- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Varikosel var mı eşinizdeBuldular kuzum da ne kadar ise yarıyor bilmiyorum birinci ayımız doldu tedavide tekrar test vermedi eşim ama pek ümidim ypk benim
Hafif varmış kuzum ama eşimin tekrR test verdi azalmıştı değerler tüp bebeğe başlıyoruzVarikosel var mı eşinizde
İnşallah tutar . İlk çocuk mu olacak inşallahHafif varmış kuzum ama eşimin tekrR test verdi azalmıştı değerler tüp bebeğe başlıyoruz
İnsallah olursa evetİnşallah tutar . İlk çocuk mu olacak inşallah
İnsallah Allah’ım hepimize nasip etsşnİnşallah olur canım
Koronadan dolayı ara verecek misin canımİnsallah Allah’ım hepimize nasip etsşn
Şimdilik bir bilgim yok canım belki de ertelerler bilmiyorum hiçKoronadan dolayı ara verecek misin canım
Amin canım tez vakitte inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin
Şimdilik bir bilgim yok canım belki de ertelerler bilmiyorum hiçönümüzdeki adeti bekliyoruz çünkü görüşmedik doktorla tekrsr
Valla kuzum ben de korkuyorum ama bir yandan da ertelemek de istemiyorum kafam çok karışık benim de bu konudaBen korkuyorum doktora gitmek istiyorum ama ya bulaşırsa
İnşallah şu bir aya herşey netleşir ona göre yol çizerizValla kuzum ben de korkuyorum ama bir yandan da ertelemek de istemiyorum kafam çok karışık benim de bu konuda
İnsallah kuzum daha kötüye gitmesin deİnşallah şu bir aya herşey netleşir ona göre yol çizeriz
Amin canım. Bu ay inşallah hepimiz hayırlı imanlı sağlıklı evlatlarımıza hamile kalalımİnsallah kuzum daha kötüye gitmesin de
Bennn dee ben deeee benn deee
Ben daha adet olmadim sadece lekelenmem varİnşallah sende bu ay hamile kalırsın canım
Biliyorum canım okudumBen daha adet olmadim sadece lekelenmem vargaliba adet yerine geciyor bu lekelenme
O zamn adet oluyorumBiliyorum canım okudumevet adetten sayılıyor uzun sürebilir bu lekelenmen 9 gün sürmüştü benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?