Ahh keşkeOna göre bunlar bizim hakkımız, parasız olmalı
Bimedemi göndermiyorsun çocuğu arkadaşım ...
300 müYemek zaten veriliyorsa ayda 300 yeter.. Bi de kızınız en basitinden bir çikolata dahi almıyor mu marketten, karşılığında para verildiğini bilmiyor mu. Ya da matematiği nasıl 50 ile 500 arasındaki farkı kestiremiyor gibime geldi..
Yemek zaten veriliyorsa ayda 300 yeter.. Bi de kızınız en basitinden bir çikolata dahi almıyor mu marketten, karşılığında para verildiğini bilmiyor mu. Ya da matematiği nasıl 50 ile 500 arasındaki farkı kestiremiyor gibime geldi..
3 öğün okulda yiyor diye yazmıştım. Evde birtek akşam yemeğini yiyor.Bence okulun standartlarına göre en azından bi içecek biraz biseyler yiyecek kadar harçlık verilmeli. Günlük olarak. Orda abur cubur yemesini engellemek istiyorsanız evde kahvaltısını sürekli yapar yemeklerini düzenli yerse okulda bisey yemeye ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Başlarda ilk heves almak ister ama zamanla oturur diye düşünüyorum kendi harçlıkları ile ihtiyaçlarını karşılamaya başladığında biriktirmeyi de öğrenecektir.
Paranin hesabini bilmiyor olabilir
Ama internete para verildigini yada ucak biletinin ücretsiz oldugunu dusunmesi garip
Çok mu zenginsiniz her istedigi heran hemen aliniyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?