clexane iğne kullananlar

Kuzum üzüldüm gerçekten..cgh olunca umudum vardı senden..yılmak yok yola devam..bir gün bizimdecolucak inşallah bebeğimiz..histereskopi filan cekildin mi sen rahim içine bakildimi..

ne yalan söyleyeyim benim de umudum çoktu kendimden... Allah 'ol' demedi demek ki... ben bir daha bu sürece girer miyim bilmiyorum... ruhen çok kötü durumdayım... şu anda hiçbirşey istemiyorum... hiçbirşeyime bakılmasın... hiçbirşey yapılmasın... sen nasılsın?

Biliyorum çok ta iyi anlıyorum seni..toparlanamam dan ediyor insan en son kürtaj yaptırdigim hamileliğinde öyle zannetmiştim..ama allahım resmen bu tüp bebek ile tekrar umut verdi..umut olmadan yaşanmıyor ki..test günümü bekliyorum..negatife de alıştırdım kendimi git gel istanbul o emeklerime yanarım..

umarın senin yüzün gülecektir kuzum.... Allah hayırlısını versin... ne zaman tahlil günün? İzmir e döndün mü?

umarın senin yüzün gülecektir kuzum.... Allah hayırlısını versin... ne zaman tahlil günün? İzmir e döndün mü?
Cumartesi akşam ben uçakla geldim.eşim gündüz arabayla geldi..arabada oturmayayım sürekli diye..tahlil 24 u canım..herhalde cuma günü..çok ağrım var var sırtlarım belim kasiklarim hiç geçmedi ağrısı..

Kuzum... Hadi İnşallah... senin yüzün gülsün bari... habersiz bırakma beni... kaç yaşındasın? İzmir'in neresinde yaşıyorsun? Çalışıyor musun?

Kuzum... Hadi İnşallah... senin yüzün gülsün bari... habersiz bırakma beni... kaç yaşındasın? İzmir'in neresinde yaşıyorsun? Çalışıyor musun?
Tamam canım..o kadar sersem gibiyim ki..hiç kendimde değilim..33 e ramak kaldı 32,5 u geçtik..sirinyer buca da oturuyoruz...ocak ta hamile kalınca işi bıraktım..bir şirketin muhasebe departmaninda idim..eşim smmm onla takildim bu 3 ay süre zarfında..Sen nerede yaşıyorsun..kaç yasindasin..çalışıyormusun

Bostanlıda yaşıyorum. Çalışıyorum. 39 yaşındayım. Ocak tan sonra hemen tüp bebek denemesine nasıl izin verdi doktorun? erken değil miydi?

Yok bir şey demedi..1 ay hsg 1 ay histereskopi derken bu ayı buldu işte tüp bebek..

Hayırlısı olsun... Allah umarım senin yüzünü güldürür çünkü gerçekten çok denemişsin... Sabırına ve gücüne hayran kaldım...

Hayırlısı olsun... Allah umarım senin yüzünü güldürür çünkü gerçekten çok denemişsin... Sabırına ve gücüne hayran kaldım...
Allah veriyor bir şekilde sabır bir şekilde umut..içine sabir doğuyor..hamile olduğunu duyunca hep bir umut verdi içime..bu sefer olcak dedim..ama alt benligimde hep benim zor olacağını kabul etmiştim..hep eşime bende adet düzensizliği sen de varikosel var dedim..hep uğraşcaz derdim..ilk aşılama tuttuğunda çok şaşırmıştım..hele ki ikiz bir kız bir oğlan dualarım kabul olmuştu..ama olmadı işte..

şu anda moralini bozma... Allah herşeyin hayırlısını veriyor...

Tabi canım..Sen nasıl hissediyon kendini şimdi..doktor ne dedi..ne kadar bekliyceksiniz

ben kötüyüm... bu kadar sarsılacağımı tahmin edememiştim... şu sıralar çok fazla üstelemek istemiyorum bu konuyu... toparlanmam lazım... ben ki... onca zorluğun üstesinden gelen.... aşırı acı çekiyorum...

üzülme canım..bak bir de bana..beni örnek al..o kadar çok şey yaşadım ki..yüzünü göremediğim çocuklarımın mezarları var..5 tane kese iken doktor azaltma yaptığında canlı canlı ölmek istemeyen bebeklerim vardı resmen bana dokunmayın dedi..onu hissettim gördüm orda..ama mecburdu doktorumun kararına göre en riskli bebek onlardı..kendimi bir şekilde avuttumm..ama 6.ayda koleastaz geçirdim doktorlar anlamadı yaaa...vücudum kıpkırmızı bencik dolu uyuz gibi kaşınıyordum..cildiye doktoru baktı büyüteçlee..ne dese beğenirsin aaa bunlar doğum lekesi doğurunca geçer dedi..bir kan tahlili yapmadı meğersem karaciğer max 30 benim olmuş 500 vücut sinyal veriyor..apar topar acil ege ye yatırıldım çok erken olduğu için..orası ayrı bir işkenceydi..orda yaşadıklarım daha da beni maf etti.canlı canlı serklaj sökmeye çalıştı asistanlar beceremediler..suyum geldi..normal doğum yaptım birde..zırıl zırıl ağladım nolursunuz çıkarın beni burdan doğuramam ben diye..kan değerlerimden dolayı narkoz veremeyiz masada kalırsın dediler..aahh ne günler di...hala içimde hep bir korkum varr yani..

Sen şimdi bunları düşünüp de canını sıkma.... daha güzel şeyler düşünmeye bak :) Allah bu sefer yüzüne gülsün senin kuzum

Sen şimdi bunları düşünüp de canını sıkma.... daha güzel şeyler düşünmeye bak :) Allah bu sefer yüzüne gülsün senin kuzum
O Yüzden sende sıkma canını herşeyin bir hayrı var demekki bizim bilmediğimiz..bak bana yaşadıklarımı göz önünde tut..ona göre kendini yıpratma..demekki senin için hayırlı zaman bu değilmiş..siz kaç senelik evlisiniz canım??

Binnur35 Tabi canım sen çalıştığım için bu saatte uyumusundur..ben de uyku yok..iğne vurulurken clexan seninde karnin davul gibi olmusmuydu..sanki ödem var sanki su toplamış gibi göbeğim rahatsız etmeye başladı yaa..iğne yerlerimde beze filan oluşmadı ama..wc problemim de yok aşırı gaz var afedersin sadece..uff çok gergin gibi karnım yaaaa..

İğneler vurulduktan sonra sertleşme yapmaya başladı yaklaşık 2 haftadır. Karından vurulmuyorum korkuyorum fakat bacak ve koldan vuruluyorum. Nasıl geçecek ki o sertleşmeler. Vurcak yer bulamıcaz nerdeyse. Bide aşırı kaşınıyo. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inş.

Selam..iğne yerlerin mi kaşınıyor canım..başka ilaç kullanıyormusum peki..
Sağlık la bebeğini kucağına alırsın inşallah..hamile kalmadan önce de vurulmuş muydun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…