- 15 Ağustos 2019
- 174
- 249
- 18
- Konu Sahibi ozdemircan
Ben şahsen görmezden geldim, alttan aldım.. meğer içimde birikiyormuş hepsi, ve şuanda o alttan aldıklarımın görmezden geldiklerimin altında kalmış haldeyimKendinizı politik olacağım gormezden gelip işime bakacağım alttan alacağım diye yormayın. Kaç yaşında kadın herkes haddini bilsin. Verin cevabını saygılı olmak zorundayım diye düşünmeyin. Saygı yasa bağlı değildir yahu o da sizi saysin insan olduğunuz için. Saymiyorsa alin cocugunuzu çıkın evinden. Yok öyle babaannesidir gormek hakkıdır falan. Görmek istiyorsa anne babanın söz hakki oldugunu kabul edip çenesini tutacak.
Bakın bazı insanlar politik davranabilir idare edebilir tahammül seviyesi daha yüksektir. Bunları yapabilen yapsın ne güzel. Ama yapamam bıktım diyorsunuz. Bu dünyaya kv es ya da başka insanların ozel hizmetine girmek için gelmiyoruz. Kısacası tutmayın kendinizı cevabını verin sınırı geniş çizin aşmasın. Akillanana kadar görüşmeyin ne olacak yani
Sizr katılıyorum. Bu yollarsan geçmiş ve dersini acı bi şekilde almış biri olarak konu sahibinin canı daha fazla yanmadan mesajınıza kulak vermesini öneririm