Çocuğu için evliliğine devam eden varmi

Hep yarım kalan hayalim izin vermeyeceğini bildiğim halde eşime bırak okuyayım çok dedim benim yarim kalan hayalim
26 yaşında kadınsın üstelik annesin eğitim hakkın için kimseden izin alıcak değilsin güven kendine biraz eşin seni resmen sindirmiş.

26 yaşında kadınsın üstelik annesin eğitim hakkın için kimseden izin alıcak değilsin güven kendine biraz eşin seni resmen sindirmiş.
Öldürür beni bu kez şiddet uygulamaz izinsiz okumam mümkün değil bir haberde de beni duyarsınız kadın cinayeti diye

Çocukları alması zor bir ihtimal ki zaten küçükmüş yaşları. Onun haricinde okumak istiyorsan mutlaka oku. Kimseden izin alacak değilsin.

Çocukları alması zor bir ihtimal ki zaten küçükmüş yaşları. Onun haricinde okumak istiyorsan mutlaka oku. Kimseden izin alacak değilsin.
İstiyorum ayrılmak işi hal olsun hemen kaydimi yaptircam ailem İstanbul'da yaşıyor

Adam bu kadar geri kafaliysa bosanmayi kabul eder mi? Basiniza bela olmasin iyice

Adam bu kadar geri kafaliysa bosanmayi kabul eder mi? Basiniza bela olmasin iyice
Zaten bir kez ayrılık eşiğine gelmistik ailesine benibe oğlumu öldürmeye gideceğini söylemişti ailesi durdurmuş kız kardeşim var benden altı yaş küçük abla ya seni öldürürse diyo bilmiyom bir kez ölmek binkez ölmek ten iyi

Düne kadar 3. çocuğu istiyormuşsunuz anladigim kadarıyla . Su evlilige bir tane daha masumu eklemeyin allah aşkına.cocuklarda hazır biraz büyümüşken evde falan ek iş yapmaya çalışın yada girebilirseniz ise girin ki kendinize güveniniz gelsin maddi desteginiz artsın . Ama lütfen lütfen 3.çocuğu yapmayın

Düne kadar 3. çocuğu istiyormuşsunuz anladigim kadarıyla . Su evlilige bir tane daha masumu eklemeyin allah aşkına.cocuklarda hazır biraz büyümüşken evde falan ek iş yapmaya çalışın yada girebilirseniz ise girin ki kendinize güveniniz gelsin maddi desteginiz artsın . Ama lütfen lütfen 3.çocuğu yapmayın
Evet eskiye göre düzeldi ama yine yoklamaya başladı annemde sakın çocuk yapma dedi tek umudum olmaması zaten rahatsız olduğum için spreli cikartim umarım yoktur artık kararım kesin bitsin istiyorum

Ablacim bence senin kafan karismis.1.cocugu anlarim da 2.yi de yapmissin hatta 3.yu istemek ne demek..Bence burdan cok gaz alip yanlis tepkilerle esine davranma sikinti yasama.Sorun ne ise cozmeye calis bosanacaksan da ikna etmeye calisarak cok sert yapmadan konus.Kac yillik esin en iyi sen tanirsin allah muhafaza 2 evladin var.Onlari dusunerek orta yolu bulursunuz umarim

sprel kaymisti bilmeden hamilekalmistim
Size katılıyorum yapmayın arkadaslar yapmayın haydı bir tane yaptınız bilemediniz oldu diyelim. Ki benim bir kızım var sonra gordum tuzunu hemen oldu cocuk ama asla ikinciyi yapmam Allah olmayana versin. Boyle adamlardan cocuk yapmayın.

uzun zamandır düzelmişti değişmişti biz üçüncüyü düşünmeye başladık bir esneklik geldi adama hep onu bırakıp giderim diye korkuyordu şimdi üçüncüyü düşünürken resmen eski adam hortladı yoksa kotuyken istemedim adam eskiye dönmeye başladı bir hafta oldu konuşmuyoruz eskiyi tekrar kaldiramam
Ablacim bence senin kafan karismis.1.cocugu anlarim da 2.yi de yapmissin hatta 3.yu istemek ne demek..Bence burdan cok gaz alip yanlis tepkilerle esine davranma sikinti yasama.Sorun ne ise cozmeye calis bosanacaksan da ikna etmeye calisarak cok sert yapmadan konus.Kac yillik esin en iyi sen tanirsin allah muhafaza 2 evladin var.Onlari dusunerek orta yolu bulursunuz umarim

Avantajınız çocuklar büyümüş, siz daha çok gençsiniz. Artık kabuğunuzu kırıp, çalışmaya başlayabilirsiniz. Bir okulda temizlik işi olabilir, okul yemekhanesinde çalışmak olabilir. İş aranabilir her türlü. Çalışmaya başladıktan sonra her türlü değişecektir hayatınız. O zamana daha ayağı yere basan kararlar alabilirsiniz.

Avantajınız çocuklar büyümüş, siz daha çok gençsiniz. Artık kabuğunuzu kırıp, çalışmaya başlayabilirsiniz. Bir okulda temizlik işi olabilir, okul yemekhanesinde çalışmak olabilir. İş aranabilir her türlü. Çalışmaya başladıktan sonra her türlü değişecektir hayatınız. O zamana daha ayağı yere basan kararlar alabilirsiniz.
İnşallah öyle umut ediyorum becerikliyimdir calasabilirim kendime ait bir dünya kurmak istiyorum

Mutlu olmadığı biriyle nasıl mutlu olmaya çalışsın allah. Ayrıca size şiddet uygulayan birinden boşandıktan sonra iyi ki boşanmışım diyemediyseniz akli dengeniz yerinde değil demek ki. Keşke böyle olmasaydı iyi aile oldaydık demek başka ama iyi aile olunamadıysa enayi gibi evliliği devam ettirmek başka.
Demek istedigim açık olduğu halde algilayamadiniz galiba.
Mutlu olmadığı biriyle nasıl mutlu olmaya çalışsın allah. Ayrıca size şiddet uygulayan birinden boşandıktan sonra iyi ki boşanmışım diyemediyseniz akli dengeniz yerinde değil demek ki. Keşke böyle olmasaydı iyi aile oldaydık demek başka ama iyi aile olunamadıysa enayi gibi evliliği devam ettirmek başka.
Bence sanirim sizin aklı dengeniz yerinde değil ..ne kadar üslup tan yoksun bir cevap vermişsiniz ne demek istediğimi dahi algilayamadan ....

Back
X