Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Bilgilerini Facebook'tan elde eden kişiye göre Kensington high street falan, güzel cümleler. Aferin bak Google kullanmayı da öğrenmişsin. Protestanlık, çocuk velayeti, günümüzde yurtdışında bu işler nasıl vs bunların yanında artık Google arama çubuğunu kullanarak daha manalı cümleler yazabiliyorsun.

Seninle gurur duyuyorum.

Ne yapalım işte ordan burdan alıp burda satıyoruz galiba bu konuda yalnız değilim
Google sağolsun tabi hepimiz için
Şimdi ben gidip 19.yuzyil araştırmalarını okuyup biraz daha aydinlanayim
Sende eski platonik aşkından msj bekle belki yazar

Katolik
Matolik
Ne alaka ya dam ustunde saksagan gel bize bazi bazi

Katolik
Matolik
Ne alaka ya dam ustunde saksagan gel bize bazi bazi

Ingilazca bildiği için bizi anlamamış o gün bugün söyledi b
Bizde dedik bu kız neden hicbirseyi anlamadı
Yine varoş maros dedi gitti
Beni müdüre de şikayet etti
Ay birazdan feminik nutuklarla aramıza dönebilir bence kaç kurtar kendini sonra fena yapışıyor

Ugrasamam onla ama nasil oluyorda her konuyu bu konuya bagliyor banlandi gitti daha yetmedi neyse bos ver

Allah bozmasın :)
Çocuklarınız var mıydı sizin ve diğer akrabalarınızın ? Kabullenme ve etkilenme süreçlerinden bahsedebilir misiniz biraz
Amin canım benim çoçuğum yoktu eşimin bir kızı var şimdilik bir sıkıntı yok heekes ikinci şNsı hakeder diye düşünüyorum

Cok emin olmadan evlenme derim insanlarla..

bir şey diyeyim mi ? doğru söylüyor

Onundur diğer hesaplar da, o öyle bir manyak çünkü

yok abla ben senin yorumunu görmeden zaten sizin oradan bağlanan herkesi sen hariç siteden önce attım sonra hepsinden sms istedim 2 ayrı yerden sms geldi diğer 5 hesap beklemede.

sonra seni rapor etmiş kötü kelime kullanıyor diye Mune 'de orada şunu yakaladı bu myadesmom ya kendi kendini ispiyonluyor ya da bunda iş var diyince olay çözüldü : )))

Dikkatinizden kaçmayacağını, doğrusunu çözeceğinizi ben kaç senelik üyeyim zaten biliyodum da o henüz sizi çok iyi tanımıyor
Biz whatsapptan yazıştık seninle belki o iki hesap dediğinden biri benimdir

myadesmom

Farklı cihazlardan giriyorlar ama 1 kez aynı cihazdan girince ben hayırdır? dedim arkadaşım giremedi de onun hesabına deneme amacı ile girdim diye bana yalan söyledi ama smsler farklı telefondan geldi bu sebeple peki dedim inanmış gibi yaptım.

şimdi bu yazdıklarımı okuyordur

hayır siz değilsiniz tabi numaranız değişmedi ise siz değilsiniz.

O burada da instagram gibi at koşturabileceğini sandı
hayır siz değilsiniz tabi numaranız değişmedi ise siz değilsiniz.
Yanlış tahmin ettim demek ki, en son konuştuğumuz numaram değişmedi

O burada da instagram gibi at koşturabileceğini sandı

Yanlış tahmin ettim demek ki, en son konuştuğumuz numaram değişmedi

Instagram'da o kişi ve onun açacağı tüm hesapları engelle seçeneği var o zaman size asla ulaşamaz. Benim Ece Erken'e ulaşamam gibi. Kadın bir engelledi hiç bir yeren laf sokamıyorum artık zaten toputopu 2 hesabım vardı. Bir KK biri de kişisel hesabım. Kişiseli engelledi KK hesabı da yorum yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…