clutch'ın yolculuğu

isim bulalım demişsiniz ya; hepimiz mayıs ayında başlamışız. grup may-girls birlikte zayıflıyor da da da daaaaammm

benden onay geldi, çok çok güzel olur iyi olur, hadi kuralım kuralım

ayrı bir konu açalım bence o başlığı da çok beğendim, sedefin günlüğünü dağıtmamış oluruz hem

Merhaba günlük,

Özledin mi beni :) Malesef eskisi kadar sık göremiceksin beni :)

Dünü 1000 kaloriyle kapatabildim ancak. Biraz daha yemem lazımdı ama yiyemedim. Kabızlık beni mahvetti. Neyse ki kısmen çözüldü. Bu sabah tartıldım. Tam 97.0 kg geldim. 2 günde 400 gr gidebildi ancak. Bunlar zaten kabızlıktan dolayı gelmişti gerçi. Sağlık olsun yine de. Bir dahaki kilo bildiriminde görüşürüz günlükçüm. May girls takılcam artık hahayt :)

Eki Görüntüle 435779

Öbür başlıkta kimse yok, bari ben de sana yazayım günlük.

Kahvaltı;

19 gr kaşarla kepek ekmekli tost (170), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay.

Şimdilik toplam 235 kalori.

Merhaba canım günlüğüm,
Aşağıdaki ilk fotoğrafı ekleyeli tam 30 gün oldu. 23 mayıs günü vermem gereken 44 kilom ve önümde 11 ayım vardı. Bugün itibariyle ilk ayımı doldurdum ve kilom 94.3. Bu süreçte çok fazla dikkat edemedim ve sporum da çok yoğun değildi. Hazirandan başlamak üzere sadece 12 gün "3 mil leslie" yapabildim. İkinci fotoğraf ise bugünkü kilomun fotoğrafı. Kaldı geriye 10 ay ve verilmesi gereken 40 kilo. Her ay sana rapor vereceğim günlükçüm. Ölçülerimi, kilomu, sporumu yazacağım.
23 mayıs; 116-101-141 98.4 kg
22 haziran; 113-97-137 94.3 kg
Bu ay spor olarak toplam 36 mil yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…