Çocuğa kayınvalidenin bakması

Bir süre sonra yüzgöz olunuyor iki taraf da birbirinden bıkıyor sıkılıyor kv bnmkisi gibi sürekli pof pof bekleyen karşılık bekleyen ben bakıyorum bnm dediğim olacak diyen biriyse İnan’ın o durum çocuğa da eziyet

bende bir sure izin alinmasi anneanne veya babanne bakmamasi taraftariyim
nde

Bebek doğunca bırakamayabilirsin
3 aylıkken İşe dönmem gerekirdi belki daha da önce
Ama bırakamadım
Ben bıraksam kuzum bensiz durmaz asla
4 ayı bitirdik daha 3 ay snr işe başlayacağım ki bizim de kredi var

Kv den iyi bir kadınsa bastırabilirsin
Ben asla birakmam ona

İyi bir insan ama biraz söz geçirmeyi seviyor sabredebilir miyim onu bilmiyorum

Bastan sennkonus esini karistirma senin kurallarina gore baksin. Bakacam deyip debamli gezmeye gidip rapor izin alacaksan bajici tut direk

Bence iliskimis sallantida olan bi kayinvalideye bel baglayip, ona bagimli olmak istemezdim.
Araniz iyi olmayan birinden uzak kalinmali, cocuk baktirip minnet hissi olusmamali.
Birbirinin yoluna en az sekilde cikmali ve selami kesmemeli, saygi cercevesinde gorusmeli ( oda sirf kocanin hatri icin)
Simdiden gorebiliyorum bir sonra ki konunuz " kayinvalidem cocugumun yetistirme tarzima karisiyor" diye.

Hamile kalana kadar benim kv dede bakıyordu asıyordu kesiyordu herkese anlatıyordu ben büyütücem vs vs :)
Dogurdum ilk torunu olmasına sorunumuz olmamasına rağmen üc günde bir ararsa arıyor haftada bir görmeye geliyor yedi el yabancı gibi
Umarım sizinki sözünde durur

tam benim konu olmuş, benimkilere kv bakıyor, el olsa dilin çıkar buna çıkamıyorda, çocuk iki kapılı ben yok desem ordan yüz buluyor, çalışmayıp ben baksam kocamla papazım, evimde bakıyor özelimiz yok, aile hayatım yok, herşeyim ortada, ailem burda olsa değil elim mahkum, hiç bir şekilde yardımı olmaz sadece çocukların başında daha neler neler.... şimdi gün sayıyorum küçük tiş kaka olayını halletsin, birazda derdini anlatabilsin kreşe verip derin bir oohh demeyi düşünüyorum, bir daha çocuk yapmak mı tövbe

Gerçekten sıkıntılı bir durum ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bir şekilde sözleri geçsin istiyorlar ama el mahkum olunca başka çare kalmıyor ne yazıkki

allah yardimciniz olsun ornek olsun iste

kesinlikle katiliyorum nereye kadar bakacak yasli insanlarda rahat etsin artik

Bu her ailenin dinamiklerine göre değişen bir konu.
Ben, annemler ve kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum. (Kayınvalidem bir süreliğine taşındı şu anda) ben işe başladıktan sonra 6.5 aylığa kadar kayınvalidem baktı, sonra bir süre annemle dönüşümlü baktılar, son 2 aydır da annem bakıyor. K.validem ayda falan bir kaç gün annemi dinlendiriyor.
K.validem benim evimde bakardı çocuğuma. Çocuk uyurken çamaşırımı yıkar toplar, bulaşık makinemi doluysa boşaltırdı vb.
Annem kendi evinde bakıyor hem ufaklığa hem bize:)
Ben "yaşlılarda bi dinlensinler" diyenleri çok anlamıyorum; ebeveynler bu konuda istekli ve şikayetçi değilse ne ala.
Ben ne aynı apartmanda oturmaktan; ne dw çocuğuma annelerin bakmasından hiç şikayetçi olmadım.
Her iki taraf da idareyi bilecek. Benim delim kalktığında kayınvalidem sustu; onun kalktığında ben.
Ha bu arada benimen büyük şansım eşim oldu. Hiç aramıza girmedi. Ben şikayet edecek oldumsa da susturdu.
Daha bu konuda çok yazabilirim. Şunu söyleyebilirim annen mi kayınvaliden mi dersen bir çok konuda kayınvalidem derim.

Ben kendi annemle bile zorlandım. Sizin kurallarınıza uyacak biri ise ve hatta çocuk bakımı konusunda aynı fikirde iseniz annelerin bakması güzel tabi. Bakıcıya para vermemiş olursunuz hem de bebeği yabancıya teslim etmek zor. Yalnız şunlara hazır olun. Karıştığınızda çok Fazla kırılıyorlar. Ben tuz ve şeker vermediğim için bile annemle kaç kez tartıştık. En basit örneği bu. Kaç çocuk büyüttüme geliyor olay bir süre sonra. Umarım sizin öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…