Çivi çiviyi sökmüyormuş, kesin bilgi.

Aynen o da var biliyor musun? Açık konuşayım, hep beğenilen, ilgi gösterilen bir kız oldum. İstediğim birinin ilgisini hemen çekerdim normalde istediğimde, ilk defa biri beni istemedi. Gidip ona aşık oldum mazoşist eğilimlerim var sanırım.

Ben olsam yüzüne söyleyemezdim.
Mektup/mail bir şeyler yazardım ben olsam.

Ondan sonra karşına çıkanlar her bakımdan daha donanımlı da olsalar doğru kişi değilmiş hiçbiri,olsaydı sen ona aşık olur, platoniğinin adını bile unuturdun.

Ama açılma konusunda "açıl" diyenlere katılıyorum. Denemeden bilemezsin, ne kaybedersinki. Hatta belki kazanırsın.

Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim.

Cevabın burada gibi birşeyler hissetseydi ve olma ihtimali olsaydı sen bıraksanda o seni bırakmazdı tahminimce . Ama yine de sen bilirsin konu sahibi . Denemek istiyorsan ya da söylemek istiyorsan söyle .

Aynısı en yakın arkadaşıma oldu. Aylarca atlatamadı, adı geçse bir yerde görse kendine getirmek için uğraştık günlerce. En sonunda cesaretlendirdim ben de. Dedim meaaj at, konuşalım diye ve içini dök. Olumlu olmayacak büyük ihtimalle ama söyleyince üstünden bir yük kalkmış olur. Dediğim gibi de yaptı. Konuştular, çocuk istemediğini söylemiş bir süre üzüldü ama sonrasında atlattı. Şimdi hem sevdiği hem de sevildiği bir ilişkisi var. Sen de al karşına de ki, ben konuşup içimi dökeceğim senden de bir şey beklemiyorum, dinle sonra sen yoluna git ben yoluma deyin. Emin olun iyi gelecek.

Henuz erken birde yanlis civi drnk gelmis ,
Soker gayet net ,
Sizin icinizde ukte kalmis ,sen elmayi seviyorsun diye oda seni sevecek degil ya

Bence de açılın. Dürüst, açık sözlü olmak her zaman iyidir. Kafanızı neden meşgul edesiniz ki? Söyleyin kurtulun. Muhtemelen beklediginiz cevabı almayacaksınız ama netlik iyidir. Yolsa hayal kurmak, beklentiye gitmek daha kötü.
Dipnot: dolunay bi gitsin öyle yazın :))

Haklısınız belki de doğru kişi geldiğinde onu unutturacak, denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Ya bunca zaman sonra sesini duymak falan beni dağıtırsa

Zaman lazım.. bir gün bi bakacaksınız o mükemmel gibi gelen adamlardan birine değil de daha sıradan birine kapılıvermişsinşz :) örneğini çok gördüm..

valla ben de 1,5 senelik ilişkimi unutmaya çabalıyorum bir süredir. çivinin çiviyi söküşü üzerine de bolca düşündüm.

bence bu lafı söyleyen kişiler aşık falan değiller.

hani bazen şey olur ya, siz de yaşamışsınızdır belki, sırf birisinden hoşlanıyor olmak için birinden hoşlanırsın.

ya da bir ilişkin olur. ama aslında o insana aşık değilsindir, sadece onun seni sevişini seviyorsundur. bir sevgilin olmasını, birine nazlanabilmeyi seviyorsundur ama bunlar o kişiye özel değildir. sevgilini değil sevgililiği seviyorsundur kısaca.

işte anca böyle durumlarda çivi çiviyi söker. başkası akla girdiğinde o önceki özel olmayan insan pıt diye akıldan uçuverir.

yoksa başka birisini sevmeyi denemek, gerçekten aşık olan insana zulüm gelir. daha beter eder, daha çok özlem hissettirir.

ben böyle düşünüyorum.
ve gerçekten sevilen insanı unutmanın yolunun zaman olduğuna inanıyorum.
çok uzun sürse de.

Zaman lazım.. bir gün bi bakacaksınız o mükemmel gibi gelen adamlardan birine değil de daha sıradan birine kapılıvermişsinşz :) örneğini çok gördüm..
Sevdiğim kişi gayet sıradan. Hatta açık olmam gerekirse hani çiftlere derler ya bu buna nasıl bakmış. Aynen öyle bir durum da var, yani normalde böyle bir kız bu adamda ne bulur derler ama işte it gibi seven taraf benim. Kader..

Valla kanka 1 yıl önce olsa şu laf züğürt tesellisi derdim ama şimdi benim de başıma geldi

Gayet tombiş göbekli, fiziksel olarak sıradan değil, ortalama altı, yanımda abim gibi duran birine kapıldım iyi mi öyle aman aman zeki de değil ama çok şeker çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…