Bi ton parada döküyoruz Bi doğru düzgün tahlil yapan araştıran doktor yok çok haklısın.Ben de 11.haftada hastaneye kaldırıldım..istanbul daki tüp bebek doktorum kullanma artik dedi..izmirde biri periantolog iki doktora sordum gereksiz dedi..ama ne tahlil yapıp kontrol ettiler ne birşey..kiminin 30.haftada 36 da duruyormuş kalbi bende korkuyorum doktorlar gereksiz diyorlar iste..
Dediğim yöntemi kesinlikle dene canım..hergun aynı saatte oluyorsun degilmi iğneni..iki enjektör kullanılıyorlar günde bir kez iğne oluyorum ama arkam artık taş gibi oldu ödemlerden.hatta iğneyi yapıyorlar fırt geri çıkıyor ilaç.
Sen nerde yaşıyorsunBi ton parada döküyoruz Bi doğru düzgün tahlil yapan araştıran doktor yok çok haklısın.
hangi yöntemi?iki ayrı enjektör kullanıyoruz o mu?aynı saatte olmuyor artık ne zaman hemşire müsait olursa o zaman gelip yapıyor.Dediğim yöntemi kesinlikle dene canım..hergun aynı saatte oluyorsun degilmi iğneni..
adana,sende izmir galiba değilmi?Sen nerde yaşıyorsun
Progestan hep ayni saatte olucak canım..her aksam 9 mesela..o yüzden de kanaman olabilir..ucunu önce takmasın ilacı çeksin plastik siringaya sonra iğne ucunu taksin..yağlı İğne oldugu için ilacı çekerken iğne nin ucu koreliyor daha çok ödem yapıyor..hangi yöntemi?iki ayrı enjektör kullanıyoruz o mu?aynı saatte olmuyor artık ne zaman hemşire müsait olursa o zaman gelip yapıyor.
Evet canım.
adana,sende izmir galiba değilmi?
yok hep aynı saatte olduğumda da aynıydı artık takmıyorum bende.Progestan hep ayni saatte olucak canım..her aksam 9 mesela..o yüzden de kanaman olabilir..ucunu önce takmasın ilacı çeksin plastik siringaya sonra iğne ucunu taksin..yağlı İğne oldugu için ilacı çekerken iğne nin ucu koreliyor daha çok ödem yapıyor..
Bana 82 yaşında cerrahpasadan emekli bir hemşire teyze demişti..o kadın yaparken ne ödem ne aci oluyordu..yavaş yavaş veriyordu ilacı..yok hep aynı saatte olduğumda da aynıydı artık takmıyorum bende.
evet aynen öyle yapıyor iğneyi,birincinin ucuyla çekiyor ilacı,ucunu atıp diğerinin ucunu takıyor.
öyle özverili hemşirede bulunmazki.inşallah sende yavrunda sağlıkla birbirinize kavuşursunuz,doya doya öpersin o pembik yanakları.Bana 82 yaşında cerrahpasadan emekli bir hemşire teyze demişti..o kadın yaparken ne ödem ne aci oluyordu..yavaş yavaş veriyordu ilacı..
İnşallah canım sende bebeğini sağlık la kucağına alırsın benim kanamam olduğu zamanlarda hep yattım..simdi de yatıyorum hep sende kendine ve bebeğine dikkat et...öyle özverili hemşirede bulunmazki.inşallah sende yavrunda sağlıkla birbirinize kavuşursunuz,doya doya öpersin o pembik yanakları.
Aycan neyapion nasılsın gebelin nasıl gidiyor bnmde transfer oldu yatiyorm cgh yaptrdm 7gitti 2saglam geldi tek transferm oldu hayirlisi tutacakmi bakalm sen ne durumdasn şuan canm.
adana,sende izmir galiba değilmi?
bende izmirdenim kaderim35. hangi doktora gidiyorsun? hsg çektirdin mi ya da nerede çektirdin?Bana 82 yaşında cerrahpasadan emekli bir hemşire teyze demişti..o kadın yaparken ne ödem ne aci oluyordu..yavaş yavaş veriyordu ilacı..
merhaba canım izmirde tavsiye edebileceğin doktor var mı?henüz İzmir de %100 güvendiğim bir doktorum yok.
Benim bu sefer tup bebek yaptık..onu da istanbul da brüksel tup bebek te yaptırdım..hsg yi kent te cektirmistim burda izmirde ama istanbuldaki doktorum istedi..bebek tuttuktan sonrada prof sabahattin altunyurt ile takibi yaptikbende izmirdenim kaderim35. hangi doktora gidiyorsun? hsg çektirdin mi ya da nerede çektirdin?
Nasil gidiyor hamilelik canimMerhaba arkadaşlar ben 4 haftalık hamileymiş ben dede kan pihtili oldugu için doktorum bana da verdi clexane 04.iğne sonrasi sizden koyun siyah tarzında kuru pıhtı gibi akinti atomu.? Benim üçüncü gebelik ilki kalp atışı duyulmadı kürtaj ikincisi kimyasal buda üç rabbim insallah nasip eder bu kadar çekilen cefaaya
Ben atlattim o gunleri kuzuma kavustum saglikla sizde kavusun ins.Ben bu igneyi bacaktan yapıyorum. Karindan yaptim bir kere canim cok acidi. Bacaktan fazla acimiyor
Çok teşekkürler ben Bebeğimi kaybettim neyazikki . Trizomi 21 vardı. Fazla yaşamadı. Karnimda ölmüştüBen atlattim o gunleri kuzuma kavustum saglikla sizde kavusun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?