Ben de öyle düşünüyorum. O kadar denedim ki başka biriyle olmayı, ittirdikçe ittirdim. Ama yok arkadaş, yok. O yoksa hiç kimsenin anlamı yok babasını satiymvalla ben de 1,5 senelik ilişkimi unutmaya çabalıyorum bir süredir. çivinin çiviyi söküşü üzerine de bolca düşündüm.
bence bu lafı söyleyen kişiler aşık falan değiller.
hani bazen şey olur ya, siz de yaşamışsınızdır belki, sırf birisinden hoşlanıyor olmak için birinden hoşlanırsın.
ya da bir ilişkin olur. ama aslında o insana aşık değilsindir, sadece onun seni sevişini seviyorsundur. bir sevgilin olmasını, birine nazlanabilmeyi seviyorsundur ama bunlar o kişiye özel değildir. sevgilini değil sevgililiği seviyorsundur kısaca.
işte anca böyle durumlarda çivi çiviyi söker. başkası akla girdiğinde o önceki özel olmayan insan pıt diye akıldan uçuverir.
yoksa başka birisini sevmeyi denemek, gerçekten aşık olan insana zulüm gelir. daha beter eder, daha çok özlem hissettirir.
ben böyle düşünüyorum.
ve gerçekten sevilen insanı unutmanın yolunun zaman olduğuna inanıyorum.
çok uzun sürse de.
Bence ben bir dünya ekolüyüm. Henüz dünya gözüyle görmedigim adama tutuldum :)Valla kanka 1 yıl önce olsa şu laf züğürt tesellisi derdim ama şimdi benim de başıma geldi
Gayet tombiş göbekli, fiziksel olarak sıradan değil, ortalama altı, yanımda abim gibi duran birine kapıldım iyi miöyle aman aman zeki de değil ama çok şeker çok
Haklısınız belki de doğru kişi geldiğinde onu unutturacak, denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Ya bunca zaman sonra sesini duymak falan beni dağıtırsa
zamanla gecer.... eskiye dönüp dönüp düşünme...İyi akşamlar herkese.
Ben artık işin içinden çıkamıyorum sanırım. Tecrübeli insanlara sormak istedim.
Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.
Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.
Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..
Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.
Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?
Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin.
Aaaaa sen birini seviyordun baya. Onu unuttun mu?Valla kanka 1 yıl önce olsa şu laf züğürt tesellisi derdim ama şimdi benim de başıma geldi
Gayet tombiş göbekli, fiziksel olarak sıradan değil, ortalama altı, yanımda abim gibi duran birine kapıldım iyi miöyle aman aman zeki de değil ama çok şeker çok
valla ben de 1,5 senelik ilişkimi unutmaya çabalıyorum bir süredir. çivinin çiviyi söküşü üzerine de bolca düşündüm.
bence bu lafı söyleyen kişiler aşık falan değiller.
hani bazen şey olur ya, siz de yaşamışsınızdır belki, sırf birisinden hoşlanıyor olmak için birinden hoşlanırsın.
ya da bir ilişkin olur. ama aslında o insana aşık değilsindir, sadece onun seni sevişini seviyorsundur. bir sevgilin olmasını, birine nazlanabilmeyi seviyorsundur ama bunlar o kişiye özel değildir. sevgilini değil sevgililiği seviyorsundur kısaca.
işte anca böyle durumlarda çivi çiviyi söker. başkası akla girdiğinde o önceki özel olmayan insan pıt diye akıldan uçuverir.
yoksa başka birisini sevmeyi denemek, gerçekten aşık olan insana zulüm gelir. daha beter eder, daha çok özlem hissettirir.
ben böyle düşünüyorum.
ve gerçekten sevilen insanı unutmanın yolunun zaman olduğuna inanıyorum.
çok uzun sürse de.
Onu ben de denedim. Zoraki yazdım ettim. Ama bınsefer de adam bana tutuldu. Sonra o yazdıkça irrite oldum. Bir gün dank etti. Diyelim ki ben x e aşığım, bana yazan çocuk y.Ben de öyle düşünüyorum. O kadar denedim ki başka biriyle olmayı, ittirdikçe ittirdim. Ama yok arkadaş, yok. O yoksa hiç kimsenin anlamı yok babasını satiym
Bize her maç seyircisiz, her yer deplasman yani. Her türlü üzüleceksin diyorsun.zamanla gecer.... eskiye dönüp dönüp düşünme...
diyelim ki dedin adama. sonra gene karşılık vermedi diyip üzüleceksin..
bu yuzden boşver...
hem ne diyeceksin.
örnek replik :
ben seni 3 ay önce seviyordum.
adam - eee diyecek neden ark. bitirdin. ??
sen de benim sevgimi gözümden anlamadıgın için sana kızdım ve arkadaşlıgımı bitirdim.
adam-peki şimdi neden gelip bunu söylüyorsun ?
ama hala seni seviyorum.
adam-sessizlik ve garip bir bakış yapıp azıcık gülümser.
ve sanırım kendime öfkeliyim. ama hııncımı senden cıkartıcam. ve anlıyorum ki sen bana aşık degilsin. kaba adam.
diyip eve dönüp gene üzüleceksin.
Kesinlikle unutturacak!Haklısınız belki de doğru kişi geldiğinde onu unutturacak, denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Ya bunca zaman sonra sesini duymak falan beni dağıtırsa
Boşver panpa bize her yer trabzon deriz :)))Bize her maç seyircisiz, her yer deplasman yani. Her türlü üzüleceksin diyorsun.
Valla redderse saldırgan olmaktan korkuyorumMesaj at kaybedecek birşeyin yok nasılsa.
Olumsuz olursa da sen kim köpek dersin.
En azından içinde kalmamış olur.
Tamam işte bi sonraki de farklı olmayacak :) ama zamanı ne zaman gelirse o zaman. Yani sen hazır olduğunda..Sevdiğim kişi gayet sıradan. Hatta açık olmam gerekirse hani çiftlere derler ya bu buna nasıl bakmış. Aynen öyle bir durum da var, yani normalde böyle bir kız bu adamda ne bulur derler ama işte it gibi seven taraf benim. Kader..
Kendim dahil çok arkadaşımda gördüm ben de. Aşk acısıyla yıllarca mükemmele yakın taliplerini reddeden arkadaşlarım bi gün 'toplaşın anlatacaklarım var'diyip nasıl bi kez daha aşık olduğunu anlattıValla kanka 1 yıl önce olsa şu laf züğürt tesellisi derdim ama şimdi benim de başıma geldi
Aaaaa sen birini seviyordun baya. Onu unuttun mu?
Ay böyle bir olabilir mi lütfen olsun çünkü.
Vallahi bravo arkadaşa , azimle duvarı delmisBi tanıdığım var sevdigi cocuga 6 kere teklif etti 5 kere reddedildi 6.da kabul edildi üzerinden 5 yil gecti simdi evleniyolar.
Adama açılmamışsın bile. Bi konuş belki onunla olur bi seyler. Olmazsa da en azindan tamamen umudunu kesme sansin olur, icinde kalan hicbisey olmadan yoluna devam edersin.
Kendim dahil çok arkadaşımda gördüm ben de. Aşk acısıyla yıllarca mükemmele yakın taliplerini reddeden arkadaşlarım bi gün 'toplaşın anlatacaklarım var'diyip nasıl bi kez daha aşık olduğunu anlattıilla körkütük aşk da olmayabiliyor, ben de huzuru seçmiştim mesela.. geçmeyecek bir acı yok bu dünyada...
Ben evliliğimdeki hayal kırıklığımı tekrar yaşamamak için huzuru seçtim yoksa aslen tam aşk kadınıyımBen körkütük aşk taraftarıyım, huzuru seçmek bana göre değil pek
Bugünlerde ayılıp bayıldıüım adamda da gerizekalı çıkma potansiyeli görüyorum açıkçası bundan da bir b.k olmayacak gibi ya neyse hayırlısı
Sevdiğim kişi gayet sıradan. Hatta açık olmam gerekirse hani çiftlere derler ya bu buna nasıl bakmış. Aynen öyle bir durum da var, yani normalde böyle bir kız bu adamda ne bulur derler ama işte it gibi seven taraf benim. Kader..
Misscim ben seni çok seviyorum hehe ne alakaysa böyle giriş yaptım :) neyse yani senden o kadar çok enerji alıyorum ki p.çleri hep dize getirirsin gibi hissetmiştim yani hep p.çleri sevip onları dize getiriyormuşsun gibi bir hava var :)efendi erkeklerden hoşlanmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?