Verilse fena olmazdı aslında
Ilk sirada ben varimHemen yerimi alayim
Ilk sirada ben varim
Yok canim bak clife yaz yorumlari oku anlicaksinHerhangi bi zararı var mıymış bende bi araştırayım inşallah şifa olur kuzum.
Ben infertilite bolumune gidiyordum adetin 2 3 4.gunleri arasinda randevu aliyordum muayene oluyrsum sonra vericekse ilac veriyorduCanım bende özelde kadın doğuma gittim . Fakat daha yeni evlisin gençsin falan oyladı beni bu yüzden memnun kalmadım .
Ben infertilite bolumune gidiyordum adetin 2 3 4.gunleri arasinda randevu aliyordum muayene oluyrsum sonra vericekse ilac veriyordu
Adetim başladı benimde bugün gecikmişti acaba mi demistim yine olmadı herzamanki gibi.
Evet canim 1senelik evli olman gerekiyorBen yeni evli olduğum için bana tedavi baslatmazlar devlet Hastanesi'nde .
olur inşalalh enazindan tedavi edilecek sorunu bulmuslarMerhaba Kızlar ben de bir senelik evliyim 6 aydır çocuk demiyoruz ama olmadıkaç kere doktora gittim sende bir sorun yok diyorlar eşim test yaptırdı sorun eşimde çıktı sperm sayımız az tedavi oluyor suan doktorlar 3 ay içinde olur diyorlar ama hiç ümidim ypk
Buldular kuzum da ne kadar ise yarıyor bilmiyorum birinci ayımız doldu tedavide tekrar test vermedi eşim ama pek ümidim ypk benimolur inşalalh enazindan tedavi edilecek sorunu bulmuslar
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama instagramda clife diye bir sayfa var onşar bitlisel macun yapıyor denemeni tavsiye ederim5 yil oldu 29 yaşındayım. Yaşlanıyorum bir de bunun stresi sardi beni. Sizde durumlar ne
umutsuz konusma cnm olur inşalalh tedvaiyi bırakmayın ve duayiBuldular kuzum da ne kadar ise yarıyor bilmiyorum birinci ayımız doldu tedavide tekrar test vermedi eşim ama pek ümidim ypk benim
Ediyoruz kuzum kullanıyor ilaçlarını keci boynuzu kürü falan da yapıyoruz bakalım nasip artıkumutsuz konusma cnm olur inşalalh tedvaiyi bırakmayın ve duayi
nasib aynenEdiyoruz kuzum kullanıyor ilaçlarını keci boynuzu kürü falan da yapıyoruz bakalım nasip artık
Evet canim 1senelik evli olman gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?