clexane iğne kullananlar

amanıııınnnnn kayınvalide kaprisi hiç çekilmez bu dönemde.... uffff... sen bana gönder onu bak zaten modumdayım :)
Kapris degilde yeni gelinin adını soyleyiveriyor delirtiyor beni..ikide bir çok becerikli diye..dün eşimin bahanesi kardeşimi sordu.kardeşim eylül de evlendi gurbete bandırmaya gitti..alıştı dedim eşi sayesinde sevmediği yemekleri de seviyor dün kuru fasulye yapmış dedim..kaynanam hemen yeni ektin in adını zikretti..nolcak alışıyor lar oda bak çeşit çeşit yapıyor onlar bilmez mis dedi..gelin istanbullu benim akrabam..bizim nisan da bize gelmişlerdi ordan denk geldi bizim oğlanı tablası..oğlanda üst teğmen oldu şimdi..ben smmm sınavına gitmiştim istanbula kızım anası gördü bizim oğlanın resmini aaa kel mel ama olsun ben kızımı her türlü veririm dedi..tabi çocuk hava harp te okuyordu o zaman..bende kestim muhabbeti sonra akrabalarla..ayrıldı oğlan sonra bu kızdan..gitti koca memlekette kız bulamadı yaa..kız buna tekrar yanaştı geçen sene de evlendiler işte..benim kaynım aptal kaynanam aptal bu lafları bile bile millete pirim verdiler..hala daha veriyor..kaynanam da karşılaşırız kalkmaz biliyormusun bana hizmet etcek diye ne çay koyar büyüklere ne sofra da tabak taşır cokk fena..benden 6 yaş küçük geçen tlf da aradı..ben açtım kaynanamın eli batık ti..anneme telefona alabilirmiyim kader!!! Dedi ben de çıktım zıvanadan..gün de kadınlarda vardı..abla diycektin herhalde dedim.döndüm kadınlara terbiyesiz göbeği benle kesilmiş sanki dedim.

amanıııınnnnn kayınvalide kaprisi hiç çekilmez bu dönemde.... uffff... sen bana gönder onu bak zaten modumdayım :)
Kaynanama da söyledim her kes gidince kusura bakma oğlun bana abla derken oda saygısını bilecek zaten hep eşimle konuşuyor ben kaç oldu farkediyorum söylüyorum eşime abii..abii nasılsın..abi karnım acmi..abi afiyet olsun hep böyle..beni strese sokma dedim kaynanama isterse iki kardeş görüşsün beni çağırma onlar geldiğinde dedim...strese giremem..o benim akrabam değil zaten edin kardeşinin karısı dedim o kadar..dün de gene karının adını zikrediyor..yok yaa..kuzum olmuyacak galiba..adam da akşam gelince tartıştım..bu yüzden..bana kaynanam iki kardeşim arasını bozcan diyordu aynı apartmanda oturuyorduk her akşam kaynanam ayrı oğlu ayrı gelirdi evime..şimdi 1.5 senelik gelin bozdu iki kardeşim arasını görmüyor..ben her akşam geliyor lar işten yorgun argın geliyorum istemiyorum diyince kötü olmuştum.iki kardesin arasını bozuyor oldum

sen takma böyle şeyleri kafana.... kimsenin enerjini bozmasına müsade etme...kış kış de gitsin... dertleşmek istersen ben her zaman buradayım. özelden de yazabilirsin....

İnanıyorum ben sana..nefes diye bir teknik var inanırmış in bilmem ama..rahim bölgem problemli yaa..nefes e katılsana..ben düşünüyorum şimdi kendimi o yönden motive etsem mi diye düşünüyorum bebeğim daha rahat etsin diye

bugünlerde kozmik enerjiye taktım kafayı :)

sen bir şey yapıyor musun..yoksa sadece hocamı uyguluyor sana..terapi gibi bir şeymi yani..senin evde tekrar etmen gerekiyormu sana el gibi birşey mi veriyorlar..

sen sadece inanıyorsun... terapi sırasında ayakta duracaksın ve gözler kapalı... çakralarını açıyor... uçacağım ben yakında :) daha gitmedim. Cumartesi ilk seansa başlıyorum...

sen sadece inanıyorsun... terapi sırasında ayakta duracaksın ve gözler kapalı... çakralarını açıyor... uçacağım ben yakında :) daha gitmedim. Cumartesi ilk seansa başlıyorum...
nerde bu kurs güvenilir bir yer mi??sonra evde çalışma yapcakmısın sen sürekli derslerini tekrar etcekmisin peki

nerde bu kurs güvenilir bir yer mi??sonra evde çalışma yapcakmısın sen sürekli derslerini tekrar etcekmisin peki

yok bir arkadaşımın arkadaşı evinde veriyor... emin değilim... bir gideyim seni de bilgilendiririm. Bu arada sana özelden yazayım dedim ama sen ayarlarını kapatmışsın sanırım mesajı gönderemedim

yok bir arkadaşımın arkadaşı evinde veriyor... emin değilim... bir gideyim seni de bilgilendiririm. Bu arada sana özelden yazayım dedim ama sen ayarlarını kapatmışsın sanırım mesajı gönderemedim
ben hiç bir şeyi kapatmadım ama ne biliyim ben sana attım gelmiş mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…