Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğu olmayan bayanlar kafa dağıtmak için okur musunuz?
Kızlar esimle bir film izledik...okadar bizi anlatıyor ki çocuğu olmayan bir çift çok güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim☺
Ben dayanamadım agladım çok hoş bir film...
Filmin adi:
timothy greenin sıradışı yasami ..
Iyi seyirler. ..
Kızlar esimle bir film izledik...okadar bizi anlatıyor ki çocuğu olmayan bir çift çok güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim☺
Ben dayanamadım agladım çok hoş bir film...
Filmin adi:
timothy greenin sıradışı yasami ..
Iyi seyirler. ..
canım benım kendıne dikkat et bunalım depresyon yok..için sıkıldıkça inşirah süresini oku o ferahlatıyor insanı..bende bi amelıyat oldum geldım..operatıf hısteroskopi geçirdim cnm çok korktum amelıyathane o ortam çok korkunçtu
canım benım kendıne dikkat et bunalım depresyon yok..için sıkıldıkça inşirah süresini oku o ferahlatıyor insanı..bende bi amelıyat oldum geldım..operatıf hısteroskopi geçirdim cnm çok korktum amelıyathane o ortam çok korkunçtu
Canimmmmm çok geçmiş olsun ya hiç haberim yoktu😯
Çabucak iyilesirsin inşallah tatlım yaa..ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN AMINNN.
BEN TÜP bebek merkezine gittim. Dr tüp bebek sansimin olmadığını söyledi😢
Bunu kabullenmeye çalışıyorum. ..ALLAHIM BÜYÜK ONA SIGINDIM😯😯