- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
Hergün bir bardak biberiye çayı için.Aktarlarda var.Çokta ucuz 5 tl paketi.uzun sürede gidiyor.Pkoya iyi geliyor.Nasıl alcm peki yaş daha yeni 23 olck bi hafta sonra
Tabi diplomayı kasap vermiş doktora,başka bir doktora daha git,giderken de kocan olacak adamı götür, yine duysun aynı sözleri....O bitkisel kürler sana fayda eder de, eşine ne fayda edecek?Adam daha kabul bile etmiyor!Ailesi kabul etmez bn hamile iken kaynanam yanım daydi bi kere gebe kaldım kısır olduğumu söylüyor kar asla inanmazlar Dr yalan söylüyor lar birşey anlamıyor diyor lar
Ailesi kabul etmez bn hamile iken kaynanam yanım daydi bi kere gebe kaldım kısır olduğumu söylüyor kar asla inanmazlar Dr yalan söylüyor lar birşey anlamıyor diyor lar
çünkü bir kere hamile kalmana rağmen kısırmışsın. kısır kadına niye para harcasın kusursuz kocan?Azsa olsa durumum z şuan iyi aylık 2.500 alıyor herşeye parası var gezmesine parlament sugaraisna ama bana gelince aşılama gelince para yok bnde bunu anlamıyorum
Ya kadın yaşadığım yerde kuma olayı var gidecek yerim Yok diyo siz bi dik durun diyorsunuz oralarda oyle kolay olmuyor o isler dik duran kızların basına ne geldiği biliyoruz onlar hala 1940 larda kalmışlar herkesi kendi şartlarında değerlendirin benceSuçlu yok burda...
Herkesin çocuğu olacak diye bir durum yok.
22 yaşındasınız daha, bir dik durun kendinize gelin. Hayatınızı kocaniza endeksli yaşamayın.
ailene dön. en fazla kocan kadar kötü davranırlar. döverler söverler belki.Kimsem yok arkadaşlar allahtan başka tamiamdik bilmedikleri bi memlekete yim hep yalnızım bi arkadaşım yok sizce normal değil mi depresyon a girmem
Ya kadın yaşadığım yerde kuma olayı var gidecek yerim Yok diyo siz bi dik durun diyorsunuz oralarda oyle kolay olmuyor o isler dik duran kızların basına ne geldiği biliyoruz onlar hala 1940 larda kalmışlar herkesi kendi şartlarında değerlendirin bence
99
Kimsem yok diyerek ajitasyona gerek var mı ?Ne dalgası Allah aşkına derdime derman arıyorum bilgi almak istiyorum eşim zaten kabul etmiyor bn kendimi tedavi etmek istiyorum
Sana göre aldatma ve şiddet sona erecek mi bebeğin olursa?kumadan vazgeçecek onu anladık!Ne dalgası Allah aşkına derdime derman arıyorum bilgi almak istiyorum eşim zaten kabul etmiyor bn kendimi tedavi etmek istiyorum
Sosyal hizmetler,kadın sığınma evi?Açık ca yazacam gidersem eğer kotu kadın olacam zaten anla dnz bu n yaptı ki kocasi onu boşadı zatn babam şeker hastası abik ablam da yok en büyük bnm evde babamın kalbi de hassas her gün hastahane ler de onun veba lini alamam bi kere kaçtım onu ezdim bi dhaa dönerek onu nasıl ezeyim
Şu kafaya bitiyorum.Açık ca yazacam gidersem eğer kotu kadın olacam zaten anla dnz bu n yaptı ki kocasi onu boşadı zatn babam şeker hastası abik ablam da yok en büyük bnm evde babamın kalbi de hassas her gün hastahane ler de onun veba lini alamam bi kere kaçtım onu ezdim bi dhaa dönerek onu nasıl ezeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?