Bnm babamın durumu çok iyi ydi liseyi bırakıp kaçtım el bebek gül bebek büyütüldüm hayatım da bi tokat bi kufur yemdim isitme dim evlendikten sonra dayak yedim kufur de edildi acta bırakıldı m defalarca kez aldatildim ama sabır dedim sabır kuran i kerim ilacım oldu Allah tan okumayı biliyorum oda olmasaydi intihar eder dim
Babam bana dön dedi şimdi donmeSen bidaha gelme kapim sana kapalı dedi yuzum yok gitmeye ordaki baskı da bni daha çok kotu edr şimdi bi eşim ailesi var orda tüm sülale olacak tek tek hesap vereceğim ama şöle bir gerçekte var esimi seviyorum
Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor
ya da dulsun diye 50 yaşında on çocuklu adama kuma mı verir ailen seni?Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor
şok olacak bişey yok.Zaten daha yeni öğrendim esimde sperm hareketsizligijni Diyarbakır daki Dr kar hiçbirşey denediler hatta dr muayene ol dedi esime gerekirse ameliyat edicez bnde şok oldum hatta şöyle dedim sorun bnde eşim de değil dedim eşim de yanım daydi oda şok oldu Dr şöyle dedi sende ki yumurtlama problemi ni hallerde riz ama eşinin de tedavi olması gerek dedi bn o an zaten şok oldum
Ama eşim kabil etmedi hastahanedn çıkınca bana dedi bu Dr birşey bilmiyor bnde sorun yok başka kadın olsa tek gecede hamile kalır dedi bnde şöle dedim bunu bn değil Dr söledi dedim gerekirse ameliyat ol dedim bnde sorun yok dedi
Öncelikle o kocan olacak adam tedavi görsün,boşu boşuna ilaçlar iğneler yeme arkadaşım!muhtemelen varikosel ve ameliyat gerek ona!Bn gidersem su iki hafta içinde bana rapor verir ler mi iki ayda bir adet oluyor um zaten
Kendi rahatsızlığını gurur yapıyor da,kuma alırım lafını egosunu tatmin için mi kullanıyor acaba?Madem kendisinde de dr onaylı rahatsızlığı var,cesaret edemez kumaya.Aksi halde çocuk olmayınca kendisinde problem olduğu anlaşılır.Bu da o bölgelerde de laf olur.Sizin yapacağınız eşinizi dr götürmeye,tedavi olmaya razı etmek.Zaten daha yeni öğrendim esimde sperm hareketsizligijni Diyarbakır daki Dr kar hiçbirşey denediler hatta dr muayene ol dedi esime gerekirse ameliyat edicez bnde şok oldum hatta şöyle dedim sorun bnde eşim de değil dedim eşim de yanım daydi oda şok oldu Dr şöyle dedi sende ki yumurtlama problemi ni hallerde riz ama eşinin de tedavi olması gerek dedi bn o an zaten şok oldum
Öncelikle o kocan olacak adam tedavi görsün,boşu boşuna ilaçlar iğneler yeme arkadaşım!muhtemelen varikosel ve ameliyat gerek ona abla
tekrar test yaptırsın fayda görmüş mü?Sperm sayısı iyi ama Dr sperm hareketsiz ligi var dedi verdiği ilaç kutusu 200 ,tl eşik paraya kıyı p hemen aldı bnm olsa bıktım ilaçların dan pahalı derdi hep
üstelik tedavi için bile parası yok. aç açıkta ama tek derdi kocası. çocuğa nasıl bakarız büyütürüz parasız diye bir derdi yok. sonra da ağlar kocam kuma aldı, paramız yok, devlet bize bakmıyor diye.Otur kumani bekle o zaman. Belki beraber secersiniz. Esinin ailesine ve esine kizdim ama senin de onlardan pek farkin yok. Tencere kapak misali.
cahilin teki işte.Evet abla Dr sizin dediğinz ameliyat dedi bn unuttum ismi ni ama eşim kabil etmiyor sorun sende kim derse desin bnde sorun yok diyor
Tam boşanmalık ne diyeyim,sende kabul mü ettin?Ara anasını babasını söyle oğlunuz ameliyat olmuyo,sorun onda bende değil diye o zaman?Evet abla Dr sizin dediğinz ameliyat dedi bn unuttum ismi ni ama eşim kabil etmiyor sorun sende kim derse desin bnde sorun yok diyor
Hangi konu söyle bakim kulağımabende başka bir konu hakkında böyle düşünüyorum ama bu kadar açık ve net yazamıyorum bunu.malum yeni üye sayılırım ve o konuya bunu yazarsam linç edilirim
doğru demiş sorun sende. hala bu cahil ve odun insanı baba yapmaya çalışıyorsun.Ama eşim kabil etmedi hastahanedn çıkınca bana dedi bu Dr birşey bilmiyor bnde sorun yok başka kadın olsa tek gecede hamile kalır dedi bnde şöle dedim bunu bn değil Dr söledi dedim gerekirse ameliyat ol dedim bnde sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?