çocuğu olmayan kadın...

Hanımlar malesef doğuda ve özellikle arkadaşın belirttiği kesimlerde bu tür durumlar hala var senin suçun yok bu saçma toplum ddayatmasinin suçu var

Bana bi akıl verin arkadaşlar polikist över hastaları aşılama başarılı oluyor mu
Sana pko hakkında mı akıl verelim,diğerleri işine gelmiyor galiba....Neyse zaten sözümüze gelirsin ama nafile,kendin ettin kendin buldun madure bacı !Ha başka akıl istersen çok,burada tecrübe etmişi de var,etmeden akıllıca davrananı da,ama sen illede doğuracam dersen ne diyelim ki....Allah kolaylık versin....

Allah rızası için pko hakında yazın bana başka birşey istemem
Hangi tedavi görülecekse görülsün öncelikle eşinden sperm testi isterler; yaptırdı mı:yok,kısır kim :sen....Aslında yazım kurallarını az çok biliyorsun bunu da bilmen lazım......

Ne yazalim pko hakkinda? Doktora gittin mi ne diyor? Esini goturdun mu? Belki adamda sorun var ne biliyorsun? Doktorun tedavi onermedi mi? Ne kadar suredir cocuk yapmaya calisiyorsun doktor kontrolu altinda? Devlet asilamayi da karsiliyor diye biliyorum eger gereken bir durumsa gercekten. Ama yasin daha kucuk,yillarca deneyip de sonrasinda hamile kalanlar var. Kendi kendine mi koydun teshisi naaptin?

Kısır denmiş,teşhis o!adam da kuma derdinde,hey Allahım ya!

Neden böyle yazıyor sunuz arkadaşlar herkesin hayatı sizin gibi güllük gukistanlik geçmiyor belki Allah kimseyi darda bırakma sin kim neden bilebilir kaderinde ne olacagini
Allah rızası için pko hakında yazın bana başka birşey istemem
yanlış yere konu açmışssın o zaman:))
içerikte verdiğin bilgiler nedeniyle bu tür yorumlar aldın.
aslında kötü bişey söylenmiyor.
ama duymak istediklerin değil sanırım.
eh sen de kaderine razı olacaksın.
kumaysa kuma.
yapabileceğin hiçbirşey yok.
sen istemedikten sonra pek tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…