clexane iğne kullananlar

Bu iğneyi (250 kez hamilelik boyunca) ben de çeşitli yerlerimden uyguladım ya da uygulattım.
Tıpkı sizin gibi göbekten vurulması en dayanılmaz geldi.
kendim yaptığımda bacaklarımın kalçaya yakın üst kısmından yapmayı tercih ediyordum. En az orası acıyordu.
Annem ya da eşim vuracaksa da kolumun dirsek ve omuz arasındaki arka yumuşak kısmından vurduruyordum.
Bir de içindeki sıvıyı yavaş yavaş enjekte edince daha rahat oluyordu sanki.
Dilerim çok canınız acımadan atlatırsınız bu süreci :)

Şimdilik hala göbekten uyguluyoruz çok fazla göbeğim morarmadı sarı yeşil tonlar tabiki var ama belki ben daha da mor olur büyük büyük çürükler oluşur diye düşünmüştüm..ne güzel bebeğinizi kucağınıza aldınız demekki..Şimdilik 3 ay vurulcagim kesinde sonrası için bir şey demedi doktorum..ilk hamileliğinde hiç vurulmadim 6.ay â kadar bebeklerin gelişti koleastaz geçirdim erken doğum oldu..pıhtılaşma sonradan olan bir şey mi doğuştan mi onu da bilemedim aslında

evet, canım kuzum benimle. Dilerim sen de sağlıkla kucağına al, büyüt, öp, kokla...
bu duyguları yaşamak için değil 250 tane, kaç tane olsa da o iğneler değer arkadaşım.

bende pıhtılaşma tespit edilmedi, doktorum 3.gebeliğimde tedbir amaçlı verdi bu iğneyi. İlki 6. haftada (kimyasal), ikincisi de 8. haftada (kalbi durdu) iki gebelik kaybım olmuştu. 3.yü de kaybetmeyi beklemeyelim dedi ve bu iğneyi verdi.
doğumdan sonra da, "bir sonraki gebeliğini öğrenir öğrenmez iğnelere tekrar başlayacaksın" dedi.
senin 6.ayda kayıp olmuş sanırım. Çok zor. Sabır diliyorum.
İğneleri gözünde büyütme. Sadece bugun vurulacağın iğneye odaklan. yarınkileri zamanı gelince düşünürsün.
sağlıkla kavuşun.
sevgiler.

Teşekkür ler canım..sevgi dolu mutlu luklar diliyorum size..

dizin bir karış üstünede yapabilirsiniz kolun yan arka kısımlarıda oluyor . hergün verdiyse sürekli yerini değiştirin mutlaka deriyi sıkıştırın ve buz gerçekten çok etki ediyor.
bacağın arka kısımlarımı ön tarafımı daha iyi olur Bi tarif eder misiniz?hep göbekten yapıyordum kanamam başladı belki yerini değiştirirsem iyi gelir.

alttan gelen, hamileyim o yüzden kullanıyorum.
Onu doktoruna mutlaka söyle canım..onun koldan göbekten vurulma ile alakası yoktur..bende hamileyken ilk 3 ay kullandım ilkinde coraspin kesildi bir yandan progestan vuruldum..ikincide öyle böyle kanama gelmedi hastaneye yatırıldim...sonrada iğne kesildi.. sen de hangi faktör mevcut...

bende bayramı hastanede geçirdim.cd 56 heterozigot galiba tam hatırlamıyorum.doktorda öyle söyledi ama çektiğimi bir ben bilirim,işte Bi umut bacağımdan yada kolumdan yapmak istiyorum.nereye yapılıyor acaba?

bende bayramı hastanede geçirdim.cd 56 heterozigot galiba tam hatırlamıyorum.doktorda öyle söyledi ama çektiğimi bir ben bilirim,işte Bi umut bacağımdan yada kolumdan yapmak istiyorum.nereye yapılıyor acaba?
Doktoruna mutlaka sor canım yapman gerekiyorsa en azından bir yandan durdurucu iğne de yapman lazim..çok kanamadan dolayida bebeği kayıp et ne ihtimalin var mutlaka konuş doktorunla kanama gelince...ben görünce o kırmızıyı deliriyorum bir kez..iğnenin dozajı fazla geliyor olabilir dozajini değiştirir..

Kac haftalık sin su anda..

doktor biliyor hiç bişeyi değiştirmek istemiyor.progestan iğne falanda var.

tüp bebek benimki.11haftalık.
Benimkide tüp bebek canım 12.haftada kesildi butun heparin ler...benim tüp bebek doktorum en ufak leke den bile haberi olsun istiyordu..mutlaka doktorunla konuş..benim bu 4.gebeligim düşün yani daha ne kadar tedirgin olabilirim

doktor biliyor hiç bişeyi değiştirmek istemiyor.progestan iğne falanda var.
Demekki pıhtılaşma çok önemli sende.. içim rahat etsin dersen bir de hemotoloji ye git...ben bıraktım ama 3 doktorada soruyorum hala...onlarda gereksiz diyor başka doktorada danış özellikle perinatolog â..

Benimkide tüp bebek canım 12.haftada kesildi butun heparin ler...benim tüp bebek doktorum en ufak leke den bile haberi olsun istiyordu..mutlaka doktorunla konuş..benim bu 4.gebeligim düşün yani daha ne kadar tedirgin olabilirim
doktora gidiyorum sürekli haftada en az iki kez ondayız zaten.ama adam hiç bişeyi değiştirmiyor.kalçamda ödem yaptı progestan iğneleri ama hapını kullandırtmıyor.

Demekki pıhtılaşma çok önemli sende.. içim rahat etsin dersen bir de hemotoloji ye git...ben bıraktım ama 3 doktorada soruyorum hala...onlarda gereksiz diyor başka doktorada danış özellikle perinatolog â..
pıhtılaşma riskim çok düşüktü aslında çok önemli olmadığı halde kullandırttı şimdi bırakamıyoruz,bebeğe zararı olabilirmiş bırakırsak.perinatoloğada sordum aynı cevabı verdi.hematoloğa gitmedim bide ona uğrayalım bakalım.

Ben de 11.haftada hastaneye kaldırıldım..istanbul daki tüp bebek doktorum kullanma artik dedi..izmirde biri periantolog iki doktora sordum gereksiz dedi..ama ne tahlil yapıp kontrol ettiler ne birşey..kiminin 30.haftada 36 da duruyormuş kalbi bende korkuyorum doktorlar gereksiz diyorlar iste..

doktora gidiyorum sürekli haftada en az iki kez ondayız zaten.ama adam hiç bişeyi değiştirmiyor.kalçamda ödem yaptı progestan iğneleri ama hapını kullandırtmıyor.
İğne daha etkili canım biliyorum bende de yapmış ti ödem..İğne yi vurdururken şırınganın iğnesiyle ilacı çekmesin iğneyi yapan dikkat et mutlaka..plastik enjektörle çekip iğne kısmını sonra taksınlar öyle yapılsın iğne..o zaman daha az acıtıyor..ben gün de bir kez tüm dozu uyguluyordum sabah aksam vurulmuyordu progestan..

iki enjektör kullanılıyorlar günde bir kez iğne oluyorum ama arkam artık taş gibi oldu ödemlerden.hatta iğneyi yapıyorlar fırt geri çıkıyor ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…