evet canım iğne yerleri kaşınıyor. decavit folbiol ve bir tane daha vitamin kullanıyorum. İnş cümlemize nasip etsin Rabbim. Benim bi kürtajım oldu sonra hamile kaldıktan sonra vurulmaya başladım. 5. yada 6. haftadaSelam..iğne yerlerin mi kaşınıyor canım..başka ilaç kullanıyormusum peki..
Sağlık la bebeğini kucağına alırsın inşallah..hamile kalmadan önce de vurulmuş muydun..
Ben gebelik koleastazi geçirdim de o yüzden sordum iğne yerlerin mi diye avuç ici ayakların altı filan sa dikkat et karaciğerine baktır diyecektim..yarani deşmek istemem ama kürtaj kaçıncı haftada nasıl oldu..benim 2.hamileligimde hemen başladık iğnelere ama malesef gene kalp atışlarını duyamadık bebeğiminevet canım iğne yerleri kaşınıyor. decavit folbiol ve bir tane daha vitamin kullanıyorum. İnş cümlemize nasip etsin Rabbim. Benim bi kürtajım oldu sonra hamile kaldıktan sonra vurulmaya başladım. 5. yada 6. haftada
Çok şükür allahi ma..sağlık la analı kızlı birbirinize kavuşun inşallah..benimde (2.kez doğal yoldan olan)geçen kendiligimden hamile kaldigimda başladık hemen ama olmadı 5.haftalık gözüktü kalp atışlarını duyamadık..haftası ilerlemedi kese filan düzgündü..sonra embriyo dağıldı kesenin içinden..mecbur oldum kürtaj..bu sefer tüp bebek yaptık..bakalım 24 inde tahlil yapacağız..6. haftada olmuştum. kalp atışlarını duyamayınca kürtaj olmak zorunda kaldım. bu hamileliğimde problemliydi fakat doktorum sağolsun hemen tedaviye başladı. şuan kızımda bende iyiz çok şükür. Allah'ım sana da nasip etsin inş
Amin canım inşallah yaşatmasın..Aslında eltimde 2 düşük yaptı kan pıhtılaşmasındanmış. Tedaviye başladı hamile kaldı. hatta o iğneyi hamile kalmadan kullanmaya başladı. İnş hayırlı sonuçlar alırsın. Benim bildiğim tek şey dua her şeye çare. Ayetel kürsi fatiha felak ve nas ı sürekli okuyorum. herkes için. çünkü bebeğini kaybetmenin acısını yaşadım. Rabbim bida kimseye yaşatmasın.
Binnur35 Tabi canım sen çalıştığım için bu saatte uyumusundur..ben de uyku yok..iğne vurulurken clexan seninde karnin davul gibi olmusmuydu..sanki ödem var sanki su toplamış gibi göbeğim rahatsız etmeye başladı yaa..iğne yerlerimde beze filan oluşmadı ama..wc problemim de yok aşırı gaz var afedersin sadece..uff çok gergin gibi karnım yaaaa..
İğneler vurulduktan sonra sertleşme yapmaya başladı yaklaşık 2 haftadır. Karından vurulmuyorum korkuyorum fakat bacak ve koldan vuruluyorum. Nasıl geçecek ki o sertleşmeler. Vurcak yer bulamıcaz nerdeyse. Bide aşırı kaşınıyo. Allah herkesin yardımcısı olsun. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inş.
O Yüzden sende sıkma canını herşeyin bir hayrı var demekki bizim bilmediğimiz..bak bana yaşadıklarımı göz önünde tut..ona göre kendini yıpratma..demekki senin için hayırlı zaman bu değilmiş..siz kaç senelik evlisiniz canım??
Binnur35 , E ElifNisa günaydın canlarım..bilmiyorum valla bir gergin bir gergin karnım çatlayacak gibi..sag lı sol lu kasiklarim sanki yumurtalar çatlayacakmış gibi..cuma günü tahlil de belli olur nedeni..eğer yoksa hamilelik hayırlı bir şey değildir..uykumdan uyanıyorum ağrı kesici içmek istemiyorum kan sonucunu görmeden..
İçini ferah tut arkadaşım..başka bir forumda arkadaşın da tüp deneyecek parası yoktu..ev filan almışlardı borcu vardı..sonra bahanesi hacıya gitmişmiş daha önce bir daha para biriktirip gitcekmis..o biriktirdiği parayı torununa vermiş bir kez gittim zaten siz in ihtiyacınız var demiş..Allah o kadar büyük ki bir yerden o senin kısmetin ise o parayı senin önüne getirir..Ben Allah'ın bana ve bebeğime şu günün şartlarında en hayırlısını verdiğine inanıyorum.... Olmadı ise elbetteki vardı bir nedeni... benim üzüntüm bundan değil... bu yaşta, sağlık ve maddi nedenlerden dolayı bir daha tüp bebek deneyememe şansım var... bu kadar yaklaşmışken... ileride anne olamamaktan korkum ve üzüntüm...
Canım ben şimdi annemde kaliyorum.annem babam ayrı..babam üst sokakta bir yere gitmeye kalksam mutlaka eski evin önünden geccem..babam la denk gelirim diye korkuyorum..hee babamla görülmediğinden değil..çok içiyor artık iyice sarhoş..onu öyle girmek istemiyorum ona gitsem o kafayla onun derdini çenesini de çekmek istemiyorum hep aynı şeyler biktim valla..gel götüreyim doktora diyorum kabul etmiyor..sürekli içiyor işte telefon açmaya korkuyorum anlıyacağınyok kuzum ilaç içme.... dayan bak az kaldı cumaya... biraz dışarı çıkıp gezsen, hava alsan yavaş yavaş... aklın dağılır kendini dinlemezsin o zaman
Canım ben şimdi annemde kaliyorum.annem babam ayrı..babam üst sokakta bir yere gitmeye kalksam mutlaka eski evin önünden geccem..babam la denk gelirim diye korkuyorum..hee babamla görülmediğinden değil..çok içiyor artık iyice sarhoş..onu öyle girmek istemiyorum ona gitsem o kafayla onun derdini çenesini de çekmek istemiyorum hep aynı şeyler biktim valla..gel götüreyim doktora diyorum kabul etmiyor..sürekli içiyor işte telefon açmaya korkuyorum anlıyacağın
İçini ferah tut arkadaşım..başka bir forumda arkadaşın da tüp deneyecek parası yoktu..ev filan almışlardı borcu vardı..sonra bahanesi hacıya gitmişmiş daha önce bir daha para biriktirip gitcekmis..o biriktirdiği parayı torununa vermiş bir kez gittim zaten siz in ihtiyacınız var demiş..Allah o kadar büyük ki bir yerden o senin kısmetin ise o parayı senin önüne getirir..
Bir tanıdık var kafamı dağıtıyor konuşacağım dertlesecegim onun da dediğim gibi bizim eski evin önünden geçmem lazım..babam girmese kiracılar görür dükkanlar var söyler babama işte..napim burada filan kafa dagitiyorum.dün gene kaynanam geldi kayınvaldesi ile..sinir oldum tavırlarına laflarına..uff..annem annanem takımıyız işte 3 ümüz evde..adam da gece 22 da geliyor iğne yapıyor gidiyor hemen..zor tabi.... başka bir yerden geçemiyor musun? hava alman lazım ama sürekli evde patlar insan sıkıntıdan... sürekli düşünmeden kurmamaya çalış bari...
Bir tanıdık var kafamı dağıtıyor konuşacağım dertlesecegim onun da dediğim gibi bizim eski evin önünden geçmem lazım..babam girmese kiracılar görür dükkanlar var söyler babama işte..napim burada filan kafa dagitiyorum.dün gene kaynanam geldi kayınvaldesi ile..sinir oldum tavırlarına laflarına..uff..annem annanem takımıyız işte 3 ümüz evde..adam da gece 22 da geliyor iğne yapıyor gidiyor hemen..zor tabi.... başka bir yerden geçemiyor musun? hava alman lazım ama sürekli evde patlar insan sıkıntıdan... sürekli düşünmeden kurmamaya çalış bari...
Oyna canım nolcak allah biliyor yaa 20 bin cik yeter..hayırlı bir is için nasıl sa..hayat be kuzum.... lotto falan oynayayım bari :) :) :)
Bir tanıdık var kafamı dağıtıyor konuşacağım dertlesecegim onun da dediğim gibi bizim eski evin önünden geçmem lazım..babam girmese kiracılar görür dükkanlar var söyler babama işte..napim burada filan kafa dagitiyorum.dün gene kaynanam geldi kayınvaldesi ile..sinir oldum tavırlarına laflarına..uff..annem annanem takımıyız işte 3 ümüz evde..adam da gece 22 da geliyor iğne yapıyor gidiyor hemen..
Oyna canım nolcak allah biliyor yaa 20 bin cik yeter..hayırlı bir is için nasıl sa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?