clexane iğne kullananlar

Hiç iğne filan kullanmadın mi canım.ilk gebeliğin miydi..tedavi ile mi olmustu
Ahhh benimki tam yilan hikayesi. 2 yildir olmuyo diye tedaviye gittik yarisinda kendiligimden hamile kaldim. Ama tabi okadar hormon hapiyla iyi bir gebelik olmadi. Bos gebelik 10 haftaya kadar bekledik ama sonunda yapcak bisey kalmadi aldilar. Bu arada belki 5 doktora gittim. Sadece biri clexane igne kullan dedi. Ama hic bi test falan yapmadi. Ayni manyak doktor kurtajdan sonra ayda bir dostinex kullan nolur nolmaz belki ise yarar dedi (prolaktinim duzensiz) yine hic test yapmadan. bide tabi hemen clexane baslicaz dedi. Ama hic test yapmadi.Sonuc olarak hic bir doktora guvenim kalmadi.hamile kalirsam napacam hic bilmiyorum. 10 haftalik hamilelik benim icin tam bir iskenceydi malesef. Insallah sizin hamilelikleriniz cok guzel gecer.

Insallah en yakin zamanda hamile kalirsin benimde 3. Gebeligim bunda clexane kullaniyorum Allaha cok sukur guzel geciyo bence doktorunu dinle ve kullan bende once igneye basladim sonra testlerim yapildi testi beklersen gec kalip ayni seyleri yasayabilirsj

Benimde en son hamileligimde hemen iğneye başladık ama kalp atışlarını duymamız gereken zamanda duyulmadı ve embriyo dağıldı gene..Şimdi tüp bebek için ilk denemem istanbula geldik genetik inceleme olup olmaması konusunda kararsız kaldım..Doktorlar embriyo ya genetik incelemeye ilk seferde gerek yok diyor.Yaa gene olmazsa diyor bir tarafım

evet bı iğne hiçbirşeye benzemiyor. Ben de her gün göbekten kendim atıyorum. ilk 3 gün ben de ağlamıştım ama şimdi alıştım. İğneyi vurulduktan sonra dağılması için 101 dk lık bir müddette inanılmaz acıyor ama ben oturmadan sürekli evin içinde 10dk yürüyorum. ağrısını ve yanmasını o şekilde hissetmiyorum. 12.sini atacağım bu akşam ama göbeğimde morun tüm hallerini ve tonlarını görüyorum. Sinirlerim bozuluyor ama yapabileceğim bir şey yok. Sabah akşam buz kompleksi yapıyorum morluklarıma...

ben genetik tanı yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım. 4 embriyodan hepsi çok iyi gelişse de, biyopsi sonucu 2 tanesinin kromozonlarında problem olduğu bu yüzden sağlıksız oldukları anlaşıldı. Yaptırabiliyorsanız, genetik tanıyı mutlaka yaptırın.

İzmir'e geri döndüğünde haber ver. Görüşelim... :) Başarılar diliyorum... Bol Şans... Allah hayırlısını versin

Selam canım senin nasıl di ilk tüp bebeği karar verip genetik yaptirman anlatirmisin biraz..hangi Hastane de yaptırdın kaçıncı denemendi daha önce nasıl gene filan kalmismiydin

Belki anlamisindir canım..o clexan kullandığım bebeğimi kaybettim doğal yolla olmuştu o gene.bu sefer tüp bebek olsun dedik belki daha doğru olur diye.ilk denemem şimdi hasta eden aradılar dün opu olmuştum 12 yumurtanın 12 side döllenmiş..gelişimlerine bakacaklar artık galiba

Selam canım senin nasıl di ilk tüp bebeği karar verip genetik yaptirman anlatirmisin biraz..hangi Hastane de yaptırdın kaçıncı denemendi daha önce nasıl gene filan kalmismiydin

Benim doğal yolla hamile kalma şansım yok zira yıllar önce rahim boynu ve rahim kanseri geçirmişliğim var. Bu yüzden ben zaten çok uzun yıllardır 'olursa direk tüp bebek olacak' diye kendimi alıştırmıştım. Bu yüzden aşılama falan denemedim. İlk denemem bu benim ve son... Tutmaz ise bile sadece bu sefer yaptıracağım... Hayırlısı... rabbim 'ol' diyecekse... buna da diyecek... Ben zamanında beni kanserden kurtaran çok güvendiğim Londra daki doktuma yaptırdım tüp bebek işlemini. Tüm tedavim oradan ve orada yapıldı.

Son düzenleme:

12de 12 yumurta döllenmesi çok iyi ama bunlardan kaçının sağlam kalacağı önemli... Niye bilmiyorum ben genetik tanı yapılsın diye tutturdum doktoruma. İşlem daha uzun sürer dedi... sürsün dedim... iyiki de demişim... bak 4 döllenen ve güzel gelişen embriyolardan 1 tanesinde kromozom bozukluk diğerinde genetik bozukluk varmış... niye böyle birşey istediğimi sana açıklayamam çünkü bende bilmiyorum ama belki de içime doğdu kim bilir... eğer imkanın oluyorsa, döllenmiş embriyolarını dondur mutlaka

Cgh ile mi pgt ile inceleme oldu senin peki canım..Şimdi kan sulandırıcı kullanıyorsun hamilemisin peki..2 transfer mi tek transfer mi gerçekleşti

Cgh ile mi pgt ile inceleme oldu senin peki canım..Şimdi kan sulandırıcı kullanıyorsun hamilemisin peki..2 transfer mi tek transfer mi gerçekleşti

Evet iğne kullanıyorum :) cgh daha kapsamlı olduğu için cgh yi tercih ettim ben. 6 yumurta üretebildim. 5i sağlam toplandı. 4dü çok iyi döllendi. 2 tane A kalite embriyo transferi yapıldı. Yarın kan testi yaptıracağım :)

Hadi bakalım canım inşallah gönlüne göre olur..Yarın haber vermeyi unutma

Doktorun kim canım senin..

Hadi bakalım canım inşallah gönlüne göre olur..Yarın haber vermeyi unutma

Allah ne eylerse güzel eyler... O'na güvenim sonsuz... Hayırlısı ne ise onu versin hem bebeğime hem bana... Bebeğim için de hayırlısı ise 'ol' desin...

henüz İzmir de %100 güvendiğim bir doktorum yok.
Londra da tedavi gordugun doktorun izmirde yokmu güvenip seni teslim edeceği biri..ben de zaten tutarsa bir kaç doktor ile takip edilmek istiyorum artık kafam kalbim rahat olmalı oldumu olmuyacak mi çelişkisi beni bitirir yoksa

Canım kan testi sonucunu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…