- 30 Ekim 2013
- 20.403
- 57.042
- 798
Sizden yorum istemiyorum
Sizden yorum istemiyorum
Sana pko hakkında mı akıl verelim,diğerleri işine gelmiyor galiba....Neyse zaten sözümüze gelirsin ama nafile,kendin ettin kendin buldun madure bacı !Ha başka akıl istersen çok,burada tecrübe etmişi de var,etmeden akıllıca davrananı da,ama sen illede doğuracam dersen ne diyelim ki....Allah kolaylık versin....Bana bi akıl verin arkadaşlar polikist över hastaları aşılama başarılı oluyor mu
aaaa olur mu erkekliğine laf gelir, 3 karı değiştirse üçü de doğurmasa, o onların kısırlığındandır.
Siz ön yargılı siniz
İsteyen üye istedği konuya yorum yapar.Sizden yorum istemiyorum
Hangi tedavi görülecekse görülsün öncelikle eşinden sperm testi isterler; yaptırdı mı:yok,kısır kim :sen....Aslında yazım kurallarını az çok biliyorsun bunu da bilmen lazım......Allah rızası için pko hakında yazın bana başka birşey istemem
İnternette hatta bu sitede de tonlarca bilgi var pko hakkında.Allah rızası için pko hakında yazın bana başka birşey istemem
O zaman konunu infertilite veya kadın doğum bölümüne açacaksınAllah rızası için pko hakında yazın bana başka birşey istemem
Kısır denmiş,teşhis o!adam da kuma derdinde,hey Allahım ya!Ne yazalim pko hakkinda? Doktora gittin mi ne diyor? Esini goturdun mu? Belki adamda sorun var ne biliyorsun? Doktorun tedavi onermedi mi? Ne kadar suredir cocuk yapmaya calisiyorsun doktor kontrolu altinda? Devlet asilamayi da karsiliyor diye biliyorum eger gereken bir durumsa gercekten. Ama yasin daha kucuk,yillarca deneyip de sonrasinda hamile kalanlar var. Kendi kendine mi koydun teshisi naaptin?
Neden böyle yazıyor sunuz arkadaşlar herkesin hayatı sizin gibi güllük gukistanlik geçmiyor belki Allah kimseyi darda bırakma sin kim neden bilebilir kaderinde ne olacagini
yanlış yere konu açmışssın o zaman:))Allah rızası için pko hakında yazın bana başka birşey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?