İnşallah sag salim alir kucagina ablaniz Allahtan umid keslmez ya yinede hayrlsi bakalmAblamın cocugu olmuyordu hatta 10 doktora gittiyse 10u da senin erkeklik hormonların daha cok calısıyor cocugun tedavisiz olamaz dedi. 6 yıl dogum kontrol hapı kullanmasına rağmen düzelmedi üstüne hiçbir zaman adette olmuyordu. Allahın mucizesi ya oldu yegenim 5 yasında bugün test yaptık 2.ye hamile.. Ümidinizi yitirmeyin hayt tohumunu arastırın
Masallahhhh yaaaa saglikla gelsin insaallahAblamın cocugu olmuyordu hatta 10 doktora gittiyse 10u da senin erkeklik hormonların daha cok calısıyor cocugun tedavisiz olamaz dedi. 6 yıl dogum kontrol hapı kullanmasına rağmen düzelmedi üstüne hiçbir zaman adette olmuyordu. Allahın mucizesi ya oldu yegenim 5 yasında bugün test yaptık 2.ye hamile.. Ümidinizi yitirmeyin hayt tohumunu arastırın
Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinnMasallahhhh yaaaa saglikla gelsin insaallah
İnsalllahhhhhAminn inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinn
Aminnnnn insaallah canimmAminn inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinn
Zannetiğimizden daha kalabalığızSelam arkadaslar çoçuk isteyen ve olmayani varmi aranizda
Catlatma ignesi niye yapılmadı ki ona takıldım.Yok canim sadece ilac kullandim yumurta takibim yapıldı
Bende varım ve deli gibi ağlamak geliyor içimdenZannetiğimizden daha kalabalığız
Zaman zaman banada geliyor. Belgeselde bile aglar oldum. Aglamaya bahane cokBende varım ve deli gibi ağlamak geliyor içimden
Siz nekadar oldu evleneli ve yaş kaçZaman zaman banada geliyor. Belgeselde bile aglar oldum. Aglamaya bahane cok
5 yil oldu 29 yaşındayım. Yaşlanıyorum bir de bunun stresi sardi beni. Sizde durumlar neSiz nekadar oldu evleneli ve yaş kaç
14 ay oldu evleneli 23 yaşimdayim 3 ay önce rahim bozukluğundan histereskopi ameliyati oldum doktorum 2 ay içinde hamile kalabilirsin dedi ama kalamadım üstelik bu ay adetinde gecikti stresten bugun 4. Gun olacak pazartesiye kadar beklemeyi dusunuyorum. Rabbim isteyen herkese dogru zamanda hayii evlatlar nasip etsin.5 yil oldu 29 yaşındayım. Yaşlanıyorum bir de bunun stresi sardi beni. Sizde durumlar ne
Yasin daha cok Genç bu buyuk sans. Histereakopi sonrası hamile kaldim ben kalbi durdu sonradan14 ay oldu evleneli 23 yaşimdayim 3 ay önce rahim bozukluğundan histereskopi ameliyati oldum doktorum 2 ay içinde hamile kalabilirsin dedi ama kalamadım üstelik bu ay adetinde gecikti stresten bugun 4. Gun olacak pazartesiye kadar beklemeyi dusunuyorum. Rabbim isteyen herkese dogru zamanda hayii evlatlar nasip etsin.
Cok üzüldüm neden kalbi durmuş peki belirli bi sebebi var mı ? Ve kaç ay içinde hamile kalmıştınız? Bu arada anneligin yasi olmaz inaniyorum ki sizden iyi bir anne olucak umudumuzu kaybetmeyelim yeterkiYasin daha cok Genç bu buyuk sans. Histereakopi sonrası hamile kaldim ben kalbi durdu sonradan
Ilacla denediler kuzum gelisiyordu cunku ilaclarlaCatlatma ignesi niye yapılmadı ki ona takıldım.
Bende varım 5 aylık evliyim 24 yas. Polikistik over var adet düzensizliğim var kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor 1.73 boyu 56 kilo ama yine de bebek yokklomen aldım adetimin beşinci günü kullancam bazı riskleri var evet ama göze aldım ilaç bittikten sonra doktora gidicem çünkü bana olur senin çocuğun diyip göndermekten başka bişey yapmıyorlar . Özel hastane paramı almak için test tahlil yapıp duruyor tedavi baslatmiyor ovulasyon testi yaptım geçen ay yumurtlamayi gördüm ama yinede sonuç negatif
Daha çok yeni evlesin tavsiyem biraz daha bekleyebilirsin ve bence doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmamak gerekir. Çünkü daha sonra ters bi sonuç alırsan tedavi sürecin de olacak ve belkide gebeligimi riske atmis olacaksinBende varım 5 aylık evliyim 24 yas. Polikistik over var adet düzensizliğim var kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor 1.73 boyu 56 kilo ama yine de bebek yokklomen aldım adetimin beşinci günü kullancam bazı riskleri var evet ama göze aldım ilaç bittikten sonra doktora gidicem çünkü bana olur senin çocuğun diyip göndermekten başka bişey yapmıyorlar . Özel hastane paramı almak için test tahlil yapıp duruyor tedavi baslatmiyor ovulasyon testi yaptım geçen ay yumurtlamayi gördüm ama yinede sonuç negatif
Daha çok yeni evlesin tavsiyem biraz daha bekleyebilirsin ve bence doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmamak gerekir. Çünkü daha sonra ters bi sonuç alırsan tedavi sürecin de olacak ve belkide gebeligimi riske atmis olacaksin
Klomen bilincsizce kullanıldığında kist yapıyor kuzum bilgin olsunBende varım 5 aylık evliyim 24 yas. Polikistik over var adet düzensizliğim var kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor 1.73 boyu 56 kilo ama yine de bebek yokklomen aldım adetimin beşinci günü kullancam bazı riskleri var evet ama göze aldım ilaç bittikten sonra doktora gidicem çünkü bana olur senin çocuğun diyip göndermekten başka bişey yapmıyorlar . Özel hastane paramı almak için test tahlil yapıp duruyor tedavi baslatmiyor ovulasyon testi yaptım geçen ay yumurtlamayi gördüm ama yinede sonuç negatif
Ilac bitince gidecegine almadan gitsen mesela doktora danissan ben bebek istiyorum bu ilaci kullanmak istiyorum bi zarari olur mu diyeEvet çok da korkuyorum yaama ilaç bitince doktora gitsem peki yinede riskli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?