2 ay daha baksin eylulde krese verecegim. 2 ay icin bakici degistirmek mantikli mi?Baştan şartlarınızı neden söylemediniz
Yazık çocuğa
Başka birini bulun parasını ödüyorsunuz
Bugun konustum. Bana alindigini darildigini vs soyledi. Uyarmayacakmisim seneye krese vereceksem verecekmisim. Bir de akil veriyor.
2 ay daha idare etmek zorundayim
zamanın da sizden çok yüz almış yaptığı iyi niyeti suistimal etmek. 2 ay için bakıcı değiştirmek çocuğunu etkiler bence kadını da uyarın alınıyorsa alınsın onun yaptığı iş yani işini layıkıyla yapsınIsini iyi yapmayip bir de uyarilmayi sindiremiyorlar. Madem oyle hakkiyla bak kimse laf etmesin.
Evet ilk kez cocuk baktiriyorum. Insanlarla ugrasmak ne zormus. Yumusak yuzluyum gercekten. Cocugun uyku saatini kac kez gecirdi. Bir de cocuk uyumadi diyor. Ha sen uyutmaya calistin da o uyumadi yani.zamanın da sizden çok yüz almış yaptığı iyi niyeti suistimal etmek. 2 ay için bakıcı değiştirmek çocuğunu etkiler bence kadını da uyarın alınıyorsa alınsın onun yaptığı iş yani işini layıkıyla yapsın
millet defter tutturuyor saat saat ne yaptıklarına dair yazdırtan anneler gördüm ben ağırlığınızı koyun uyku saatinde arayın uyudumu diye sorun falan bakıcıya güvenmek zor bu devirde 2 ay için gerçekten bakıcı değiştirilmezEvet ilk kez cocuk baktiriyorum. Insanlarla ugrasmak ne zormus. Yumusak yuzluyum gercekten. Cocugun uyku saatini kac kez gecirdi. Bir de cocuk uyumadi diyor. Ha sen uyutmaya calistin da o uyumadi yani.
Bugun cok sinirlendim kati bir sekilde uyardim. Isci isveren iliskisi seklinde olmasin diye ugrastim ama bu sekilde cocugum yipraniyor.
Kucucuk cocuk koskoca kadina ayak uyduruyor. Tam tersi olmasi gerekirken. Fazla da ileri gidemedim cunku 2 ay daha bakacak hirsini cocuktan cikarmasin diye
İnsanlardaki yüzsüzlüğe hayret ediyorum bakıcının tavrı sanki onun size maaş verdiğini düşündürdü bana.Allah herkesi merhametli iyi insanlarla karşılaştırsın.Bugun konustum. Bana alindigini darildigini vs soyledi. Uyarmayacakmisim seneye krese vereceksem verecekmisim. Bir de akil veriyor.
Tabikide normal değil.Bence hemen değiştirmelisiniz ve böyle durumlarla karşılaşmamak için de yeni bakıcinizdan, kendi evinizde bakması şartıyla anlaşmalısınız.Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Yani hem gezmemi tozmami evimin isini yapayim hem para kazanayim diyor.
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
Bakılmaz. Bu yüzden bakıcı çocuğun evine gelir. Siz hatayı başta yapmışsınız.Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
Kadin surekli komsu oturmasinda gezmede, cocugum kadin gunlerinde buyuyor. Ilkokula giden cocugu var onu oglen okula birakmaya goturuyorlar benim oglumla birlikte, cocugun uykusu gelmesine ragmen gidip dönüp oyle uyutuyor.
Bugun yine disaridalardi, cocugu disaridan aldim cocuk uykusuzluktan sarhos gibi olmus. Eve geldik agliyor oglum beni uyut diye. Yazık degil mi emanet cocuk birakiyoruz yani gezmek bu kadar mi önemli?
Normal mi bu durum yani bir cocuga boyle mi bakılıyor ben mi salagim insanlar mi cok akilli anlamadim?
19 aylik oglum. Seneye 2 yasini doldurunca krese verecegim. Iyi bir kres buldum.
Bu kadindan baska bakici bulamadim o donem. Iyi guzel bakiyor ama cocuk uysal ben yumusak yuzlu olunca suistimal etmeye basladi
lutfen baskasinin evinde cocuk bakitmayin. eve kamera alin sizin evinizde baksin. cok üzülüyorum cocuk konularinda. o ilkokul cocugu belki hirpaliyor cocugunuzu. nerden bilebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
yapmayın lutfen. neden 2 ay daha idare etmek zorundasiniz. gerekirse isten cikin rapor alin veya ucretsiz izne ayrilin . kadin bu rahatliktaysa iyi baktigindan nasil emin olabiliyorsunuz. icim kıyıldı cocuk icin.Bugun konustum. Bana alindigini darildigini vs soyledi. Uyarmayacakmisim seneye krese vereceksem verecekmisim. Bir de akil veriyor.
Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis. Kadin hem suclu hem guclu. Yerden goge kadar hakli oldugunuz bir konuda bir de bakicidan azar isitmissiniz. Insanlardaki bu pervasizligi aklim almiyor gercekten.yapmayın lutfen. neden 2 ay daha idare etmek zorundasiniz. gerekirse isten cikin rapor alin veya ucretsiz izne ayrilin . kadin bu rahatliktaysa iyi baktigindan nasil emin olabiliyorsunuz. icim kıyıldı cocuk icin.
Merhaba arkadaşlar oglumun bir bakıcısı var onlarin evlerine birakip istten donerken aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?