- Konu Sahibi loveandpray
-
Çok sevindim valla böyle düşünmene :)) O zaman ortak bir başlık isterlerse isim düşünelim yavaştan. Hepimiz için daha kolay olacak, çünkü hakikaten insan ihmal etmek istemiyor kimseyi. Cemre, Pınar, Güzelbirgün, isterlerse Bihter ve Winx perisi, sen, ben, unuttuğum varsa diğer arkadaşlar, isteyen herkes gelsin. İsim düşünelim biz isim :) Kızlar da kabul eder bence. Gerçi bu arkadaşların çoğu senin başlığına geliyor zaten, senin başlığından da devam edebiliriz. Gördükçe haber verelim kızlara. Yaşasın bizim de grubumuz olacak :)
isim bulalım demişsiniz ya; hepimiz mayıs ayında başlamışız. grup may-girls birlikte zayıflıyor da da da daaaaammm
Ara;
18 gr hurma (50), 10 gr çekirdekli galeta (50).
Toplam; 760 kalori.
canimsin yaaaa, öyle sakin düsünmeee, biz sIkI diyet yapmadigimiz icin tartida hergün bir degisme göremeyebilirz ve göremedigimiz zamanda motivasyon yerlerde sürünmesin diye haftada bir tartiliyoruzz.. cogumuz haftada belki bir belki yarim kilo ancak verecezz cünkü...seni hepimiz nasil sIkI takip ediyoruz günlük olarak farkinda bile degilsin saniyorumm))
seni aramiza alamayiz artik cünkü coktan girdin sen aramizaaa deliii:-D
eger diger arkadaslarda ok derse cok iyi olur bu tek baslikta toplanma fikri, zaten toplasan 5-6 kisiyiz, acaba farketmeden birini ihmal ettimmi felan diye günde kac kere bakmak zorunda kaliyorum böyle hakkaten zor oluyor, digeri daha pratik olur ama tabiki herkesin onay vermesi lazimm, neysee konusuruz ve kabariz artik duruma canim..
Çok sevindim valla böyle düşünmene :)) O zaman ortak bir başlık isterlerse isim düşünelim yavaştan. Hepimiz için daha kolay olacak, çünkü hakikaten insan ihmal etmek istemiyor kimseyi. Cemre, Pınar, Güzelbirgün, isterlerse Bihter ve Winx perisi, sen, ben, unuttuğum varsa diğer arkadaşlar, isteyen herkes gelsin. İsim düşünelim biz isim :) Kızlar da kabul eder bence. Gerçi bu arkadaşların çoğu senin başlığına geliyor zaten, senin başlığından da devam edebiliriz. Gördükçe haber verelim kızlara. Yaşasın bizim de grubumuz olacak :)
ayrı bir konu açalım bence o başlığı da çok beğendim, sedefin günlüğünü dağıtmamış oluruz hem
isim bulalım demişsiniz ya; hepimiz mayıs ayında başlamışız. grup may-girls birlikte zayıflıyor da da da daaaaammm
ben cok aciktim yaaa, patronlar burda,misafirlaride var, gidip meyvemi hazirlayamiyorum offfffffff :-(
bundan iki saat kadar önce iki domates ve iki salatalik yemistim ama tutmuyorkii ;-/
Canım ne yaptın şimdi sen tam anlamadım:44:"KIZLAR KONUYU ACTIM
diyet GURUPLARINDA ismide
grup may-girls birlikte zayıflıyor
HADII ARTIK OARADA DEVAM EDELIMMII)) "
Sedeften :)
Canım ne yaptın şimdi sen tam anlamadım:44:
Hıı anladım tatlım. Günlüğümü seviyom ben canım ya ama arada uğrarım hihiCanım paylaşımlarımıza orda yazan grupta devam ediyoruz ama o da sanırım diyet günlükleri bölümüne taşınacak. İstersen sen de katılabilirsin bize :)
Hıı anladım tatlım. Günlüğümü seviyom ben canım ya ama arada uğrarım hihi
Hehehe yok canım daha çok yolum varİstediğin zaman bekleriz canım. Gerçi sen neredeyse ulaştın hedefine, ihityacın kalmayacak yakında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?