çocuğu olmayan kadın...

Ne dalgası Allah aşkına derdime derman arıyorum bilgi almak istiyorum eşim zaten kabul etmiyor bn kendimi tedavi etmek istiyorum
Hadi kendini tedavi ettin diyelim.Eşinin tedavisi.Kontrollerine gitmeden bir kere dr un verdiği ilacı kullanarak tedavisi bitmiş mi oluyor.
Bir de kime cevap yazıyorsan mesajların sağ alt bölümünde cevapla butonuna yaz ,kime cevap yazdığın belli olmuyor.

Ne dalgası Allah aşkına derdime derman arıyorum bilgi almak istiyorum eşim zaten kabul etmiyor bn kendimi tedavi etmek istiyorum

Sen istediğin kadar kendini tedavi et, kocan tedavi olmadığı sürece çocuk olmaz. Boşu boşuna yıpratırsın kendini.

Ole yapıyorum zaten

çocuk iki kişiyle yapılır. eşin tedavi olmadıktan sonra tüm ilaçları içsen ne fayda?

evlenirken amaç çocuk muydu? eşinle severek evlenmediniz mi? kuma nedir yaaa böyle birşeyin lafı geçse kapıya koyarım o kocayı! söylemesi kolay falan deme ayrıca yaşım 28 , 3 sene bitti çocuğum olmuyor.

ben evlenirken üstümde yada eşimin üstünde %100 doğurgandır diye bir amblem yoktu. çocuk için değil birbirimize aşık olduğumuz için evlendik. evet şimdi çocuk istiyoruz ama herhangi birinden değil!

En azından bebeğim le vakit geçirmek cem bana bi umut olacak

Bebeğinizle vakit geçirebilecek misiniz cidden? O aile bebeğinizin bakımını tamamen size bırakır mı? İsminden cismine her şey karışmaz mı? Siz daha kendi hayatınızda bir söz sahibi değilsiniz, bebeğinizin hayatında söz sahibi olabilecek misiniz?
Bebek olayını bir kenara bırakın ve kendinize odaklanın. Öncelikle oraya gidemem buraya gidemem cümlelerini bırakın. Her işinizi kendiniz halletmeyi öğrenmek için elinizden geleni yapın. Toplu taşım her yere gidiyordur. Hastaneye nasıl gidilir, rapor falan nasıl alınır bunları öğrenin.
Belediyenin kursları var. Onlara gidin. Meslek edindirme kursları da var bildiğim kadarı ile. Bunları değerlendirin. Ve bir mesleğiniz olsun. Kendinize kendi yaşamınıza yatırım yapın. bebeğinizin kendine güvenen kendi ayakları üzerinde durabilen yeri geldi mi herkese onun için kafa tutabilecek bir annesi olsun.
Hoş şimdi siz kocam izin vermez o kurslara çalışmama falan da dersiniz ama artık o zaman ben size ne desem boş. Gidin baba evinize. Çünkü hayat bu değil.

Kaçarak severek evlendikten bizde

Gidiyorum bir yıldır kar yağmur demeden sora sora gittim ama üniversite hastahanesi ilgilendirmiyor zaten bn bayan kuaförüydum iki belgem var ama kendime olan tüm güvenini yitirdim

pko varsa inofolic şase kullandın mı? sonrasında klomen ve yumurta takibi ile çatlatma iğnesi vurundun mu ? akşamları yatmadan tarçınlı ılık süt iç yumurta gelişimi için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…