Çocuğa böyle mi bakılır?

Kusura bakmayin sizi yanlislikla alintilamisim :) bakiciya sinirden gozum dondu farketmemisim :)

Simdi basta siz yanlis yapmissiniz tahminim ogretmensiniz donemin basindan beri baktiriyorsunuz sanirim. kadinin cocugu okula biraktigini biliyordunuz belki bastan boyle konusuldu ses cikarmadiniz ilk hata burda ikincisi kadinin evinde bakilmasina da ses cikarmamissiniz neyse gunlere gitmesini ooo aman allahim diye karsilamiyorum (bir noktaya kadar)ben de bebegime bakmak icin evdeyim komsulari topluyorum ki onlarin cocuklari ile oynasin diye cunku kis zor gecti ve her gun cikamadik evde hem bebegim hem ben bunaldik sosyallesmeye ihtiyac duyduk zaten haftada 1 oluyordur bu gun meselesi. Ayrica sadece benim bebegimin oldugu cocuksuz bir gunum daha var. Oturup konusuyoruz 1 2 saat kafa dagitiyirum bebegime de yanimda oyuncak goturuyorum orda oynuyor. Kisacasi 2 ay icin sikintiya girmeyin zaten ramazan geliyor gun falan olmaz artik cocugunu birakirken de sizin cocugu biraz parka cikartir hava guzel gelince uyur

Vallahi bakıcı değiştirebilirsenz değiştirin der dayımın eşi yıllardır bakıcılık yapıyor bı çiftin iki çocuğunu büyüttü küçük kız şuan 6 yaşında okula başlayacak hala birakamiyor ama nasıl bakmadirrr yani kendi çocuklarima böyle bakamadım diyor çocuk anneeemmm diyor başka bişey demiyor tecrübe var tabi bı yaştan sonra ne deyim Allah iyi insanlarla karsilastrsn çanta gibi yanında gezdirmek nedir çocuğu

Ilk defa boyle bir bakici duyuyorum. Elbette ki olmaz ama siz goz yumuyorsunuz sanirim,anlasirken konusmadiniz mi? Sizin nasil olsa haberiniz var diye kadin normal hayatina devam ediyor belli ki

sürekli kadın oturmalarına giden çocuklar büyüdükçe çok itici oluyor. böyle bilmiş bilmiş, dedikoducu, karışmaması gereken konularda fikri ve yorumu olan, annesinin dibinden ayrılmayıp oturmalara giden vs.

çocuğunuzu bir an önce kısır sigara böreği patates salatası çay boş beleş muhabbet sarmalından kurtarın.

Evet kizini okula birakacagini biliyordum. Ilk donem oglumun uyku saatiyle cakismiyordu. Soradan oglum gunde 1 kez uyumaya basladi o da o saate denk geliyordu. Ama bugunki uykusuzlugu okula birakma yuzunden degil.
Parka cikart demiyorum kendim okuldan gelince cikartiyorum. Onun disinda misafirlige gidilebilir ama zirt pirt zirt pirt gidilmesini ben anlamiyorum. Benim de calismadigim donemler oldu kapi kapi gezmedim bana garip geliyor. Arti bir cocugun sorumlulugunu aliyorsun. Evinde oturup oglen 2ye 3 e kadar cocukla ilgilenmek zor olmasa gerek.
Bastan konusmamakla hata ettim onun farkindayim. Sabredip sabredip simdi soyleyince de alindi. Beni en cok kizdiran beni salak yerine koymasi oldu. Bana diyor ki eve gidince uyur siz de dinlenirsiniz. Yok ya, bunu ben nasil akil edemedim?

Ilk defa boyle bir bakici duyuyorum. Elbette ki olmaz ama siz goz yumuyorsunuz sanirim,anlasirken konusmadiniz mi? Sizin nasil olsa haberiniz var diye kadin normal hayatina devam ediyor belli ki
Benim tecrubesizligimden kaynaklaniyor malesef

19 aylik oglum. Seneye 2 yasini doldurunca krese verecegim. Iyi bir kres buldum.
Bu kadindan baska bakici bulamadim o donem. Iyi guzel bakiyor ama cocuk uysal ben yumusak yuzlu olunca suistimal etmeye basladi
Kusura bakmayın da güzel bakmıyor çocuğa. Böyle çocuk mu bakılır?! Kreşe verin çok daha iyi.

Komşum bir öğretmenin çocuguna bakıyor. Sırf düzeni bozulmasın diye kendisi gidiyor. Çocuk yatagında uyusun evinde büyüsün diye. Ve ev işlerini asla yapmıyor. İşe dalar çocugu ihmal edersem bu vebalin altından kalkamam diyor. Çocuga yedirip içirdiği şeylerin bulaşıgını dahi çocuk uyurken kaldırıyor.
Hatta mesai saatlerinde telefonla bile çok uğraşmaz radyasyona maruz kalmasın günah diye

Yazık çocugunuza daha düzenli bir bakıcı bulmalısınız

Saçmalık. Kadın bakıcılığı mesleği olarak değil, ek gelir işi gibi yapıyor. Böyle insana çocuk emanet edilmez. Çocuğunuzun onun düzenine değil, onun sizin çocuğunuzun düzenine uyması gerekirdi. Buna bakıcı denmez gerçekten. Bakıcı maaşlarını bilmiyorum ama siz biliyorsunuzdur. Öyle bir ücret mi ödüyorsunuz bu kadına? Valla yerinizde olsam çoktan başka bakıcı ve kreş imkanlarını araştırmaya başlamıştım.

Kadının çocuğunu okula bırakacağını bilmiyor muydunuz?

Anneler! daha uygun fiyatli olsun diye çocuğu bakıcının evine götürüyorsunuz. Sonra da şikayet etmeye başlıyorsunuz.

Parasını verin. Bakıcı evinize gelsin. Bu kadar basit.

Yasadigim yerde herkes kendi evinde bakmak istiyor. Kendi evime gelecek kisi bulamadim. Fiyatla alakasi yok yani

kesinlikle katılıyorum.
bu çocuk her gün bakıcının çocuğu okula götürülecek diye dışarı çıktı kar kış demeden.
e zaten sabah annesi evden çıkarıyor.
sonra da komşuya güne.
19 aylık çocuk bu tempoya nasıl dayansın?
ya çalışmayın, yada çocuğun bakıcısına biraz daha fazla ödeyin, evinizde baksın.

Afedersiniz siz yürek mi yediniz? Evinizde baktıracaksınız ve tabiki de kamera koyacaksınız eve , cep tlf nundan izleyeceksiniz. Çalışan annelere kesinlikle lafım yok allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor. Ama ne olursa olsun lütfen bakıcını değiştir. Evinde baktır. Çok rica ediyorum sizden. Piyasaya göre biraz fazla verin tek şart evimde bakacaksın deyin mutlaka bulursunuz. Evladınız daha 19 aylık gerçekten çok yazık bünyesi mahvoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…