Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Kaç yaşındasınız? Ben 33 yaşımdayım yeni boşandım. Uzun bir süre düşünmüyorum evlilik ama yalnızlık da sevmiyorum o nedenle sordum

Bence evlilik aşkı öldürüyor mutlu cift etrafımda hiç görmedim bu nedenle evlenmek için acele etmeyin.Biraz bekleyin şiddet uygulamayan erkek bulmak o kadar zor ki kadına değer veren birisini bulmak zor erkekler başka düşünüyorlar

Derdi ne sizinle?

En azından kimsenin hayatını derinden etkileyecek şeyler yaşatmadan sadece kendi istekleri için yaşıyorlar.her yaptıkları, yaşadıkları kendine.
Ne demek istediğinizi ve benim yorumumla ne alakasının olduğunu anlayabilsem de bir de , her şey süper olacak sayın ferhans ama…

Bence çevresinde eleştiriliyor bu konu hakkında oda kıskanıyorsunuz kızım Nagihana bağlamış
Kimsenin kıskandığıni falan sanmıyorum.zaten yaptığımız yorumlar o bayana değildi.kimle derdi varsa onla kozunu paylaşsın bize ne
Neyse herkesin kendi hayatı .

Bence de kıskanmıyorlar da kıskandıkları için demesin diye belirttim.öyle olsa bile diyerekten.iskandinav ülkelerinde bile anneyle babanın aynı derece sorumluluğu olduğunu iddia edecek olan yoktur heralde.feminizmle doğa kanunlarını birbirinden ayırmak gerek.kadınlar için çocuk kararı hayattaki bence en önemli karar.ne evlilik ,ne okul, ne meslek, ne ülke değiştirme bununla yarışamaz.ben ülkemizde bu kadar önemli bir kararın bu kadar çabuk verilmesine bir türlü alışamadım zaten.baba dünyadaki en iyi baba olsa ortalama bir anneyle yarışamaz.babasız büyüyen iflah oluyor da annesiz büyüyen bir daha iflah olmuyor.anneyle geçirilen yaşları alıp dünyanın en güzel hayatını verseler o insanlar bir daha mutlu olamıyor.sorsan küçükken annem başımda olsaydı derler.dokunsan ağlayacak gibi yaşıyorlar koca hayatı.kapanmayan tek travma bence anne tarvması.kolu bacağı kopan atlatıyor da annesiz büyüyen atlatamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra zengin yakışıklı bir kocası varsa bilemem tâbi
Bu kadar beni kiskaniyorlar havasına girdiğine göre
Biz birbirimizi anladık zaten önemli olan bu .
Zaten Avrupa'da çoğu kadın anneliği ileri yaşlarda yaşamak ister hatta hiç çocuk sahibi olmak istemeyenler de var hayatını yaşamak için bizim ülkemizde herkes çocuk yapma peşinde sonrada işte böyle olaylar ...

Tepki çekebilirim ama evet neredeyse hiçbir işe yaramıyor baba.hele ki maddi kaynak sıkıntısı yoksa.olmazsa olmaz bir yeri olduğunu düşünmüyorum insan hayatında.babasız büyüyen insanlar arada sırada ufak göndermelerden başka sıkıntı çekmiyorlar.ama anne yokluğu ömür boyu kapanmaz yaralara açıyor.babasız büyüyen" bize de bakmadı ya la şerefsiz " tarzı göndermeler yapıp eski hayatına devam edebiliyor bu yani.kendi keyfiniz için insan doğasını inkâr etmeye kalkmayın.bu gerçekleri kabul edemeyen çocuk yapmasın.bana kalsa ikisi de aynı oranda insan hayatını etkilemeli ama bizim istediğimiz gibi değil diye gerçkleri inkar mı edelim.eşit olsun deyince eşit olmuyor işte.iki günde bir annemi arama ihtiyacı hissediyorum, annem de aynı şekilde ama babamı yıllarca aramasam ne o bana neden aramadın der ne benim aklıma gelir.sevgisiz bir baba da değildir buna rağmen .

Son düzenleyen: Moderatör:
Derdi ne sizinle?
Ruhu hasta çünkü. Acıyorum ciddi anlamda. Benim şahsımla direkt bi alakası yok aslında, kendisiyle arkadaşlığı bitiren bütün kadınlara, kendisiyle sevgili olmak istemeyen adamlara, onu terk eden eski sevgililerine de aynı şeyi yapıyo. Bunları arkadaş olduğumuz dönemden biliyorum bire bir şahittim yani.
Misal, açık açık ismimi ziktiretse, direkt mahkemeye vericem ya da hayatını alt üst edecek şekilde kendisiyle uğraşıcam ama işte korkudan isim kullanamıyo, böyle fıtı fıtı kara sinek gibi ellerini ovuştura ovuştura peşimde dolanıyo

Cesit cesit insan var ya valla sabir diliyorum size.

Yanlış alıntı olmuş.senin alıntı yaptığın kişiyi alıntılayacaktım

Ediyle büdü burada da birbirlerine destek atıyor. "Bırak çocuğu daha doğru düzgün ilişkisi olmayanlar annelik güzellemesi yapıyor" diye. Ferhans yaran mı var canım?

Ediyle büdü burada da birbirlerine destek atıyor. "Bırak çocuğu daha doğru düzgün ilişkisi olmayanlar annelik güzellemesi yapıyor" diye. Ferhans yaran mı var canım?
Doğru düzgün ilişkisi olan sen misin?
Yavrulayip yavrulayip eski eşime atarim size ne diyordun çocuğumu kaldı ki çocuğun yokmuş daha
Bende annesin diye yorum yaptım baktım zaten çocuğun yokmuş şok oldum
Bana sariliyorlar diye dert yanıyorsun heralde her normal medeni davranışı yanlış anlıyorsun Feristah gibi.değişik fantezilerinle başbaşa bırakıyorum canım benim

Evet yavrulayıp yavrulayıp kocama atabilirim, erkek nasıl yavrulayıp yavrulayıp karısına atabiliyorsa. Hacı hüsrev mahallesinin iletişim kalitesi ve bilgi seviyesi bie senden yüksek olmasına rağmen seninle biraz daha muhatap olup ufkunu açayım.

Kadınların dediği genel olarak şu "bu çocuğu kocam da istedi, neden tek ben bakıyorum?" ve yavrulayıp velayeti babaya bırakabiliyorlar.

Ama senin ingilizcen olmadığı için eski konularıma bakıp "ay kocasızlıktan feminijme mi şardın şeeeeennnnn" "her evli erkeğin buluşalım mı mejajını, her erkeğin sarılıp şap şap öpmesini medeniyet dışı mı algılıyoşun şeeeeennnn" kıvamındaki yorumlarına devam edebilirsin.

Seviyen bu. Yükselmesi zor.

I do speak English ,must be sure baby.
Ben senin iyiliğin için yazdım şekerim.
O kadar heyecan yapmissin gelip buralara yazmışsın da sonra üzülme diye
Hacihusrev mahallesinden Kensington High Street 'e selamlar .
Hayatında bir kere bile Edirne'den öteye geçememiş olduğuna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…