Çocuğa böyle mi bakılır?

Bugun konustum. Bana alindigini darildigini vs soyledi. Uyarmayacakmisim seneye krese vereceksem verecekmisim. Bir de akil veriyor.
2 ay daha idare etmek zorundayim

gerçekten hayret verici bir durum bu. hem de akıl veriyor gunah değil mi 19 aylık bebeye ordan oraya sürüklüyormuş. sen iş verensin unutma. ona göre konuş. bundan sonra bizim evde bakacansınız ... hanım de konuyu kapat.

Isini iyi yapmayip bir de uyarilmayi sindiremiyorlar. Madem oyle hakkiyla bak kimse laf etmesin.

Isini iyi yapmayip bir de uyarilmayi sindiremiyorlar. Madem oyle hakkiyla bak kimse laf etmesin.
zamanın da sizden çok yüz almış yaptığı iyi niyeti suistimal etmek. 2 ay için bakıcı değiştirmek çocuğunu etkiler bence kadını da uyarın alınıyorsa alınsın onun yaptığı iş yani işini layıkıyla yapsın

Evet ilk kez cocuk baktiriyorum. Insanlarla ugrasmak ne zormus. Yumusak yuzluyum gercekten. Cocugun uyku saatini kac kez gecirdi. Bir de cocuk uyumadi diyor. Ha sen uyutmaya calistin da o uyumadi yani.
Bugun cok sinirlendim kati bir sekilde uyardim. Isci isveren iliskisi seklinde olmasin diye ugrastim ama bu sekilde cocugum yipraniyor.
Kucucuk cocuk koskoca kadina ayak uyduruyor. Tam tersi olmasi gerekirken. Fazla da ileri gidemedim cunku 2 ay daha bakacak hirsini cocuktan cikarmasin diye

aynen dediğiniz gibi; bem gezeyim evimin işini yapayım, çocuk da yanımda dursun, para kazanayım demiş. kreşe verin çocuk rahat etsin yaşıtlarıyla.

millet defter tutturuyor saat saat ne yaptıklarına dair yazdırtan anneler gördüm ben ağırlığınızı koyun uyku saatinde arayın uyudumu diye sorun falan bakıcıya güvenmek zor bu devirde 2 ay için gerçekten bakıcı değiştirilmez

ogle vakti icin bir sey diyemeyecegim,
sonucta kendi cocugunu okuldan almasi gerekiyorsa alacak, bu konuda yapilacak bir sey yok.

gecen yil aynini ben iki cocugumda yapiyordum cunku, kucugun uyku saatinde buyugun okulu bitiyordu, kac kez cocugu uykusundan uyandirip goturdum.

ama cocuklar benim tabi,
onun size soylemesi lazimdi, su saatte oglumu almaya gidecegim diye, siz de sormaliydiniz ama, gunluk plani birlikte olusturmaliydiniz.

ben olsam baskasinin evinde baktiracagima kucuk de olsa kresi tercih ederdim yalniz.

Bugun konustum. Bana alindigini darildigini vs soyledi. Uyarmayacakmisim seneye krese vereceksem verecekmisim. Bir de akil veriyor.
İnsanlardaki yüzsüzlüğe hayret ediyorum bakıcının tavrı sanki onun size maaş verdiğini düşündürdü bana.Allah herkesi merhametli iyi insanlarla karşılaştırsın.
Geç bile kalmışsınız konuşmak için çocuğunuzun gezmeye gittiği ortamdaki insanları tanıyor musunuz ? Eminim siz herkesi kendiniz gibi iyi niyetli sanıp sesinizi çıkarmadınız .Ama hiç kimse çocuğunuzun tırnağı kadar değerli değil.Çocuk istismarları bu kadar artmışken çocuğunuzun travmalı bir birey olmasını istemiyorsanız lütfen güvenli ortamda büyüdüğünden emin olun.Naif konu sahibi sizde kendimi gördüm gelecekteki kendime not olsun bu yorumum.Sevgiyle kalın

Tabikide normal değil.Bence hemen değiştirmelisiniz ve böyle durumlarla karşılaşmamak için de yeni bakıcinizdan, kendi evinizde bakması şartıyla anlaşmalısınız.

Bakılmaz. Bu yüzden bakıcı çocuğun evine gelir. Siz hatayı başta yapmışsınız.

19 aylik oglum. Seneye 2 yasini doldurunca krese verecegim. Iyi bir kres buldum.
Bu kadindan baska bakici bulamadim o donem. Iyi guzel bakiyor ama cocuk uysal ben yumusak yuzlu olunca suistimal etmeye basladi

Simdide kres'e yollama ihtimalin yokmu? En azindan yasina uygun aktivitelere katilir, uykusunu saatinde alir. 2 yasina daha 3-4 ay kalmis, ne fark eder. Bu kadinin yaninda 1 dakika daha kalmasin ama. Hem para alsin, hem keyif sürsün, ne ala memleket!!

Hele uykudan agliyordu diyorsun ya, ben olsam o kadina agzima geleni sayardim. Cocuk icin uyku cok cook önemli. Kres'e yolla cocugu.

lutfen baskasinin evinde cocuk bakitmayin. eve kamera alin sizin evinizde baksin. cok üzülüyorum cocuk konularinda. o ilkokul cocugu belki hirpaliyor cocugunuzu. nerden bilebilirsiniz.

yapmayın lutfen. neden 2 ay daha idare etmek zorundasiniz. gerekirse isten cikin rapor alin veya ucretsiz izne ayrilin . kadin bu rahatliktaysa iyi baktigindan nasil emin olabiliyorsunuz. icim kıyıldı cocuk icin.

Şu konuda özne anneanne ya da babaanne olsa topa tutulurdu yemin ediyorum. Bir de böyle bakıcıya para mı veriliyor bile bile vay be.

Ben öğrendiğim an o bakıcıdan çocuğumu alır bir de güzel bir nutuk atardım. Ya gününe kek börek yemeye gitsin ya otursun adamakıllı çocuk baksın. Oh ne ala memleket yiyeyim içeyim dedikodu yapayım, çocuğu da peşimde günlere sürükleyeyim sanki babamın oğluymuş gibi, o çocuğu uykusuz perişan halde bırakayım, bir de üzerine para alayım.

ayricada kreş de cozum degil. 2,5 yasindayken oglumu krese verecektim o donem arastirmistim. zorunlu hallerde iki yasinda verilebilir ama mumkunse tek bakiciyla ev ortaminda en az 3 yasinda kadar bakilmasi daha uygunmus. uzmanlarin gorusu. hergun evden cik belli kuruallara uy vs cocuklar icin stres olusturuyor. kendi evinde kendi duzeninde kendi oyuncaklariyla olmasi daha iyi. bakici degistirin kamera takin 3 yasina kadar sicak evinde dursun bebek

6 aylık bebekler bile kreşe gidebiliyor. Şu an kreşe verseniz çok daha iyi bu bakıcıdan.

yapmayın lutfen. neden 2 ay daha idare etmek zorundasiniz. gerekirse isten cikin rapor alin veya ucretsiz izne ayrilin . kadin bu rahatliktaysa iyi baktigindan nasil emin olabiliyorsunuz. icim kıyıldı cocuk icin.
Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis. Kadin hem suclu hem guclu. Yerden goge kadar hakli oldugunuz bir konuda bir de bakicidan azar isitmissiniz. Insanlardaki bu pervasizligi aklim almiyor gercekten.

Ne kadar ücret ödüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…