- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Yok benlik degil biliyorum öyle olsa toplumumuzda 2. Evlilik diye birsey olmazdı ki sizler de gayet olabilir diye fikirlerinizi dile getirdiniz zaten teşekkür ederimEvet konu saptı, yorumlar kesinlikle sana değil konu sahibi, sen üstüne alınma olur mu.
Off tamam en feminist sensin.Bu tipler de hem kız çocuğunu feministlerin dediği gibi okutur, aman çalış kızım der. İşine gelmeyince de ay feminişttt! Arkadaş çok meraklıysan geleneksel rollere kızını okutma, buluğ çağında da kocaya ver. Kendini çocuklara adasın
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.Yok benlik degil biliyorum öyle olsa toplumumuzda 2. Evlilik diye birsey olmazdı ki sizler de gayet olabilir diye fikirlerinizi dile getirdiniz zaten teşekkür ederim
Zamanı gelince iyi bir insan evladıyla en önemlisi merhametli saygı dolu biriyle olur diye Ümit etmekten başka suan yapabileceğim birsey yok
Demek ki oyle oluyir.. o kadar sulandirdilar ki konuyu, konu mundar olduAllah razı olsun.
Tanımların altını kendi keyfimize göre doldurunca oluyor muymuş öyle?
Arkadaş ergen daha anladımKimse kimseye kaltak filan demiyor, valla tehlikeli seyler soyluyor. Burda 2. Evlilik yapmis birsuru kadin/anne var. Soylenmeyen seyleri soylendi sayiyor. Yani evet mahkeme eger anne olsaydida bu kadina cocugunu vermezdi herhalde. Surekli bir varsayim genelleme.. tuhaf yani
Evet olan konuma olduDemek ki oyle oluyir.. o kadar sulandirdilar ki konuyu, konu mundar oldu
Kusura bakmayasin.. valla yazmayayim dedim ama aktan girdi karadan cikti yeminle bende anlamadim cevap verdik hakkini helal etEvet olan konuma oldu
Beynimiz yandi zatenArkadaş ergen daha anladım
He deyin geçin
Ben yetişkin çocuk sahibi bir kadın sandım.
Zaten bütün kavramları çorba yaptı.
Bi yandan özgürlük deyip kocam için çocuk yaptım diyebiliyor .burdan belli.
Ay cildiricimmm
Feministsin ama cinsellik cinsellik diye tutturuyorsun
Konuyu o kadar saptirdin ki artik kim ne savunuyor biz bilmiyoruz artik. Seni o cok yuksek entel kafanla basbasa birakiyorum.. cunku konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum.Buna göre de ben saçmalıyorum. Hem feministmişim hem de cinselliğim varmış. Vay anasını! Feminist= erkek düşmanı, feminist=lezbiyen. Seviye bu. Kimlere laf anlatıyoruz. Bir de üstüne onu demedik, bunu demedik.
Single mom shaming yapamazsınız kimseye. "Çocuğuna dikkat et aman ha" sanki kadın, bunu söylemeseniz pedofili ile evlenecek. E tamam boşanmış kadının evlenmesinde sakınca görmüyormuşsunuz, çocuk kaç yaşında olursa olsun evlenebilirmiş. Polemiğe girdiğiniz kimseler de bunu savunuyor.
Single mom shaming mistobe estagfirullah ok baby en gozel ingilizce senin
Aguahaha tamam ablam en sampiyon sensinEvet sayemde bir kaç ingilizce kelime, femizmin ne olmadığı ve çocuk velayetin tarihini öğrendin. Bütün gün elalem ve çocukları konusuna kafa yorduğundan ciddi bilgi eksiklikleri olması normal.
Aguahaha tamam ablam en sampiyon sensin
Ben varım :)Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Ay ergen ya bırak şunu.Single mom shaming mistobe estagfirullah ok baby en gozel ingilizce senin
Cevap vermicem ya eglendi bitti.. masallah dunyayi kurtardi, bugunluk ego tatmini yeterde artar bileAy ergen ya bırak şunu.
Iki kelime orenmis İngilizce burda onu satıyor
Bende koskoca kadın sandım o yüzden cevap verdim baktım ergen sustum
Bu tip kızları çok iyi bilirim üniversite yıllarında özgürlükcu geçinip koca bulunca kocam da kocam diye ölürler bunlar.
Israrla yanlış anlıyor söylediklerimizi.
Polemik yarattı zevkten dört köşe ablasu o şimdi .
Arkadaşım yaptı. Eşinin ilk evliliği olmasına rağmen arkadaşımın kızına öyle güzel baba oldu kiHanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?