Çocuğu için evliliğine devam eden varmi

Eşinizle mutlu olmaya çalışın.eğer zorunluluk yoksa bosanmayin. Siz ve çocuklar için zor bir psikoloji.yeni bosanan ve küçük bir oğlu olan biri olarak söylüyorum.ki eski eşya şiddet paranoya vs vardi ve artık benim ve oglum icin zaruri idi.ancak buna rağmen insan yine de oh iyiki bosandim diyemeiyor keşke böyle olmasaydı guzle bir aile olsaydık diye içinde bir uhdekalıyor.sizde elinizde birsey varsa elinizdengelen herşeyi yapın ki vicdaninizsonra rahat olsun..
Konu tabiki ben değilim ancak bir yanlış anlasilmayi düzeltmek istiyorum.arkadaşlar ben bu msj i konu sahibesinin ilk mesajına cevaben yazdim ki orda henüz eşinin şiddet ve aldatma davranışından bahsetmiyor..ancak ben bu mesajı yazana kadar konu sahibesi diğer mesajlari da göndermiş.benim yazdigim ondan sonra görünüyor.sanırım burda bir yanlış lik oldu ve ben cidden rahatsız oldum.

"Çocuğum için katlanıyorum" evliliklerin en büyük yalanı. Biraz düsünüyorsanız cocukladinizi boşanırsınız nafakanizi alırsınız malın mülkün yarisini da alirsiniz

Gebelik mi düşünüyorsunuz hala?? Mesajın birine cevap vermişsiniz ama alıntıyı bozduğunuz için alıntılayamadım.

Demek istedigim açık olduğu halde algilayamadiniz galiba.

Bence sanirim sizin aklı dengeniz yerinde değil ..ne kadar üslup tan yoksun bir cevap vermişsiniz ne demek istediğimi dahi algilayamadan ....
akli dengem gayet yerinde. yazdığınız mesaja verilebilecek en doğru cevabı verdiğimi düşünüyorum. gerçekler acı geldiyse benim üslubuma laf atmayın

akli dengem gayet yerinde. yazdığınız mesaja verilebilecek en doğru cevabı verdiğimi düşünüyorum. gerçekler acı geldiyse benim üslubuma laf atmayın
Aklı dengenizi bilmem ama okuduğunuzu anlama ve üslup sorununuz var .çünkü msj imda şiddet nedeniyle bosandigimi
Akli dengeniz i bilmem ama okuduğunu anlama ve üslup sorununuz olduğu ortada.msj ima bakıldığında şiddet nedeniyle bosandigimi söylemiştim zaten. kaldı ki baskasina buna rağmen devam et diyeceğim.sizsedaha okuduğunuz u anlamadan ve beni tanımadan yok aklı dengeniz yerinde mi evlilige yok devam etmek enayilik yok gerçekler acı geldiyse gibi üslup tam uzakkelimeler kullanmissiniz. bence szi önce alkis kaygisindan uzak bütüne bakmayı öğrenin

Benim ellili yaşlarda bir tanıdığım buşekilde yaklaşık 10 sene evliliğini devam ettirdi. Sonuçta boşandılar ve çocuklar da ona sırtlarını döndüler. Şu an deli gibi pişman vakti zamanında boşanıp hayatına devam etmediği için. Tekrar hayat oluşturmak için geç kaldım, zamanında boşansaydım ve önüme baksaydım diyor.
İnsan mutsuzsa çocukları nasıl mutlu olabilir ki? En fazla konuşulup belki taraflar maddi şartlarını ayarlayana kadar beklemek gibi bir anlaşma yapılabilir bence.

Anneniz de kötü bir evlilik yaşamış ve o evliliğe devam etmiş. Gerçek sebebi ne olursa olsun, en sıkışmış hissettiği anlarda "çocuklarım için" bahanesine sığındığına eminim.

Peki siz o evde mutlu oldunuz mu? Sağlıklı yetiştiniz mi, sağlıklı bir evlilik kararı alabildiniz mi?
O evden kaçmak için evlenmişsiniz.

Çocuklarınız da mutlu olmayacak buna emin olabilirsiniz.
Sizin "çocuklarım için" diyerek sürdürdüğünüz evlilik ne size mutluluk getirecek ne onlara...
Annenizin yaptığı yanlışı yapmayın, çocuklarınızı sizin yaptığınız yanlışa sürüklemeyin.

Daha çok gençsiniz. Hayatınızı baştan kurabilirsiniz.
Çocuklarınız da çok küçük değiller. Çok rahat çalışabilirsiniz. Siz mutlu olun ki onlar da mutlu olsunlar.

Eşinizle mutlu olmaya çalışın.eğer zorunluluk yoksa bosanmayin. Siz ve çocuklar için zor bir psikoloji.yeni bosanan ve küçük bir oğlu olan biri olarak söylüyorum.ki eski eşya şiddet paranoya vs vardi ve artık benim ve oglum icin zaruri idi.ancak buna rağmen insan yine de oh iyiki bosandim diyemeiyor keşke böyle olmasaydı guzle bir aile olsaydık diye içinde bir uhdekalıyor.sizde elinizde birsey varsa elinizdengelen herşeyi yapın ki vicdaninizsonra rahat olsun..
Sayın yüce Bilge... döven ve aldatan adamla nasıl mutlu olunur deyiverin hele biz de bilelim. Dayak nasıl tatlı hale gelir? Dayak yiyen kadının içinde kalan ah boşanmasaydım uhdesini seveyim ben

Sayın yüce Bilge... döven ve aldatan adamla nasıl mutlu olunur deyiverin hele biz de bilelim. Dayak nasıl tatlı hale gelir? Dayak yiyen kadının içinde kalan ah boşanmasaydım uhdesini seveyim ben
7.sayfa da gerekenleri söyledim.oraya bakarsanız iyi olur.daha da aciyim sanırım zahmet etmeyeceksiniz.ben bu msj i konu sahibinin konuyu açtığı ilk msj ina istinaden yazmıştım.orada esinin siddet ve aldatma davranışından bahsetmemisti.insanda biraz izan olur.ben şiddet ve paranoya sonucu bosandigimi ayrildigimi soylerken baskasina siddey varsa ayrılma mi diyeceğim yani.pesss.!!!!

7.sayfa da gerekenleri söyledim.oraya bakarsanız iyi olur.daha da aciyim sanırım zahmet etmeyeceksiniz.ben bu msj i konu sahibinin konuyu açtığı ilk msj ina istinaden yazmıştım.orada esinin siddet ve aldatma davranışından bahsetmemisti.insanda biraz izan olur.ben şiddet ve paranoya sonucu bosandigimi ayrildigimi soylerken baskasina siddey varsa ayrılma mi diyeceğim yani.pesss.!!!!
O zaman ilk yazdığı mesaja ithafen yazdığınıza göre sorayım. İnsan mutlu olmadığı evlilikte eşi ile arasını nasıl iyi tutar. Nasıl iyi geçinir asker arkadaşı gibiyiz dediği adamla. Hayat eşle iyi geçinmeye çalışıp mutsuzluğa devam edecek kadar uzun mu

Dedigim gayet acik ti yine de arkasindayim.ortada iki cocuk varsa affedilmeyecek sorun yoksa bence kişi devam ettirmek için elinden geleni yapmalı. Boşanmanın da getirdiği ayrı mutsuzluklar ve sorunlar var çünkü. Bosaninca hayat biden bire dört dortluk olmuyor. Ya yapıcı olmak adına herşeyi yaptiktsn sonra yinede olmuyorsa en azından çocuklarına ben aileyi ayakta tutmak icin herseyi yaptim diyebilir vede vicdani rahat olur.bu söylediklerim esinden şiddet ve aldatma görenler için degil tabiki yine yanlış anlaşılmasın ..çünkü şiddetin ilki var sonu yok..yani bu kadar araya girdigim icin konu sahibinden özür diliyorum.ancak yanlış anlasilmalar yada carptirilmalar oldu açıklık getirmek durumunda kaldım.

Dedigim gayet acik ti yine de arkasindayim.ortada iki cocuk varsa affedilmeyecek sorun yoksa bence kişi devam ettirmek için elinden geleni yapmalı. Boşanmanın da getirdiği ayrı mutsuzluklar ve sorunlar var çünkü. Bosaninca hayat biden bire dört dortluk olmuyor. Ya yapıcı olmak adına herşeyi yaptiktsn sonra yinede olmuyorsa en azından çocuklarına ben aileyi ayakta tutmak icin herseyi yaptim diyebilir vede vicdani rahat olur.bu söylediklerim esinden şiddet ve aldatma görenler için degil tabiki yine yanlış anlaşılmasın ..çünkü şiddetin ilki var sonu yok..yani bu kadar araya girdigim icin konu sahibinden özür diliyorum.ancak yanlış anlasilmalar yada carptirilmalar oldu açıklık getirmek durumunda kaldım.
Konu sahibi de şiddet görüyormuş :kahve:

Ciddi problemler var ise şayet çocuk için evliliğin yürütülmesi taraftarı değilim.

Çok stresliyim eşimde bir yumurtaliginda damar darlığı var iki çocuğum var üç olsun son olsun istiyoruz muaneyede gitmiyo amaliyat olacak doktor bu amaliyati olan on kişiden altısı kısır kaliyo demiş dört ay oluyo bu ay acaba bendemi sıkıntı var diye korkuyorum rahimim ters biraz arkadaşlarım var iki üç ayda en geç hamile 🤦

Bu da gecenki konuda yazdigin?
Kafa mi buluyosun bizimle? Hala 3 olsun son olsun diyormussun. Sizin gibilere ne dense ,ne yapilsa az valla. Ne denir yani pes. Anca colugun cocugun gunahina girin zaten. Baska bisey bildiginiz yok.

Back
X