- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
Valla baya adet kanamam oldu 7 gün sürdü uzun zamandır böyle olmamıştım inşallah ise yarar daha 8. Günüm ovulasyon testi de yapıyorum henüz pik değil eşim de burda yok yumurtlama döneminde burda olacak sonucu yazarım bu ayBenim henüz adet dönemim gelmedi 27sini bekliyorum. Tam olarak söküldü mü adetin peki ? Yani hamilelik şüphesi olabilir mi?
Çok iyi ya inşallah bende kalırım benim kzuenimle aynı dönemde aldık o adet bitimi kullandı 3 yıldır çocuğu olmadi yarın kan verecek hamile kalırsa yazacam bugün silik çizgi cıktı ama inşallah doğrudur adete 4 gün varmış zaten çok ümitliyimBen kullandım hiç bir faydasını göremedim ama kullandığı ay hamile kalmıştı arkadaşım
İnşallah yAa etiketler misin beni haber aldığındaÇok iyi ya inşallah bende kalırım benim kzuenimle aynı dönemde aldık o adet bitimi kullandı 3 yıldır çocuğu olmadi yarın kan verecek hamile kalırsa yazacam bugün silik çizgi cıktı ama inşallah doğrudur adete 4 gün varmış zaten çok ümitliyim
Çok iyi ya inşallah bende kalırım benim kzuenimle aynı dönemde aldık o adet bitimi kullandı 3 yıldır çocuğu olmadi yarın kan verecek hamile kalırsa yazacam bugün silik çizgi cıktı ama inşallah doğrudur adete 4 gün varmış zaten çok ümitliyim
İnşallah yAa etiketler misin beni haber aldığında
Inşallah tutar canım yarın haber ederim varsa inşallah vardır da ümit olur hepimizeHadi inşallah hamiledirBizede kısmet olsun inşallah en kısa zamanda. Ben bu ay pek umutlu değilim ovulasyonun son günü 1 kere birlikte olabildik ondada tutarmı bilmem
Bence gebelik yoksa başla hemen inşallah hepimize fayda ederDaha ben başlayamadım. Daha adetim gelmedi, 12 gün gecikmem var. Gebelik testleri de negatif. Bir olsaydım basliycaktim. Inşallah sana hemen fayda eder canım.
Bence gebelik yoksa başla hemen inşallah hepimize fayda eder
aynen dr a bi git bakalım ama gebelik yoksa bence kullan sana tavsiyem ovulasyon testi alman internette çok uygun geliyor ve sana 2 ay bile yeter oAdet olmadan başlayayım mı Yani? Ama ovulasyond kadar kullanın deniyor, ne zaman ovulasyon onu bile bilmiyorum. Bütün sistemim bozuldu. Yarın kadın doğuma randevum var bakalım ne diyecek.
Canım sen bu macunla mi hamile kaldinArkadaşlar Clife ballı macun kullananlar lütfen yazarlar mı gebe kalanlar ozellikle bu aralar çok karşılaşıyorum ama iyice araştırmak istedim
Tsk ederim canimValla canim bilmiyorum ama galiba onun da etkisi oldu gecen ay onu kullandim normal gunumde oldum sancim olmadi hic bir dahaki ay glifor ve inofolic combi kullandim gunde bir tane onunla kaldım geçen muayenede yumurtaliklarib normal öyle küçük kist gözüküyor ama çok yok dedi dedim pko var bende öyle abartı şekilde kist yok dedi acaba mı dedim macundan için galiba onun da etkisi var
Amin canım darısı sana ve isteyen herkese olsun tez zamanda hayırlısıylaRabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım hamileymişsin çok tebrik ederim, seni daha başka konulardan hatırlıyor gibiyim. Ben de pko mağduruyum, hamile kalmana yardımcı olduğunu düşündüğüm şeyler varsa paylaşır mısınMaşallah canım inşallah bebeğin de olur en kısa zamanda bak bu yorum güzel oldu inşallah bana da faydası olur :)
Çok teşekkür ederim darısı sana olsun insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle kilo vermek çok önemliymiş ben 5 kilo kadar verdim az yedim çok su içtim ve demir, folik asit, inofolic combi ve glifor kullandim gunde 1 tane arada evde egzersiz yaptim ve yumurtlamama yardimci oldugunu düşünüyorum çünkü kendiliğinden hamile kalamıyordum bunların içinde sadece gliforu dr verdi diğerlerini kan tahlillerime göre kendim aldım eczaneden ve de stres çok önemli stres yapmadım bu kadarCanım hamileymişsin çok tebrik ederim, seni daha başka konulardan hatırlıyor gibiyim. Ben de pko mağduruyum, hamile kalmana yardımcı olduğunu düşündüğüm şeyler varsa paylaşır mısın
Birde kafein içeren her şeyden kaçındım abur cuburu kestimCanım hamileymişsin çok tebrik ederim, seni daha başka konulardan hatırlıyor gibiyim. Ben de pko mağduruyum, hamile kalmana yardımcı olduğunu düşündüğüm şeyler varsa paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?