- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Kaç yaşındasınız? Ben 33 yaşımdayım yeni boşandım. Uzun bir süre düşünmüyorum evlilik ama yalnızlık da sevmiyorumBen varım :)
3 yıl olacak boşanalı. Kızım boşanırken 4 yaşındaydı, Ben asla evlenmem diyordum 10 ay öncesine kadar :) şimdi hayata yeniden geldiğimi düşünüyorum. Eşimin de ilk evliliğinden 3 çocuğı var ama büyük onunkiler o yüzden bizimle değiller.
Şimdi biz ortak çocuk istiyoruz 5. Yolda olsun istiyoruz.
Hayatınızı ve kendinizi kalıplara sokmayın, akışa ve kalbinize güvenin.
Hep en iyisi kısmet olsun inşallah
Bence evlilik aşkı öldürüyor mutlu cift etrafımda hiç görmedim bu nedenle evlenmek için acele etmeyin.Biraz bekleyin şiddet uygulamayan erkek bulmak o kadar zor ki kadına değer veren birisini bulmak zor erkekler başka düşünüyorlarHanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
38 yaşındayım. 35 yaşımda boşandımKaç yaşındasınız? Ben 33 yaşımdayım yeni boşandım. Uzun bir süre düşünmüyorum evlilik ama yalnızlık da sevmiyorumo nedenle sordum
Çok mutlu olun inş38 yaşındayım. 35 yaşımda boşandım
evet sadece bu sitede de değil, sosyal medyada iş ortamında her yerde sürekli beni takipte olan bir manyaktan bahsediyorum, ama ne yazık ki ciğeri olmadığı için yüzüme açık açık soramıyor, kendi kendine kafasında kurduğu senaryolara inanıp orda burda ve tabii ki KORKUDAN isim veremeden, hayatımı bilip bilmeden sahip olduğu o 2 rakamlı iq suyla burada da yaptığı gibi SALAK SALAK ithamlarda bulunuyo şizofren :)
Ne demek istediğinizi ve benim yorumumla ne alakasının olduğunu anlayabilsem de bir de , her şey süper olacak sayın ferhans ama…En azından kimsenin hayatını derinden etkileyecek şeyler yaşatmadan sadece kendi istekleri için yaşıyorlar.her yaptıkları, yaşadıkları kendine.
Yanlış alıntı olmuş.senin alıntı yaptığın kişiyi alıntılayacaktımNe demek istediğinizi ve benim yorumumla ne alakasının olduğunu anlayabilsem de bir de , her şey süper olacak sayın ferhans ama…
Bence çevresinde eleştiriliyor bu konu hakkında oda kıskanıyorsunuz kızım Nagihana bağlamışAnneyle baba aynı şey mi allah aşkına.size kimse katılmaz.anne her zaman en az bir derece öndedir.doğanın kanunu bu.hepimizin zaafları, istekleri, arzuları var.yanlış yaptım ama nefsime engel olamadım, gençliğime kadınlığıma acıdım demek zor olmasa gerek.arkadaş kıskandığı için laf ediyor bemce ama siz de çok dürüst değilsiniz sanki.herkes aşırı cefakâr, fedakâr annelerden olmak zorunda da değil zaten.arkadaşa katıldığım noktaadem bu kadar manitacılığı, kadınlığınızı yaşamayı seviyorsunuz neden yüzde yüz emin olmadığınız ilişkilerden bu kadar erken çocuklar yapıyorsunuz.doya doya yaşayin bari öyle yapın.bu tarz sorunlar da yaşamazsiniz.
Bence de kıskanmıyorlar da kıskandıkları için demesin diye belirttim.öyle olsa bile diyerekten.iskandinav ülkelerinde bile anneyle babanın aynı derece sorumluluğu olduğunu iddia edecek olan yoktur heralde.feminizmle doğa kanunlarını birbirinden ayırmak gerek.kadınlar için çocuk kararı hayattaki bence en önemli karar.ne evlilik ,ne okul, ne meslek, ne ülke değiştirme bununla yarışamaz.ben ülkemizde bu kadar önemli bir kararın bu kadar çabuk verilmesine bir türlü alışamadım zaten.baba dünyadaki en iyi baba olsa ortalama bir anneyle yarışamaz.babasız büyüyen iflah oluyor da annesiz büyüyen bir daha iflah olmuyor.anneyle geçirilen yaşları alıp dünyanın en güzel hayatını verseler o insanlar bir daha mutlu olamıyor.sorsan küçükken annem başımda olsaydı derler.dokunsan ağlayacak gibi yaşıyorlar koca hayatı.kapanmayan tek travma bence anne tarvması.kolu bacağı kopan atlatıyor da annesiz büyüyen atlatamıyor.Bence çevresinde eleştiriliyor bu konu hakkında oda kıskanıyorsunuz kızım Nagihana bağlamış
Kimsenin kıskandığıni falan sanmıyorum.zaten yaptığımız yorumlar o bayana değildi.kimle derdi varsa onla kozunu paylaşsın bize ne
Neyse herkesin kendi hayatı .
Ultra zengin yakışıklı bir kocası varsa bilemem tâbiBence de kıskanmıyorlar da kıskandıkları için demesin diye belirttim.öyle.olsa bile diyerekten.iskandinav ülkelerinde bile anneyle babanın aynı derece sorumluluğu olduğunu iddia edecek olan yoktur heralde.feminizmle doğa kanunlarını birbirinden ayırmak gerek.kadınlar için çocuk kararı hayattaki bence en önemli karar.ne evlilik ,ne okul, ne meslek, ne ülke değiştirme bununla yarışamaz.ben ülkemizde bu kadar önemli bir kararın bu kadar çabuk verilmesine bir türlü alışamadım zaten.
Tepki çekebilirim ama evet neredeyse hiçbir işe yaramıyor baba.hele ki maddi kaynak sıkıntısı yoksa.olmazsa olmaz bir yeri olduğunu düşünmüyorum insan hayatında.babasız büyüyen insanlar arada sırada ufak göndermelerden başka sıkıntı çekmiyorlar.ama anne yokluğu ömür boyu kapanmaz yaralara açıyor.babasız büyüyen" bize de bakmadı ya la şerefsiz " tarzı göndermeler yapıp eski hayatına devam edebiliyor bu yani.kendi keyfiniz için insan doğasını inkâr etmeye kalkmayın.bu gerçekleri kabul edemeyen çocuk yapmasın.bana kalsa ikisi de aynı oranda insan hayatını etkilemeli ama bizim istediğimiz gibi değil diye gerçkleri inkar mı edelim.eşit olsun deyince eşit olmuyor işte.iki günde bir annemi arama ihtiyacı hissediyorum, annem de aynı şekilde ama babamı yıllarca aramasam ne o bana neden aramadın der ne benim aklıma gelir.sevgisiz bir baba da değildir buna rağmen .Asıl sen ürememeliydin, senin gibiler ürüyor da ne oluyor? Babaya görev veren toplumların yeri belli, her şeyi kadına yıkmaya çalışanların yeri belli.
Çocuğun velayetini babaya bırakan kadınların yğzleşeceği bir şey yok. Baba bir işe yaramıosa sperm bankası kursunlar oradan hamile kalalım
Ruhu hasta çünkü. Acıyorum ciddi anlamda. Benim şahsımla direkt bi alakası yok aslında, kendisiyle arkadaşlığı bitiren bütün kadınlara, kendisiyle sevgili olmak istemeyen adamlara, onu terk eden eski sevgililerine de aynı şeyi yapıyo. Bunları arkadaş olduğumuz dönemden biliyorum bire bir şahittim yani.Derdi ne sizinle?
Beni yani, buyur söyle ne diyosan bakalım beni alıntılamak istemişsinYanlış alıntı olmuş.senin alıntı yaptığın kişiyi alıntılayacaktım
O yanlış mesaj işte.yazamam tekrar boşver bakmayacaksanBeni yani, buyur söyle ne diyosan bakalım beni alıntılamak istemişsin
Ruhu hasta çünkü. Acıyorum ciddi anlamda. Benim şahsımla direkt bi alakası yok aslında, kendisiyle arkadaşlığı bitiren bütün kadınlara, kendisiyle sevgili olmak istemeyen adamlara, onu terk eden eski sevgililerine de aynı şeyi yapıyo. Bunları arkadaş olduğumuz dönemden biliyorum bire bir şahittim yani.
Misal, açık açık ismimi ziktiretse, direkt mahkemeye vericem ya da hayatını alt üst edecek şekilde kendisiyle uğraşıcam ama işte korkudan isim kullanamıyo, böyle fıtı fıtı kara sinek gibi ellerini ovuştura ovuştura peşimde dolanıyo
Yanlış alıntı olmuş.senin alıntı yaptığın kişiyi alıntılayacaktım
Bence çevresinde eleştiriliyor bu konu hakkında oda kıskanıyorsunuz kızım Nagihana bağlamış
Kimsenin kıskandığıni falan sanmıyorum.zaten yaptığımız yorumlar o bayana değildi.kimle derdi varsa onla kozunu paylaşsın bize ne
Neyse herkesin kendi hayatı .
Doğru düzgün ilişkisi olan sen misin?Ediyle büdü burada da birbirlerine destek atıyor. "Bırak çocuğu daha doğru düzgün ilişkisi olmayanlar annelik güzellemesi yapıyor" diye. Ferhans yaran mı var canım?
Doğru düzgün ilişkisi olan sen misin?
Yavrulayip yavrulayip eski eşime atarim size ne diyordun çocuğumu kaldı ki çocuğun yokmuş daha
Bende annesin diye yorum yaptım baktım zaten çocuğun yokmuş şok oldum
Bana sariliyorlar diye dert yanıyorsun heralde her normal medeni davranışı yanlış anlıyorsun Feristah gibi.değişik fantezilerinle başbaşa bırakıyorum canım benim
Evet yavrulayıp yavrulayıp kocama atabilirim, erkek nasıl yavrulayıp yavrulayıp karısına atabiliyorsa. Hacı hüsrev mahallesinin iletişim kalitesi ve bilgi seviyesi bie senden yüksek olmasına rağmen seninle biraz daha muhatap olup ufkunu açayım.
Kadınların dediği genel olarak şu "bu çocuğu kocam da istedi, neden tek ben bakıyorum?" ve yavrulayıp velayeti babaya bırakabiliyorlar.
Ama senin ingilizcen olmadığı için eski konularıma bakıp "ay kocasızlıktan feminijme mi şardın şeeeeennnnn" "her evli erkeğin buluşalım mı mejajını, her erkeğin sarılıp şap şap öpmesini medeniyet dışı mı algılıyoşun şeeeeennnn" kıvamındaki yorumlarına devam edebilirsin.
Seviyen bu. Yükselmesi zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?