Uff ben cidden boyle bir dogu bilmiyorum yahu. bas git babanin evine madem boyle bir baski var.Kısır denmiş,teşhis o!adam da kuma derdinde,hey Allahım ya!
Var canım bizzat içinde yaşıyorumNerede yaşıyorsunuz siz?,yaş 22,çocuk olmazsa kuma nedir? var mı hala böyle iğrenç bir yer?
Guzel kardesim iste tedavi goreceksiniz esinle beraber. Kocan olacak musvedde insanda azmis bak sperm hareketliligi. Senjn uzerine elli tane de kuma getirse gene olmaz cocugu. Tedavi gorun sonra denemeye devam edin. Esimin kuzeni 15 yil sonra cocuk sahibi oldu. Hayatta hic bir sey imkansiz degil. Kocanin ahlaksizliklarina boyun egme ama,bunu yapma kendine. Kisir bile olsan yapma,sen bir bireysin ezdirme kendini. Tukureyim oyle memlekete ben. Gerekirse bas git babanin evine veya siginma evine ama bu rezilligi cekmeAblacim şöle soliyim bn 6 ay önce rahim filmi çektim temiz çıktı hormon tahlili m temiz ama yumurtlama problemi var dedi eşim de tahlil yapti cok az da olsa sperm hareketliliği var dedi esime ilaç verdi uc ay kullanması istedi Dr ve asilama mi tüp bebek mi diye Dr sorduk aşılamaya olumlu bakıyorum tüp bebek yapmayı n dedi abla
Var mı böyle yerler hala ya!Var canım bizzat içinde yaşıyorum
Yumurtlama probleminiz olsaydı hormon tahlilinde çıkardı sanki.Çok az da olsa sperm hareketliliği dediyse ,eşinizde de sorun var demektir.Kumanız olsa da çözüm değil.Ablacim şöle soliyim bn 6 ay önce rahim filmi çektim temiz çıktı hormon tahlili m temiz ama yumurtlama problemi var dedi eşim de tahlil yapti cok az da olsa sperm hareketliliği var dedi esime ilaç verdi uc ay kullanması istedi Dr ve asilama mi tüp bebek mi diye Dr sorduk aşılamaya olumlu bakıyorum tüp bebek yapmayı n dedi abla
Evet görev yaptığım yerde isim vermeyim.adamın 50 yaşındaki karısı ii görmğyor diye 18 yaşında gencecik kız aldı kuma. Adam 60 YAŞINDA var.Var mı böyle yerler hala ya!
Ben rapor isinden anlamam pek ama ben asilama yaptirmak istiyorum diye giden bir arkadasim yaptirmisti. Yani rapor falan soruyorlar mi bilemiyorum. Su anda ikiz bebekleri var. Sen doktoruna ac bir telefon sor mutlaka.Ablacim 6 ay klomen kullandim ise yaramadı zaten aşılamayi iğne ile yapcaz soz emim mısınız yarin gidersen hastajaneye raporsuz aşılama yapar lar mi
İlaç içince hemen düzelmiyor bu durumlar,yani eşinde hareket sorunu varsa, çok uzayabilir bebek olmama durumu,bak burada form da infertilite bölümü var erkek - kadın infertilite bölümlerine göz at,orada çoğu şeye cvp bulursun,sonra aşılama konusunda da bilgiler var......Ablacim şöle soliyim bn 6 ay önce rahim filmi çektim temiz çıktı hormon tahlili m temiz ama yumurtlama problemi var dedi eşim de tahlil yapti cok az da olsa sperm hareketliliği var dedi esime ilaç verdi uc ay kullanması istedi Dr ve asilama mi tüp bebek mi diye Dr sorduk aşılamaya olumlu bakıyorum tüp bebek yapmayı n dedi abla
Bence deYumurtlama probleminiz olsaydı hormon tahlilinde çıkardı sanki.Çok az da olsa sperm hareketliliği dediyse ,eşinizde de sorun var demektir.Kumanız olsa da çözüm değil.
Erkeklikten de bahsetmek zorya neyse.
Konu sahibi seviyormuş konu kapandı.
Bizden ne istiyor anlamadık.
Sen kendini gec,kocan olacak adam ne tepki verdi?Zaten daha yeni öğrendim esimde sperm hareketsizligijni Diyarbakır daki Dr kar hiçbirşey denediler hatta dr muayene ol dedi esime gerekirse ameliyat edicez bnde şok oldum hatta şöyle dedim sorun bnde eşim de değil dedim eşim de yanım daydi oda şok oldu Dr şöyle dedi sende ki yumurtlama problemi ni hallerde riz ama eşinin de tedavi olması gerek dedi bn o an zaten şok oldum
Cidden şaşırıyorum ya,ç...kü kopsun onların,onlara kız vereninde!Evet görev yaptığım yerde isim vermeyim.adamın 50 yaşındaki karısı ii görmğyor diye 18 yaşında gencecik kız aldı kuma. Adam 60 YAŞINDA var.
Bahsettiğiniz iğneleri reçetesiz alamazsınız.Aşılama için rapor gerekiyor,ama ben özel muayeneye giderim derseniz başka tabii.Bu arada iğnelerin fiyatı bayağı pahalı raporsuz.Ablacim 6 ay klomen kullandim ise yaramadı zaten aşılamayi iğne ile yapcaz soz emim mısınız yarin gidersen hastajaneye raporsuz aşılama yapar lar mi
Zaten daha yeni öğrendim esimde sperm hareketsizligijni Diyarbakır daki Dr kar hiçbirşey denediler hatta dr muayene ol dedi esime gerekirse ameliyat edicez bnde şok oldum hatta şöyle dedim sorun bnde eşim de değil dedim eşim de yanım daydi oda şok oldu Dr şöyle dedi sende ki yumurtlama problemi ni hallerde riz ama eşinin de tedavi olması gerek dedi bn o an zaten şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?