clexane iğne kullananlar

Bi ton parada döküyoruz Bi doğru düzgün tahlil yapan araştıran doktor yok çok haklısın.

iki enjektör kullanılıyorlar günde bir kez iğne oluyorum ama arkam artık taş gibi oldu ödemlerden.hatta iğneyi yapıyorlar fırt geri çıkıyor ilaç.
Dediğim yöntemi kesinlikle dene canım..hergun aynı saatte oluyorsun degilmi iğneni..

Dediğim yöntemi kesinlikle dene canım..hergun aynı saatte oluyorsun degilmi iğneni..
hangi yöntemi?iki ayrı enjektör kullanıyoruz o mu?aynı saatte olmuyor artık ne zaman hemşire müsait olursa o zaman gelip yapıyor.

hangi yöntemi?iki ayrı enjektör kullanıyoruz o mu?aynı saatte olmuyor artık ne zaman hemşire müsait olursa o zaman gelip yapıyor.
Progestan hep ayni saatte olucak canım..her aksam 9 mesela..o yüzden de kanaman olabilir..ucunu önce takmasın ilacı çeksin plastik siringaya sonra iğne ucunu taksin..yağlı İğne oldugu için ilacı çekerken iğne nin ucu koreliyor daha çok ödem yapıyor..

yok hep aynı saatte olduğumda da aynıydı artık takmıyorum bende.
evet aynen öyle yapıyor iğneyi,birincinin ucuyla çekiyor ilacı,ucunu atıp diğerinin ucunu takıyor.

yok hep aynı saatte olduğumda da aynıydı artık takmıyorum bende.
evet aynen öyle yapıyor iğneyi,birincinin ucuyla çekiyor ilacı,ucunu atıp diğerinin ucunu takıyor.
Bana 82 yaşında cerrahpasadan emekli bir hemşire teyze demişti..o kadın yaparken ne ödem ne aci oluyordu..yavaş yavaş veriyordu ilacı..

Bana 82 yaşında cerrahpasadan emekli bir hemşire teyze demişti..o kadın yaparken ne ödem ne aci oluyordu..yavaş yavaş veriyordu ilacı..
öyle özverili hemşirede bulunmazki.inşallah sende yavrunda sağlıkla birbirinize kavuşursunuz,doya doya öpersin o pembik yanakları.

öyle özverili hemşirede bulunmazki.inşallah sende yavrunda sağlıkla birbirinize kavuşursunuz,doya doya öpersin o pembik yanakları.
İnşallah canım sende bebeğini sağlık la kucağına alırsın benim kanamam olduğu zamanlarda hep yattım..simdi de yatıyorum hep sende kendine ve bebeğine dikkat et...

bende izmirdenim kaderim35. hangi doktora gidiyorsun? hsg çektirdin mi ya da nerede çektirdin?
Benim bu sefer tup bebek yaptık..onu da istanbul da brüksel tup bebek te yaptırdım..hsg yi kent te cektirmistim burda izmirde ama istanbuldaki doktorum istedi..bebek tuttuktan sonrada prof sabahattin altunyurt ile takibi yaptik

Merhaba arkadaşlar ben 4 haftalık hamileymiş ben dede kan pihtili oldugu için doktorum bana da verdi clexane 04.iğne sonrasi sizden koyun siyah tarzında kuru pıhtı gibi akinti atomu.? Benim üçüncü gebelik ilki kalp atışı duyulmadı kürtaj ikincisi kimyasal buda üç rabbim insallah nasip eder bu kadar çekilen cefaaya

Nasil gidiyor hamilelik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…