İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu Bilim Sanat Merkezinde eğitim alan anneler paylaşımlarımızı burdan yapalım.

Saatler servis yol vs .,taksi bi çozum bulamadık.Neyse ben goturüyorum babası aliyor boyle idare ediyoruz. Bazen bekliyorum .Gittiği kadar bakalım.
Herşeyi onlar için yapmıyor muyuz?2 sene sonra kendi gider-gelir. Her çocuk bu kadar şanslı olmuyor çünkü o 'özel' bir çocuk(maaşallah) ,onun geleceği için her zorluğa göğüs germelisiniz.

Herşeyi onlar için yapmıyor muyuz?2 sene sonra kendi gider-gelir. Her çocuk bu kadar şanslı olmuyor çünkü o 'özel' bir çocuk(maaşallah) ,onun geleceği için her zorluğa göğüs germelisiniz.
Bi ara cok sinirlerim bozulmustu .Alıstım artık gidip geliyoruz arkadas edindik bu hafta belki taksi isi olabilir 3 çocukla birlikte bakalım.

aldığınız kitap hangi yayınevinin acaba,bugün internetten altınnokta yaınlarının 2 kitabına rastladım,bilsem sınavları,matematik olimpiyatları hazırlık,çözümlü,bunlardan birini alacam
http://www.altinnokta.com.tr/tr/kay...hazirlik-2-3-siniflar-için-9786055255442.html
http://www.altinnokta.com.tr/tr/kay...hazirlik-3-4-siniflar-için-9786055255404.html

Denizli ozlem kitabevinde bulabilirsiniz .Butun yardimcı kitapları ordan aldırdi bizim ögretmen

OLİMPİK ÇOCUK aldım.birkaç tane daha var yayınevlerini hatırlamıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam biri zeka geliştirme turuncu bir kitap 8-10 yaş sınıflar için, biri bilseme hazırlık 3. ve 4.sınıflar için bir de dil bilgisi kitabı aldım.' kitap daha var daha önceleri aldığım eve gidince bakayım.Bilseme hazırlık çok güzel bir kitap.

Bizim ogretmen hepsini inceledim bir tanesi hepsini kapsiyor dedi .Kırmizi kitap onu almıştik .hep sekil var icinde .

kim06 denizli ozlem kitabevi nden 2 kitap almıßtik usttekinide ordan aldık .
Tudemin zor oldugunu söylüyorlar .
Çok kitaba gerek yok .2 -3 kitap bitirdik bir sezonda .

kim06 denizli ozlem kitabevi nden 2 kitap almıßtik usttekinide ordan aldık .
Tudemin zor oldugunu söylüyorlar .
Çok kitaba gerek yok .2 -3 kitap bitirdik bir sezonda .
altın ..... yayınevinin matematik olimpiyatları çok zormuş.çocuğa onun yaşına göre anlatmakta zorlanıyorum hatta anlayamıyor.örneğin faktoriyel problemleri,permütasyon,olasılık vs sorular var 9 yaşındaki çocuğa bunların mantığını veremiyorsun.sadece şekil yetenek kısmına baktırıyorum.özlem kitapevine bir bakayım.

parkon işim ancak düşünce konunu gördüm Hoş geldin bu arada .

Arkadaşlar , benim oğlumda bu sene 1. sınıfta . Öğretmen Bilsem için onunda ismini yazdırdı . Başvuru listeleri ve sınav yerleri 10 Aralıkta açıklanacak yazıyordu ve e-devlet şifresi ile okul rehberlik girip , bize haber verecekti .

Ama bizim okul başvuru listelerinin henüz açıklanmadığını söylüyor .Rehberlik öğretmenimiz bu konularda zayıf . Bilsemi bile okula biz haber vermiştik

Sizlerin okullarında böyle bir liste açıklandı mı , sınav tarihleri ve yerleri ile ilgili ?

2 .3 .4 .siniflar giriyo diye biliyorum.Başvuru ucretleri yatırildı .Epey oldu..Bildiğim kadariyla.

Aus hoşbuldum canım. Sende hoşgeldin, iyiki geldin.
Listeler 10 Aralık'ta açıklanacak denmiş fakat açıklanmamış. Şimdilik ses yok. Bende bazı arkadaşlarımdan duyduğum kadarını biliyorum ama bir haber alırsam yazarım burdan.
1. Sınıfları tabletlerle sınav yapacaklarmış , enteresan bir sınav olacak sanıyorum, bende merakla bekliyorum.

2 .3 .4 .siniflar giriyo diye biliyorum.Başvuru ucretleri yatırildı .Epey oldu..Bildiğim kadariyla.

Bu sene ilk kez 1. sınıflarda alındı . 1. ve 2. sınıflarda ücret yok . Okul başvuru yapıyor sadece.

Evet , henüz açıklanmamış .Okul o kadar ilgisiz ki bana 1-E sınıf listesini gösterip , işte açıklanan öğrenciler diyor .

Evet önce ön eleme , sonra tabletle sınav , en son bireysel mülakatmış.

Peki sen bu eğitimden memnun musun ?

Ausencia bilsemler anafikir olarak çok güzel olsada malesef bir kısmı hayal kırıklığı yaratıyor.Oğlumun gittiği bilsem de bunlardan biriydi.pek çok öğrenci bıraktı .8. Sınıfa geldiğimizde sınıfta 5 kişi kalmışlardı.Biz yinede bırakmadık çünkü oğlum seviyordu.Normal şartlar altında orda deney yapıp proje üretmeleri gerekirken belgesel izleyip test çözüyorlardı. Tabii işini hakkıyla yapan bilsem lerde var. Deneyip görmekte fayda var.

Arkadaşlar hepinize iyi günler.
Kızım 6. sınıfta, iki yıldır Bahçelievler Bilsem'e devam ediyor. Bu yıl BYF grubunda ve ders programında "Kimya-Biyoloji" görünüyor. Oysa en yetenekli olduğu dal Matematik. Bize bu yıl ders seçimi olacağı söylenmişti ama sonra "ders seçimi yok, tüm dersleri dönüşümlü olarak alacaklar" dediler. Fakat sene başından bu yana değişim olmadı sanırım. Kızım Bilsem'i çok seviyor ama orada ne yaptıklarını hiç anlatmıyor. Pazar günleri de yine Bilsem kursunda matematik alıyoruz. Ders seçimi seneye olacakmış ama biz şimdiden matematik seçmek istiyorduk. Diğer Bilsemlerde de durum aynı mı diye merak ettim. Bu konuda bilgisi olan yazabilir mi acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…