Çivi çiviyi sökmüyormuş, kesin bilgi.

Ben de öyle düşünüyorum. O kadar denedim ki başka biriyle olmayı, ittirdikçe ittirdim. Ama yok arkadaş, yok. O yoksa hiç kimsenin anlamı yok babasını satiym

Bence ben bir dünya ekolüyüm. Henüz dünya gözüyle görmedigim adama tutuldum :)
Bunların hepsi bahar...

zamanla gecer.... eskiye dönüp dönüp düşünme...
diyelim ki dedin adama. sonra gene karşılık vermedi diyip üzüleceksin..
bu yuzden boşver...
hem ne diyeceksin.
örnek replik :
ben seni 3 ay önce seviyordum.
adam - eee diyecek neden ark. bitirdin. ??
sen de benim sevgimi gözümden anlamadıgın için sana kızdım ve arkadaşlıgımı bitirdim.
adam-peki şimdi neden gelip bunu söylüyorsun ?
ama hala seni seviyorum.
adam-sessizlik ve garip bir bakış yapıp azıcık gülümser.
ve sanırım kendime öfkeliyim. ama hııncımı senden cıkartıcam. ve anlıyorum ki sen bana aşık degilsin. kaba adam.
diyip eve dönüp gene üzüleceksin.

Aaaaa sen birini seviyordun baya. Onu unuttun mu?

Ay böyle bir şey olabilir mi lütfen olsun çünkü.

Son düzenleme:

+10000000

Çoğu insan sevgilisine aşık değil bence zaten.

Mesaj at kaybedecek birşeyin yok nasılsa.
Olumsuz olursa da sen kim köpek dersin.
En azından içinde kalmamış olur.

Ben de öyle düşünüyorum. O kadar denedim ki başka biriyle olmayı, ittirdikçe ittirdim. Ama yok arkadaş, yok. O yoksa hiç kimsenin anlamı yok babasını satiym
Onu ben de denedim. Zoraki yazdım ettim. Ama bınsefer de adam bana tutuldu. Sonra o yazdıkça irrite oldum. Bir gün dank etti. Diyelim ki ben x e aşığım, bana yazan çocuk y.
Kendi kendime düşündüm, ben y yazdıkça ıyyyyy diyorum. Ben x e yazdıkça o da aynısını benimiçin düşünüyor. Hatta gecen sene dolunay zamanıydı mart dolunayı. Bir gaza geldim ne ayaksın diye, gidiş o gidiş :)
Ama su an yüzünü görmedigim birinden etkileniyorum. Hayat sürprizlerle dolu

Bize her maç seyircisiz, her yer deplasman yani. Her türlü üzüleceksin diyorsun.

Haklısınız belki de doğru kişi geldiğinde onu unutturacak, denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum da. Ya bunca zaman sonra sesini duymak falan beni dağıtırsa
Kesinlikle unutturacak!

Ama sana bir tavsiyem olacak, tecrübe ile sabit!
İçinde kalmasın...
Birşeyler içinde yarım kalırsa gözünde büyür de büyür, olduğundan fazla kıymetli gelir insana.Bunu da yabana atma

Mesaj at kaybedecek birşeyin yok nasılsa.
Olumsuz olursa da sen kim köpek dersin.
En azından içinde kalmamış olur.
Valla redderse saldırgan olmaktan korkuyorum

Zaten reddedecek şaka bi yana, içimde kalmasın söyleyeyim bari.

Tamam işte bi sonraki de farklı olmayacak :) ama zamanı ne zaman gelirse o zaman. Yani sen hazır olduğunda..

Kendim dahil çok arkadaşımda gördüm ben de. Aşk acısıyla yıllarca mükemmele yakın taliplerini reddeden arkadaşlarım bi gün 'toplaşın anlatacaklarım var'diyip nasıl bi kez daha aşık olduğunu anlattı illa körkütük aşk da olmayabiliyor, ben de huzuru seçmiştim mesela.. geçmeyecek bir acı yok bu dünyada...

Aaaaa sen birini seviyordun baya. Onu unuttun mu?

Ay böyle bir olabilir mi lütfen olsun çünkü.

Ohoooö onun ağzına bile mıçtım Gerçi, bak o herif ayrılırken çok çok şerefsizleşt, midemi bulandırdı. Ben, kendinden iyice tiksindirdi, artık nefret ettim. Yoksa hayatboyu içimde kalırdı.

Bu olaylardan sonra bende ruhsal bir değişim oldu , efendi erkeklerden hoşlanmaya başladım O o...u çocuğuna bu konud minnettarım en azından.

Vallahi bravo arkadaşa , azimle duvarı delmis
Konu sahibi ulaşılamayan şeyler hep caziptir. Bundan kaynaklı olabilir. Bir de insanın aklında yer edinen en son çektiği acıdır. Bu çocuklardan biri terk etse belki de onun acısını yaşıyor olurdunuz , zamanla geçecektir umarim

Ben körkütük aşk taraftarıyım, huzuru seçmek bana göre değil pek

Bugünlerde ayılıp bayıldıüım adamda da gerizekalı çıkma potansiyeli görüyorum açıkçası bundan da bir b.k olmayacak gibi ya neyse hayırlısı

Ben evliliğimdeki hayal kırıklığımı tekrar yaşamamak için huzuru seçtim yoksa aslen tam aşk kadınıyım ama aşk adamlara yaramıyor bölesi daha iyi .. deneye yanıla kendimiz için (mümkün olan) en doğrusunu bulacağız elbet. Kimseden sonra bitmiyor hayat..

Bence bu adamın özgüveni çekmiş sizi :) Beğenilen kolay etkileyen biriyim normalde ama bu adamda olmadı demeniz, bir de görünüş olarak da yorumunuz bu durumdan çok etkilendiğinizi gösteriyor bana işin alt kısmında, ego da olabilir ama olgun bir duruş havası da veriyor insana, bu kişiyi kazanmak istiyorsunuz. Tabi sadece bu durum değildir ama etkisi az değil gibi geldi bana :)

efendi erkeklerden hoşlanmaya başladım
Misscim ben seni çok seviyorum hehe ne alakaysa böyle giriş yaptım :) neyse yani senden o kadar çok enerji alıyorum ki p.çleri hep dize getirirsin gibi hissetmiştim yani hep p.çleri sevip onları dize getiriyormuşsun gibi bir hava var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…