Kusura bakmayin sizi yanlislikla alintilamisim :) bakiciya sinirden gozum dondu farketmemisim :)ayricada kreş de cozum degil. 2,5 yasindayken oglumu krese verecektim o donem arastirmistim. zorunlu hallerde iki yasinda verilebilir ama mumkunse tek bakiciyla ev ortaminda en az 3 yasinda kadar bakilmasi daha uygunmus. uzmanlarin gorusu. hergun evden cik belli kuruallara uy vs cocuklar icin stres olusturuyor. kendi evinde kendi duzeninde kendi oyuncaklariyla olmasi daha iyi. bakici degistirin kamera takin 3 yasina kadar sicak evinde dursun bebek
Mantıklı çocuk bu eşya değil.Caninizdan bahsediyoruz2 ay daha baksin eylulde krese verecegim. 2 ay icin bakici degistirmek mantikli mi?
Vallahi bakıcı değiştirebilirsenz değiştirin der dayımın eşi yıllardır bakıcılık yapıyor bı çiftin iki çocuğunu büyüttü küçük kız şuan 6 yaşında okula başlayacak hala birakamiyor ama nasıl bakmadirrr yani kendi çocuklarima böyle bakamadım diyor çocuk anneeemmm diyor başka bişey demiyor tecrübe var tabi bı yaştan sonra ne deyim Allah iyi insanlarla karsilastrsn çanta gibi yanında gezdirmek nedir çocuğuMerhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
Evet kizini okula birakacagini biliyordum. Ilk donem oglumun uyku saatiyle cakismiyordu. Soradan oglum gunde 1 kez uyumaya basladi o da o saate denk geliyordu. Ama bugunki uykusuzlugu okula birakma yuzunden degil.Simdi basta siz yanlis yapmissiniz tahminim ogretmensiniz donemin basindan beri baktiriyorsunuz sanirim. kadinin cocugu okula biraktigini biliyordunuz belki bastan boyle konusuldu ses cikarmadiniz ilk hata burda ikincisi kadinin evinde bakilmasina da ses cikarmamissiniz neyse gunlere gitmesini ooo aman allahim diye karsilamiyorum (bir noktaya kadar)ben de bebegime bakmak icin evdeyim komsulari topluyorum ki onlarin cocuklari ile oynasin diye cunku kis zor gecti ve her gun cikamadik evde hem bebegim hem ben bunaldik sosyallesmeye ihtiyac duyduk zaten haftada 1 oluyordur bu gun meselesi. Ayrica sadece benim bebegimin oldugu cocuksuz bir gunum daha var. Oturup konusuyoruz 1 2 saat kafa dagitiyirum bebegime de yanimda oyuncak goturuyorum orda oynuyor. Kisacasi 2 ay icin sikintiya girmeyin zaten ramazan geliyor gun falan olmaz artik cocugunu birakirken de sizin cocugu biraz parka cikartir hava guzel gelince uyur
Benim tecrubesizligimden kaynaklaniyor malesefIlk defa boyle bir bakici duyuyorum. Elbette ki olmaz ama siz goz yumuyorsunuz sanirim,anlasirken konusmadiniz mi? Sizin nasil olsa haberiniz var diye kadin normal hayatina devam ediyor belli ki
Kusura bakmayın da güzel bakmıyor çocuğa. Böyle çocuk mu bakılır?! Kreşe verin çok daha iyi.19 aylik oglum. Seneye 2 yasini doldurunca krese verecegim. Iyi bir kres buldum.
Bu kadindan baska bakici bulamadim o donem. Iyi guzel bakiyor ama cocuk uysal ben yumusak yuzlu olunca suistimal etmeye basladi
Komşum bir öğretmenin çocuguna bakıyor. Sırf düzeni bozulmasın diye kendisi gidiyor. Çocuk yatagında uyusun evinde büyüsün diye. Ve ev işlerini asla yapmıyor. İşe dalar çocugu ihmal edersem bu vebalin altından kalkamam diyor. Çocuga yedirip içirdiği şeylerin bulaşıgını dahi çocuk uyurken kaldırıyor.Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
İzin alma ihtimaliniz yok mu? Ya da anneanne babaanne gelse?2 ay daha baksin eylulde krese verecegim. 2 ay icin bakici degistirmek mantikli mi?
Gelmezler. Ehliyet icin direksiyon derslerinr gidecegim onu bile dusunuyorum. Cocugu kime birakacagimi. 2 ay icin de ucretsiz izin vermezlerİzin alma ihtimaliniz yok mu? Ya da anneanne babaanne gelse?
Yasadigim yerde herkes kendi evinde bakmak istiyor. Kendi evime gelecek kisi bulamadim. Fiyatla alakasi yok yaniKadının çocuğunu okula bırakacağını bilmiyor muydunuz?
Anneler! daha uygun fiyatli olsun diye çocuğu bakıcının evine götürüyorsunuz. Sonra da şikayet etmeye başlıyorsunuz.
Parasını verin. Bakıcı evinize gelsin. Bu kadar basit.
Kadının çocuğunu okula bırakacağını bilmiyor muydunuz?
Anneler! daha uygun fiyatli olsun diye çocuğu bakıcının evine götürüyorsunuz. Sonra da şikayet etmeye başlıyorsunuz.
Parasını verin. Bakıcı evinize gelsin. Bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?