Aynen o da var biliyor musun? Açık konuşayım, hep beğenilen, ilgi gösterilen bir kız oldum. İstediğim birinin ilgisini hemen çekerdim normalde istediğimde, ilk defa biri beni istemedi. Gidip ona aşık oldum mazoşist eğilimlerim var sanırım.Yasayamadigin ask içinde ukte kalmis olabilir bu yüzdendir hissettiklerin.Bende benzer bi şey yasadim ama unuttum.
Biraz da yanlis anlama egosal bu durumlar beni nasil istemez,nasil sevmez diye kendini yiyip bitiriyorsun.Malesef Egolarimiza yenik dusuyoruz.Ama geçiyor inan karsinda ki doğru insansa çivi çiviyi sokuyor.
Valla sen kimsin dese şaşırmam. Bir anda bıçak gibi kestim iletişimi. Ondan sonra ne o aradı ne ben. Arkadaşım falan baya şaşırdı zaten aylarca iletişim kurmadınız ikiniz de diye.
Söylediğimde ruhsuz ruhsuz peki derse napıcam? Yapar yapar çünkü. Küfür falan ederim herhalde pisliğe
Adam tutup dövdürmeyi bile düşündüm geçmişteŞimdiden doldurma kendini
Çok güldüm ama.
Oo mazoşist eğilimlerden sadistliğe de geçmişizAdam tutup dövdürmeyi bile düşündüm geçmişte
Sen de benim gibisin,ben neler düşünüyorum ,planlıyorum falanAdam tutup dövdürmeyi bile düşündüm geçmişte
Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim.
İvitOo mazoşist eğilimlerden sadistliğe de geçmişizakrep demi burcun
Yarı akrep yarı ikizlerim ben de çok daha feci
Valla normalde şeker gibi olan kadınları bu hale getirenler utansınSen de benim gibisin,ben neler düşünüyorum ,planlıyorum falan
Agresif miyiz ne
HiçValla normalde şeker gibi olan kadınları bu hale getirenler utansın
Haklısınız belki de doğru kişi geldiğinde onu unutturacak, denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Ya bunca zaman sonra sesini duymak falan beni dağıtırsaOndan sonra karşına çıkanlar her bakımdan daha donanımlı da olsalar doğru kişi değilmiş hiçbiri,olsaydı sen ona aşık olur, platoniğinin adını bile unuturdun.
Ama açılma konusunda "açıl" diyenlere katılıyorum. Denemeden bilemezsin, ne kaybedersinki. Hatta belki kazanırsın.
Vicdansız elmaHenuz erken birde yanlis civi drnk gelmis ,
Soker gayet net ,
Sizin icinizde ukte kalmis ,sen elmayi seviyorsun diye oda seni sevecek degil ya
Sevdiğim kişi gayet sıradan. Hatta açık olmam gerekirse hani çiftlere derler ya bu buna nasıl bakmış. Aynen öyle bir durum da var, yani normalde böyle bir kız bu adamda ne bulur derler ama işte it gibi seven taraf benim. Kader..Zaman lazım.. bir gün bi bakacaksınız o mükemmel gibi gelen adamlardan birine değil de daha sıradan birine kapılıvermişsinşz :) örneğini çok gördüm..
Zaman lazım.. bir gün bi bakacaksınız o mükemmel gibi gelen adamlardan birine değil de daha sıradan birine kapılıvermişsinşz :) örneğini çok gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?