- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
Klomen bilincsizce kullanıldığında kist yapıyor kuzum bilgin olsun
Doktora gittiğinizde direkt ilaç tedavisine mi başlattılar?Ama doktor kontrolünde kullanıp kist yapan da var. Ben ilaç bittiği günün ertesi günü doktora gidicem kullandım diye. Ama yine de kararsızım canım
Ilac bitince gidecegine almadan gitsen mesela doktora danissan ben bebek istiyorum bu ilaci kullanmak istiyorum bi zarari olur mu diye
Evet canim sık sık cagiriyorlar yumurta kontroluneAma doktor kontrolünde kullanıp kist yapan da var. Ben ilaç bittiği günün ertesi günü doktora gidicem kullandım diye. Ama yine de kararsızım canım
Birde canim hangi bölüme gidiyorsunHaklısın canım sanırım biraz daha beklesem olur Rabbim yardımcımız olsun
Yararı olur mu bilmiyorum ben ilk evlendiğinde gitmiştim genel kontrol için ve 6. Ayında gitmiştim devlet hastanesine hiçbirşeyin yok dediler ultrasonla bakıp ve kan testim normaldi . 1 yil dolunca evliligimizde ozel bi klinige gittim doktorum detayli bakti ve rahimde sekil bozuklugu oldugunu gordu bu sekilde gebe kalan hastam var fakat erken gebelik ve dusuk riski olusturuyor dedi . Ilac tedavisi onerdi ve kucuk bi operasyon onerdi sekil bozuklugunu tedavi edecegini ve tuplerimede bakacağını söyledi . Ben ilaç tedavisine başlamadan önce rahmimin düzelmesini ve tüplerimin bakılmasını istedim . Çok şükür benim tüplerimde sıkıntı yok rahmimdeki sorunda kalktı fakat 3 ay oldu hala gebe kalamadım bu ay adetim 4 gün gecikti pazartesiye kadar bekliycem eğer olursam ilaç tedavisine baslayacagim yani demek istediğim bilinçli ilerlemek gerekiyor . Ve tavsiyem doktorunu araştır öyle gitEvet canim sık sık cagiriyorlar yumurta kontrolune
Canım ben hep ayni doktora gittim benm yumurta catlama sorunum var cok sukur bir kere kalabildim su sira ınstagram dan butun paylasimlarini ve etraftan gelen güzel dönüşleriokudum ve bi bitkisel macun siparis verdim geldi adetime 4gun kaldi o zaman baslicam allah nasip ederseYararı olur mu bilmiyorum ben ilk evlendiğinde gitmiştim genel kontrol için ve 6. Ayında gitmiştim devlet hastanesine hiçbirşeyin yok dediler ultrasonla bakıp ve kan testim normaldi . 1 yil dolunca evliligimizde ozel bi klinige gittim doktorum detayli bakti ve rahimde sekil bozuklugu oldugunu gordu bu sekilde gebe kalan hastam var fakat erken gebelik ve dusuk riski olusturuyor dedi . Ilac tedavisi onerdi ve kucuk bi operasyon onerdi sekil bozuklugunu tedavi edecegini ve tuplerimede bakacağını söyledi . Ben ilaç tedavisine başlamadan önce rahmimin düzelmesini ve tüplerimin bakılmasını istedim . Çok şükür benim tüplerimde sıkıntı yok rahmimdeki sorunda kalktı fakat 3 ay oldu hala gebe kalamadım bu ay adetim 4 gün gecikti pazartesiye kadar bekliycem eğer olursam ilaç tedavisine baslayacagim yani demek istediğim bilinçli ilerlemek gerekiyor . Ve tavsiyem doktorunu araştır öyle git
İnşallah en kısa zamanda çabalarımızın karşılığını alip bebiş sahibi oluruzCanım ben hep ayni doktora gittim benm yumurta catlama sorunum var cok sukur bir kere kalabildim su sira ınstagram dan butun paylasimlarini ve etraftan gelen güzel dönüşleriokudum ve bi bitkisel macun siparis verdim geldi adetime 4gun kaldi o zaman baslicam allah nasip ederse
Insallah canim sizde problem neydi kac senedir evlisinizİnşallah en kısa zamanda çabalarımızın karşılığını alip bebiş sahibi oluruz
14 aydır evliyiz eşimde sorun yok bende de işte rahim bozukluğu vardı onuda hallettik adetlerimde düzenli 28 gün arayla olur genelde ara ara gecikmeler oluyor sadece doktor bi sorun bulamadı ama ben hiç gebe kalamadım . Sebebini bilmiyorum . Yasim 23 bu aradaInsallah canim sizde problem neydi kac senedir evlisiniz
Yaşım 25 7senelik evliyim 3sene once dusugum oldu yumurta catlama sorunum var gecen sene mart nisan aylarinda asilama oldum kismet olmadi esimde problem yok14 aydır evliyiz eşimde sorun yok bende de işte rahim bozukluğu vardı onuda hallettik adetlerimde düzenli 28 gün arayla olur genelde ara ara gecikmeler oluyor sadece doktor bi sorun bulamadı ama ben hiç gebe kalamadım . Sebebini bilmiyorum . Yasim 23 bu aradapeki siz ?
14 aydır evliyiz eşimde sorun yok bende de işte rahim bozukluğu vardı onuda hallettik adetlerimde düzenli 28 gün arayla olur genelde ara ara gecikmeler oluyor sadece doktor bi sorun bulamadı ama ben hiç gebe kalamadım . Sebebini bilmiyorum . Yasim 23 bu aradapeki siz ?
Peki tam olarak tedavisi ne yumurtalarının düzenli olarak çatlaması için bu arada atlatmış olmana sevindimAdetlerimde 35 40 ve uzeri oluyordum 29 30 31gune dustu duzenli hamile kalincaya kadar kistlerle mucadele ettim cok sukur atlattim
En son asilama tutmayinca tup bebek dediler ama ben ve esim kabul etmedik bilmiyorz doktor bu asamaya kadar getrdi sonrasi meçhul canim ben bu ay bi macun denicem duzenli yumurtlama olmayanlara sebepsiz cocugu olmayanlara pco hastalarina öneriliyor bakanliktan onayli clife instagramdan buldum ve burdada cok kullanan olmus rabbim nasip ederse belki bu vesile olurPeki tam olarak tedavisi ne yumurtalarının düzenli olarak çatlaması için bu arada atlatmış olmana sevindim
Herhangi bi zararı var mıymış bende bi araştırayım inşallah şifa olur kuzum.En son asilama tutmayinca tup bebek dediler ama ben ve esim kabul etmedik bilmiyorz doktor bu asamaya kadar getrdi sonrasi meçhul canim ben bu ay bi macun denicem duzenli yumurtlama olmayanlara sebepsiz cocugu olmayanlara pco hastalarina öneriliyor bakanliktan onayli clife instagramdan buldum ve burdada cok kullanan olmus rabbim nasip ederse belki bu vesile olur
Birde canim hangi bölüme gidiyorsun
Doktora gittiğinizde direkt ilaç tedavisine mi başlattılar?
Adetim başladı benimde bugün gecikmişti acaba mi demistim yine olmadı herzamanki gibi.Hayır baslatmadi doktor beni oyalayip duruyor bende kendim klomen aldım eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?