- 30 Aralık 2009
- 23.770
- 95.041
- 1.123
Hangi ara bayan kuaförü oldun da 2 belgen var ?Gidiyorum bir yıldır kar yağmur demeden sora sora gittim ama üniversite hastahanesi ilgilendirmiyor zaten bn bayan kuaförüydum iki belgem var ama kendime olan tüm güvenini yitirdim
Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
Evet şuan iyi döv mu yor aldat mi yorDüzelmiş ne ya? Eşinizden bahsetmiyor musunuz? Miş ne yani düzelip düzelmediğini bilmiyor musunuz?
Şimdi dövmüyor mu yani? Bu mudur?
baban çağırmış zaten.Açık ca yazacam gidersem eğer kotu kadın olacam zaten anla dnz bu n yaptı ki kocasi onu boşadı zatn babam şeker hastası abik ablam da yok en büyük bnm evde babamın kalbi de hassas her gün hastahane ler de onun veba lini alamam bi kere kaçtım onu ezdim bi dhaa dönerek onu nasıl ezeyim
Gidiyorum bir yıldır kar yağmur demeden sora sora gittim ama üniversite hastahanesi ilgilendirmiyor zaten bn bayan kuaförüydum iki belgem var ama kendime olan tüm güvenini yitirdim
Çok zor olacak ama Allah büyük o zamana kadar yoktan var eden Allah elbet bana da bi kapı acarAyrılırsanız tek yaşama şansın var mı ya da ailen destek olur mu?
Eğitimini tamamla bırak naparsa yapsın yasın çok küçük daha kıyamam.
Böyle birinden çocuk sahibi olma da zaten!!
Aynen öyle yim eşimin ailesinin uzaktan kumandası gibi yim oyuncak bebek gibi parmakların da oynatıyor lar bnibaban çağırmış zaten.
farkındaysan zaten kötü kadınsın.
kötü olduğun için dayak ve küfür yiyorsun.üstelik kısırsın onlara göre. yani sen eşin ve ailesi için işe yaramaz birisin.
Evet şuan iyi döv mu yor aldat mi yor
Kürtler gidemez miSizi bilmem ama ben bildigin bizi trollediğini düşünüyorum.
Önce kürdüm diyor ve yaşadıgı yörenin sıkıntılarından bahsediyor,kuma almaktan felan.
Gidemem çaresizim diyor.
Ama üstüne kuma getirilirse, giderim diyor.
Ole dusunuyor snaiz yazmayın abla cimKürtler gidemez mi
Hiç kimse bilmiyor ki beni dövdü günü aldatti niBabanız sizi çağırmışsa dönmeniz neden onu ezmek olsun. Aldatılıp dayak yediğiniz evililik onu daha fazla üzmez mi? Kızına bebeği olmuyor diye türlü psikolojik işkenceler etmeleri onu üzmez mi? Üzerinize bir de kuma gelmesi onu üzmez mi?
çocuğu vermezler sana. sen de çocuğunu bırakmazsın. kumayla yaşamaya mecbur kalırsın.Neden şimdi ayrıla yim ki tedavi olacam elimden geleni yapcm allha bırak cam olmazsa çocuk çocuk diy başımın etini yiyip kuma getirdiler gideirm
malesef bunları hesap edecek yaşta değil.çocuğu vermezler sana. sen de çocuğunu bırakmazsın. kumayla yaşamaya mecbur kalırsın.
Var izin vermiyor bayan kaufir leri is ilanları var gidemez sin diyorO zaman bakın hamilelikle ilgi bir bölüm var. Bir sürü pkolu arkadaşın da konuştuğu konular var. Oraya bir sorun ne yapmanız gerekiyor. nereye gitmeniz gerekiyor. Ben bilsem yardımcı olacağım ama bilgim yok.
mesleğinizi yapma durumunuz var mı?
Babam bana dön dedi şimdi donmeSen bidaha gelme kapim sana kapalı dedi yuzum yok gitmeye ordaki baskı da bni daha çok kotu edr şimdi bi eşim ailesi var orda tüm sülale olacak tek tek hesap vereceğim ama şöle bir gerçekte var esimi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?