- 14 Ağustos 2022
- 233
- 504
- 18
- 35
- Konu Sahibi Sunshine232
-
I do speak English ,must be sure baby.
Ben senin iyiliğin için yazdım şekerim.
O kadar heyecan yapmissin gelip buralara yazmışsın da sonra üzülme diye
Hacihusrev mahallesinden Kensington High Street 'e selamlar .
Hayatında bir kere bile Edirne'den öteye geçememiş olduğuna eminim
Ne yapalım işte ordan burdan alıp burda satıyoruz galiba bu konuda yalnız değilimBilgilerini Facebook'tan elde eden kişiye göre Kensington high street falan, güzel cümleler. Aferin bak Google kullanmayı da öğrenmişsin. Protestanlık, çocuk velayeti, günümüzde yurtdışında bu işler nasıl vs bunların yanında artık Google arama çubuğunu kullanarak daha manalı cümleler yazabiliyorsun.
Seninle gurur duyuyorum.
Allah bozmasın :)Bizim sülalede aynı bizim kuşak ben dahil herkes ikinci evliliğini yaptı üçleyen yok şimdilik mutluyuz yani
KatolikNe yapalım işte ordan burdan alıp burda satıyoruz galiba bu konuda yalnız değilim
Google sağolsun tabi hepimiz için
Şimdi ben gidip 19.yuzyil araştırmalarını okuyup biraz daha aydinlanayim
Sende eski platonik aşkından msj bekle belki yazar
Katolik
Matolik
Ne alaka yadam ustunde saksagan gel bize bazi bazi
Ugrasamam onla ama nasil oluyorda her konuyu bu konuya bagliyorIngilazca bildiği için bizi anlamamış o gün bugün söyledi b
Bizde dedik bu kız neden hicbirseyi anlamadı
Yine varoş maros dedi gitti
Beni müdüre de şikayet etti
Ay birazdan feminik nutuklarla aramıza dönebilir bence kaç kurtar kendini sonra fena yapışıyor
Kültürüyle dövüyor biziUgrasamam onla ama nasil oluyorda her konuyu bu konuya bagliyorbanlandi gitti daha yetmedi neyse bos ver
Amin canım benim çoçuğum yoktu eşimin bir kızı var şimdilik bir sıkıntı yok heekes ikinci şNsı hakeder diye düşünüyorumAllah bozmasın :)
Çocuklarınız var mıydı sizin ve diğer akrabalarınızın ? Kabullenme ve etkilenme süreçlerinden bahsedebilir misiniz biraz
Cok emin olmadan evlenme derim insanlarla..Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
evet sadece bu sitede de değil, sosyal medyada iş ortamında her yerde sürekli beni takipte olan bir manyaktan bahsediyorum, ama ne yazık ki ciğeri olmadığı için yüzüme açık açık soramıyor, kendi kendine kafasında kurduğu senaryolara inanıp orda burda ve tabii ki KORKUDAN isim veremeden, hayatımı bilip bilmeden sahip olduğu o 2 rakamlı iq suyla burada da yaptığı gibi SALAK SALAK ithamlarda bulunuyo şizofren :)
Hay allah razı olsun Kazen abibir şey diyeyim mi ? doğru söylüyor
Hay allah razı olsun Kazen abi
Onundur diğer hesaplar da, o öyle bir manyak çünküve bir şey diyeyim mi bu manyak bir tane değil : )))
Onundur diğer hesaplar da, o öyle bir manyak çünkü
Dikkatinizden kaçmayacağını, doğrusunu çözeceğinizi ben kaç senelik üyeyim zaten biliyodum da o henüz sizi çok iyi tanımıyoryok abla ben senin yorumunu görmeden zaten sizin oradan bağlanan herkesi sen hariç siteden önce attım sonra hepsinden sms istedim 2 ayrı yerden sms geldi diğer 5 hesap beklemede.
sonra seni rapor etmiş kötü kelime kullanıyor diyeMune 'de orada şunu yakaladı bu myadesmom ya kendi kendini ispiyonluyor ya da bunda iş var diyince olay çözüldü : )))
Dikkatinizden kaçmayacağını, doğrusunu çözeceğinizi ben kaç senelik üyeyim zaten biliyodum da o henüz sizi çok iyi tanımıyor
Biz whatsapptan yazıştık seninle belki o iki hesap dediğinden biri benimdir
O burada da instagram gibi at koşturabileceğini sandımyadesmom
Farklı cihazlardan giriyorlar ama 1 kez aynı cihazdan girince ben hayırdır? dedim arkadaşım giremedi de onun hesabına deneme amacı ile girdim diye bana yalan söyledi ama smsler farklı telefondan geldi bu sebeple peki dedim inanmış gibi yaptım.
şimdi bu yazdıklarımı okuyordur
Yanlış tahmin ettim demek ki, en son konuştuğumuz numaram değişmedihayır siz değilsiniz tabi numaranız değişmedi ise siz değilsiniz.
O burada da instagram gibi at koşturabileceğini sandı
Yanlış tahmin ettim demek ki, en son konuştuğumuz numaram değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?