Bakici degistirMerhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
Yazıktır yahu!
Başka alternatifiniz yok mu?
Başka birini bulun.
19 aylik oglum. Seneye 2 yasini doldurunca krese verecegim. Iyi bir kres buldum.Oğlunuz kaç yaşında?
Hiç bir eğitim almadan büyüyor anlaşılan. Onu da geçtim günlere gitmesi falan nedir?
Kısır ve dedikodu yapmayı mı öğrenecek?
Bir kreşe verseniz bundan kat ve kat iyidir.
Yerinizde olsam hemen bir yer araştırmaya başlardım.
Valla ben de bı an para vermiyorsunuz da öyle yakın tanıdık diye bakiyo sandım. Madem para veriyorsunuz konuşun ya da başka birini bulunMerhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
Bugun konustum. Bana alindigini darildigini vs soyledi. Uyarmayacakmisim seneye krese vereceksem verecekmisim. Bir de akil veriyor.Siz neden ve nasıl buna göz yumuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?