çocuğu olmayan kadın...

Ablacim şöle soliyim bn 6 ay önce rahim filmi çektim temiz çıktı hormon tahlili m temiz ama yumurtlama problemi var dedi eşim de tahlil yapti cok az da olsa sperm hareketliliği var dedi esime ilaç verdi uc ay kullanması istedi Dr ve asilama mi tüp bebek mi diye Dr sorduk aşılamaya olumlu bakıyorum tüp bebek yapmayı n dedi abla

Pco da asilama tabi ki basarili oluyor. Klomen ile degil igneli tedavi ile denemelisiniz. Durumunuzu doktorunuza izah edin. Klomende ihtimal daha az . devlet kesinlikle destekliyor. Rapor asilamada gerekli degil. Esinize iliski olmadan cocugun gokten inmeyecegni izah edin. Bi zahmet asilama surecnde 1 kere ornek versin. Cocuk mu istiyor yoksa buna siginip kumayi tercih etmek isine mi geliyor karar versin. Dua edin. Kismet.

Guzel kardesim iste tedavi goreceksiniz esinle beraber. Kocan olacak musvedde insanda azmis bak sperm hareketliligi. Senjn uzerine elli tane de kuma getirse gene olmaz cocugu. Tedavi gorun sonra denemeye devam edin. Esimin kuzeni 15 yil sonra cocuk sahibi oldu. Hayatta hic bir sey imkansiz degil. Kocanin ahlaksizliklarina boyun egme ama,bunu yapma kendine. Kisir bile olsan yapma,sen bir bireysin ezdirme kendini. Tukureyim oyle memlekete ben. Gerekirse bas git babanin evine veya siginma evine ama bu rezilligi cekme

Ablacim 6 ay klomen kullandim ise yaramadı zaten aşılamayi iğne ile yapcaz soz emim mısınız yarin gidersen hastajaneye raporsuz aşılama yapar lar mi

Yumurtlama probleminiz olsaydı hormon tahlilinde çıkardı sanki.Çok az da olsa sperm hareketliliği dediyse ,eşinizde de sorun var demektir.Kumanız olsa da çözüm değil.

Ablacim 6 ay klomen kullandim ise yaramadı zaten aşılamayi iğne ile yapcaz soz emim mısınız yarin gidersen hastajaneye raporsuz aşılama yapar lar mi
Ben rapor isinden anlamam pek ama ben asilama yaptirmak istiyorum diye giden bir arkadasim yaptirmisti. Yani rapor falan soruyorlar mi bilemiyorum. Su anda ikiz bebekleri var. Sen doktoruna ac bir telefon sor mutlaka.

İlaç içince hemen düzelmiyor bu durumlar,yani eşinde hareket sorunu varsa, çok uzayabilir bebek olmama durumu,bak burada form da infertilite bölümü var erkek - kadın infertilite bölümlerine göz at,orada çoğu şeye cvp bulursun,sonra aşılama konusunda da bilgiler var......

Yumurtlama probleminiz olsaydı hormon tahlilinde çıkardı sanki.Çok az da olsa sperm hareketliliği dediyse ,eşinizde de sorun var demektir.Kumanız olsa da çözüm değil.
Bence de
Sperm hareketliligi az ise zaten sansin cok cok az. Ama iste bunu leblebi beyinli kocalar anlamiyorlar demek ki. Kumayi konu sahibi almali.

Zaten daha yeni öğrendim esimde sperm hareketsizligijni Diyarbakır daki Dr kar hiçbirşey denediler hatta dr muayene ol dedi esime gerekirse ameliyat edicez bnde şok oldum hatta şöyle dedim sorun bnde eşim de değil dedim eşim de yanım daydi oda şok oldu Dr şöyle dedi sende ki yumurtlama problemi ni hallerde riz ama eşinin de tedavi olması gerek dedi bn o an zaten şok oldum

Sen kendini gec,kocan olacak adam ne tepki verdi?

Bahsettiğiniz iğneleri reçetesiz alamazsınız.Aşılama için rapor gerekiyor,ama ben özel muayeneye giderim derseniz başka tabii.Bu arada iğnelerin fiyatı bayağı pahalı raporsuz.

Madem eşinde sorun varmış,sana çocuk diye tutturanlara tokat gibi cevap işte..
Karşı taraf ne kadar anlar oda tartışılır ...

Ama eşim kabil etmedi hastahanedn çıkınca bana dedi bu Dr birşey bilmiyor bnde sorun yok başka kadın olsa tek gecede hamile kalır dedi bnde şöle dedim bunu bn değil Dr söledi dedim gerekirse ameliyat ol dedim bnde sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…