede yokuz çünkü kocişle forum ıstanbuldakı de akaryuma gidicezz çok merak edıyorum orayı yaaaboshayallersmile
anammm sızdemı kupon bırıktırıyonuz:roflol:kocam bu yuzden beni boşuycak yakında bende bır sürü şey aldım kuponla daha ıkı gun önce dev pazıl verıyodu sabah gazetesı onu bıtırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…