çocuğu olmayan kadın...

Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor

Otur kumani bekle o zaman. Belki beraber secersiniz. Esinin ailesine ve esine kizdim ama senin de onlardan pek farkin yok. Tencere kapak misali.

Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor
ya da dulsun diye 50 yaşında on çocuklu adama kuma mı verir ailen seni?

şok olacak bişey yok.
erkekte de problem olabiliyor.
eşindeki sorun da ciddi esasen.
tek senin tedavi olman işe yaramaz.
boşuna hırpalama kendini.
eş zamanlı olarak tedavi göreceksiniz.

Bn gidersem su iki hafta içinde bana rapor verir ler mi iki ayda bir adet oluyor um zaten

Ceketi omzuna atınca kadını hamile bırakırım mantığı güden vatandaş..

Eşinin bu kadar hakaretine,dayağına,aldatmasına gurur etmeyen kadın kumaya niye etsin ki ?
Al kumanı oturun güzel güzel
Kendin demişsin zaten ''Aşkım gururumu yeniyor'' diye.
Yine yener üzülme.

Sperm sayısı iyi ama Dr sperm hareketsiz ligi var dedi verdiği ilaç kutusu 200 ,tl eşik paraya kıyı p hemen aldı bnm olsa bıktım ilaçların dan pahalı derdi hep

Kendi rahatsızlığını gurur yapıyor da,kuma alırım lafını egosunu tatmin için mi kullanıyor acaba?Madem kendisinde de dr onaylı rahatsızlığı var,cesaret edemez kumaya.Aksi halde çocuk olmayınca kendisinde problem olduğu anlaşılır.Bu da o bölgelerde de laf olur.Sizin yapacağınız eşinizi dr götürmeye,tedavi olmaya razı etmek.

Otur kumani bekle o zaman. Belki beraber secersiniz. Esinin ailesine ve esine kizdim ama senin de onlardan pek farkin yok. Tencere kapak misali.
üstelik tedavi için bile parası yok. aç açıkta ama tek derdi kocası. çocuğa nasıl bakarız büyütürüz parasız diye bir derdi yok. sonra da ağlar kocam kuma aldı, paramız yok, devlet bize bakmıyor diye.

aldatan adam sen çocuk doğurup biraz pörsüdüğünde zaten üzerine genç güzel kuma alacak. Y yanliz72

Evet abla Dr sizin dediğinz ameliyat dedi bn unuttum ismi ni ama eşim kabil etmiyor sorun sende kim derse desin bnde sorun yok diyor

Evet abla Dr sizin dediğinz ameliyat dedi bn unuttum ismi ni ama eşim kabil etmiyor sorun sende kim derse desin bnde sorun yok diyor
Tam boşanmalık ne diyeyim,sende kabul mü ettin?Ara anasını babasını söyle oğlunuz ameliyat olmuyo,sorun onda bende değil diye o zaman?

Ablacim bilgiler için sağol Allah razı olsun aşılama dan önce hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi aldım kullanmak üye yarar mi

doğru demiş sorun sende. hala bu cahil ve odun insanı baba yapmaya çalışıyorsun.

Ailesi kabul etmez bn hamile iken kaynanam yanım daydi bi kere gebe kaldım kısır olduğumu söylüyor kar asla inanmazlar Dr yalan söylüyor lar birşey anlamıyor diyor lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…