Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Evet konu saptı, yorumlar kesinlikle sana değil konu sahibi, sen üstüne alınma olur mu.
Yok benlik degil biliyorum öyle olsa toplumumuzda 2. Evlilik diye birsey olmazdı ki sizler de gayet olabilir diye fikirlerinizi dile getirdiniz zaten teşekkür ederim
Zamanı gelince iyi bir insan evladıyla en önemlisi merhametli saygı dolu biriyle olur diye Ümit etmekten başka suan yapabileceğim birsey yok

Off tamam en feminist sensin.
Atarlı ergen

Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaş ergen daha anladım
He deyin geçin
Ben yetişkin çocuk sahibi bir kadın sandım.
Zaten bütün kavramları çorba yaptı.
Bi yandan özgürlük deyip kocam için çocuk yaptım diyebiliyor .burdan belli.

Ay cildiricimmm

Feministsin ama cinsellik cinsellik diye tutturuyorsun

Buna göre de ben saçmalıyorum. Hem feministmişim hem de cinselliğim varmış. Vay anasını! Feminist= erkek düşmanı, feminist=lezbiyen. Seviye bu. Kimlere laf anlatıyoruz. Bir de üstüne onu demedik, bunu demedik.

Single mom shaming yapamazsınız kimseye. "Çocuğuna dikkat et aman ha" sanki kadın, bunu söylemeseniz pedofili ile evlenecek. E tamam boşanmış kadının evlenmesinde sakınca görmüyormuşsunuz, çocuk kaç yaşında olursa olsun evlenebilirmiş. Polemiğe girdiğiniz kimseler de bunu savunuyor.

Konuyu o kadar saptirdin ki artik kim ne savunuyor biz bilmiyoruz artik. Seni o cok yuksek entel kafanla basbasa birakiyorum.. cunku konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum.

Single mom shaming mis tobe estagfirullah ok baby en gozel ingilizce senin

Evet sayemde bir kaç ingilizce kelime, femizmin ne olmadığı ve çocuk velayetin tarihini öğrendin. Bütün gün elalem ve çocukları konusuna kafa yorduğundan ciddi bilgi eksiklikleri olması normal.

Konu sahibinin konusu baltalanmıs.

Kuzenim 10 yılın ardından yaptı ikinci evliliğini. İki çocuğu var,o evlilik için onların büyümesini bekledi hep. Çocuksuz istemiyordu, çocuklu da bende iki tane onda bir iki tane çocuk kafam kaldırmaz diyordu, çocukları çok hareketli zor çocuklardı cidden. Şimdi çocuklar üniversiteli oldu, annelerinin evliliğine de çok destek oldular.
Çocuk var diye ikinci evlilik neden olmasın?
Şartlar oluşur, karşınıza düzgün bir insan çıkar olur yani. Kendinizi kapatmayın, biriyle görüşüne de hemen evliliğine gitmek zorunda değil.

Akrabamin iki oğlu vardı bekar bir adamla evlendi.
Komşumun da iki oğlu vardı bekar bir adamla evlendi.
Çok mutlular:)

Ben varım :)
3 yıl olacak boşanalı. Kızım boşanırken 4 yaşındaydı, Ben asla evlenmem diyordum 10 ay öncesine kadar :) şimdi hayata yeniden geldiğimi düşünüyorum. Eşimin de ilk evliliğinden 3 çocuğı var ama büyük onunkiler o yüzden bizimle değiller.
Şimdi biz ortak çocuk istiyoruz 5. Yolda olsun istiyoruz.
Hayatınızı ve kendinizi kalıplara sokmayın, akışa ve kalbinize güvenin.
Hep en iyisi kısmet olsun inşallah

Single mom shaming mis tobe estagfirullah ok baby en gozel ingilizce senin
Ay ergen ya bırak şunu.
Iki kelime orenmis İngilizce burda onu satıyor
Bende koskoca kadın sandım o yüzden cevap verdim baktım ergen sustum
Bu tip kızları çok iyi bilirim üniversite yıllarında özgürlükcu geçinip koca bulunca kocam da kocam diye ölürler bunlar.
Israrla yanlış anlıyor söylediklerimizi.
Polemik yarattı zevkten dört köşe ablasu o şimdi .

Cevap vermicem ya eglendi bitti.. masallah dunyayi kurtardi, bugunluk ego tatmini yeterde artar bile

Arkadaşım yaptı. Eşinin ilk evliliği olmasına rağmen arkadaşımın kızına öyle güzel baba oldu ki Şimdi üç çocuklu mutlu bir aileler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…