Herşeyi onlar için yapmıyor muyuz?2 sene sonra kendi gider-gelir. Her çocuk bu kadar şanslı olmuyor çünkü o 'özel' bir çocuk(maaşallah) ,onun geleceği için her zorluğa göğüs germelisiniz.Saatler servis yol vs .,taksi bi çozum bulamadık.Neyse ben goturüyorum babası aliyor boyle idare ediyoruz. Bazen bekliyorum .Gittiği kadar bakalım.
Bi ara cok sinirlerim bozulmustu .Alıstım artık gidip geliyoruz arkadas edindik bu hafta belki taksi isi olabilir 3 çocukla birlikte bakalım.Herşeyi onlar için yapmıyor muyuz?2 sene sonra kendi gider-gelir. Her çocuk bu kadar şanslı olmuyor çünkü o 'özel' bir çocuk(maaşallah) ,onun geleceği için her zorluğa göğüs germelisiniz.
Evet iyi düşünmüşsünüz, servis gibi olur.Bi ara cok sinirlerim bozulmustu .Alıstım artık gidip geliyoruz arkadas edindik bu hafta belki taksi isi olabilir 3 çocukla birlikte bakalım.
aldığınız kitap hangi yayınevinin acaba,bugün internetten altınnokta yaınlarının 2 kitabına rastladım,bilsem sınavları,matematik olimpiyatları hazırlık,çözümlü,bunlardan birini alacamDün d&r a gittim, sadece Matematik Olimpiyatlarına Hazırlık diye bir kitap vardı (3. ve 4. sınıflar için) onu aldım.Ben Denizli deyim.Biraz sonra bir kitapçıya daha gideceğim.Bizimki bilsem sorularının birçoğunu ilk kez gördü.Türkçe iyiydi ama matematiğin yarısı yanlış,yetenekde çok zorlandı.Bakalım kitap bulabilecek miyim?
Denizli ozlem kitabevinde bulabilirsiniz .Butun yardimcı kitapları ordan aldırdi bizim ögretmenaldığınız kitap hangi yayınevinin acaba,bugün internetten altınnokta yaınlarının 2 kitabına rastladım,bilsem sınavları,matematik olimpiyatları hazırlık,çözümlü,bunlardan birini alacam
http://www.altinnokta.com.tr/tr/kaynak-kitaplar/171-dahi-çocuk-1-matematik-yarişmalarina-hazirlik-2-3-siniflar-için-9786055255442.html
http://www.altinnokta.com.tr/tr/kaynak-kitaplar/159-olimpik-çocuk-1-matematik-yarişmalarina-hazirlik-3-4-siniflar-için-9786055255404.html
OLİMPİK ÇOCUK aldım.birkaç tane daha var yayınevlerini hatırlamıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam biri zeka geliştirme turuncu bir kitap 8-10 yaş sınıflar için, biri bilseme hazırlık 3. ve 4.sınıflar için bir de dil bilgisi kitabı aldım.' kitap daha var daha önceleri aldığım eve gidince bakayım.Bilseme hazırlık çok güzel bir kitap.aldığınız kitap hangi yayınevinin acaba,bugün internetten altınnokta yaınlarının 2 kitabına rastladım,bilsem sınavları,matematik olimpiyatları hazırlık,çözümlü,bunlardan birini alacam
http://www.altinnokta.com.tr/tr/kaynak-kitaplar/171-dahi-çocuk-1-matematik-yarişmalarina-hazirlik-2-3-siniflar-için-9786055255442.html
http://www.altinnokta.com.tr/tr/kaynak-kitaplar/159-olimpik-çocuk-1-matematik-yarişmalarina-hazirlik-3-4-siniflar-için-9786055255404.html
Bizim ogretmen hepsini inceledim bir tanesi hepsini kapsiyor dedi .Kırmizi kitap onu almıştik .hep sekil var icinde .OLİMPİK ÇOCUK aldım.birkaç tane daha var yayınevlerini hatırlamıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam biri zeka geliştirme turuncu bir kitap 8-10 yaş sınıflar için, biri bilseme hazırlık 3. ve 4.sınıflar için bir de dil bilgisi kitabı aldım.' kitap daha var daha önceleri aldığım eve gidince bakayım.Bilseme hazırlık çok güzel bir kitap.
Aldığınız kitabın adını ve yayınevini öğrenebilir miyim?Bizim ogretmen hepsini inceledim bir tanesi hepsini kapsiyor dedi .Kırmizi kitap onu almıştik .hep sekil var icinde .
ben denizlide değilim adanayım o yüzden sordum tekrar kusura bakmayınDenizli ozlem kitabevinde bulabilirsiniz .Butun yardimcı kitapları ordan aldırdi bizim ögretmen
http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/editor-3-sinif-bilsem-hazirlik-kitabi-kitap-196960754
bir de bu kitap var hangisini alsam acaba?
çok teşekkürlerEki Görüntüle 1701858 Biz bunu bitirdik .Bi tane daha vardı ama onu atmişım heralde .
altın ..... yayınevinin matematik olimpiyatları çok zormuş.çocuğa onun yaşına göre anlatmakta zorlanıyorum hatta anlayamıyor.örneğin faktoriyel problemleri,permütasyon,olasılık vs sorular var 9 yaşındaki çocuğa bunların mantığını veremiyorsun.sadece şekil yetenek kısmına baktırıyorum.özlem kitapevine bir bakayım.kim06 denizli ozlem kitabevi nden 2 kitap almıßtik usttekinide ordan aldık .
Tudemin zor oldugunu söylüyorlar .
Çok kitaba gerek yok .2 -3 kitap bitirdik bir sezonda .
2 .3 .4 .siniflar giriyo diye biliyorum.Başvuru ucretleri yatırildı .Epey oldu..Bildiğim kadariyla.parkon işim ancak düşünce konunu gördüm Hoş geldin bu arada .
Arkadaşlar , benim oğlumda bu sene 1. sınıfta . Öğretmen Bilsem için onunda ismini yazdırdı . Başvuru listeleri ve sınav yerleri 10 Aralıkta açıklanacak yazıyordu ve e-devlet şifresi ile okul rehberlik girip , bize haber verecekti .
Ama bizim okul başvuru listelerinin henüz açıklanmadığını söylüyor .Rehberlik öğretmenimiz bu konularda zayıf . Bilsemi bile okula biz haber vermiştik
Sizlerin okullarında böyle bir liste açıklandı mı , sınav tarihleri ve yerleri ile ilgili ?
Aus hoşbuldum canım. Sende hoşgeldin, iyiki geldin.parkon işim ancak düşünce konunu gördüm Hoş geldin bu arada .
Arkadaşlar , benim oğlumda bu sene 1. sınıfta . Öğretmen Bilsem için onunda ismini yazdırdı . Başvuru listeleri ve sınav yerleri 10 Aralıkta açıklanacak yazıyordu ve e-devlet şifresi ile okul rehberlik girip , bize haber verecekti .
Ama bizim okul başvuru listelerinin henüz açıklanmadığını söylüyor .Rehberlik öğretmenimiz bu konularda zayıf . Bilsemi bile okula biz haber vermiştik
Sizlerin okullarında böyle bir liste açıklandı mı , sınav tarihleri ve yerleri ile ilgili ?
2 .3 .4 .siniflar giriyo diye biliyorum.Başvuru ucretleri yatırildı .Epey oldu..Bildiğim kadariyla.
Aus hoşbuldum canım. Sende hoşgeldin, iyiki geldin.
Listeler 10 Aralık'ta açıklanacak denmiş fakat açıklanmamış. Şimdilik ses yok. Bende bazı arkadaşlarımdan duyduğum kadarını biliyorum ama bir haber alırsam yazarım burdan.
1. Sınıfları tabletlerle sınav yapacaklarmış , enteresan bir sınav olacak sanıyorum, bende merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?