- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Yaaa masallahArkadaşım yaptı. Eşinin ilk evliliği olmasına rağmen arkadaşımın kızına öyle güzel baba oldu kiŞimdi üç çocuklu mutlu bir aileler
Maasallah size mutluluğunuz daim olsunBen varım :)
3 yıl olacak boşanalı. Kızım boşanırken 4 yaşındaydı, Ben asla evlenmem diyordum 10 ay öncesine kadar :) şimdi hayata yeniden geldiğimi düşünüyorum. Eşimin de ilk evliliğinden 3 çocuğı var ama büyük onunkiler o yüzden bizimle değiller.
Şimdi biz ortak çocuk istiyoruz 5. Yolda olsun istiyoruz.
Hayatınızı ve kendinizi kalıplara sokmayın, akışa ve kalbinize güvenin.
Hep en iyisi kısmet olsun inşallah
Evet beklediğimizden kolay kabullendi diyebilirim. Yedi yaşındaydı.Yaaa masallaharkadaşınızın kızı kaç yaşındaydı peki evlendiğinde kabullendi mi durumu
Yok kendimi kapatmadım bu doğama aykırı zaten :)Konu sahibinin konusu baltalanmıs.
Kuzenim 10 yılın ardından yaptı ikinci evliliğini. İki çocuğu var,o evlilik için onların büyümesini bekledi hep. Çocuksuz istemiyordu, çocuklu da bende iki tane onda bir iki tane çocuk kafam kaldırmaz diyordu, çocukları çok hareketli zor çocuklardı cidden. Şimdi çocuklar üniversiteli oldu, annelerinin evliliğine de çok destek oldular.
Çocuk var diye ikinci evlilik neden olmasın?
Şartlar oluşur, karşınıza düzgün bir insan çıkar olur yani. Kendinizi kapatmayın, biriyle görüşüne de hemen evliliğine gitmek zorunda değil.
Daim olsunAkrabamin iki oğlu vardı bekar bir adamla evlendi.
Komşumun da iki oğlu vardı bekar bir adamla evlendi.
Çok mutlular:)
Ergenlik dönemi sıkıntılı bir dönem bence evlilik ya öncesinde yapılmalı ya da sonrasına bırakılmalı çocuğun zaten kendini kabullenme süreci zor geçerken bir de annenin yanında bir es görmek ağır gelebilirEvet beklediğimizden kolay kabullendi diyebilirim. Yedi yaşındaydı.
Kuzenim ergenlik dönemine girerken teyzem ikinci evliliğini yaptı. Onun da eşi çok iyi bir insan olmasına rağmen kuzenim biraz zor benimsedi mesela ama şu an onlar da iyi
Sayende genel kültürümüz arttı ergen kız sevenleri sevdiğine versinler bize neEvet sayemde bir kaç ingilizce kelime, femizmin ne olmadığı ve çocuk velayetin tarihini öğrendin. Bütün gün elalem ve çocukları konusuna kafa yorduğundan ciddi bilgi eksiklikleri olması normal.
Sayende genel kültürümüz arttı ergen kız sevenleri sevdiğine versinler bize ne
Burda savundugumuz bir çocuğun piskolojik olarak anneye ihtiyacı oldugu dönemde çocuğunu bırakan kadınlar. anlamıyorsun konuyu çorba yaptın gittin geldim hala susmamisin.
Bir erkek buldum oda çocuğumu istemiyor diye çocuğunu terk eden piskolojik olarak travma yaratan kadınlar var maalesef.yada 2.kocanin çocuğuna fiziksel piskolojik şiddet göstermesine ses çıkarmayan ezik tipler var
Feminist cigiliklar aticagina burda çocuk piskoljisini oku biraz araştır
Yada çocuk yapmayın arkadaşım zorunda mısınız.
Çocuğunu terk eden nasıl yok yaEn fazla şey de siz öğrenmelisiniz. Yok eskiden beri çocuk annedeymiş de, hristiyanlıkta boşanma yokmuş da.
Çocuğu terk eden yok, velayeti babaya veren anne var. Anne velayeti alınca baba terk etmiş olmuyor da, baba velayeti alınca mı anne terk etmiş oluyor?
Çocuğun vaktinin büyük bölümünü annesiyle geçirmesi gerektiği sizin hüsnükuruntunuz. Hayır siz anneyle geçirmişsiniz de ne olmuş? Sizin gibi bi tip olmuş. Bir de böyle deneyelim.
Bir kere yazılanları yanlış anlamada zirvedesiniz bunu kabullenin olayları farklı yere çekip farklı yorumlar yapıp duruyorsunuz siz babanızla yaşadınız sanırım ondan dolayı böyle yazılanların dışında farklı yorumlar yapıyorsunuz. Çünkü okuduğunuzu anlama kıtlığı var sizde bence siz önce kendinizi yetiştirin sonra konulara yorumlar yapın. Sizin gibi bir tip olmuş derken üye arkadaşımıza aldığınız terbiye prtada ki burda çoğu kişi sizden benden büyük insanlar terbiyesizliğin lüzumu yok. İnsanlar size gayey düzgün bir üslupla yazıyorlar maşallah sizde ağzınıza geleni sayıyorsunuz bir kendinize gelin önce saygısızlığın lüzumu yok. En azından sizin gibi saygısız bir tip olmamış bide böyle düşününEn fazla şey de siz öğrenmelisiniz. Yok eskiden beri çocuk annedeymiş de, hristiyanlıkta boşanma yokmuş da.
Çocuğu terk eden yok, velayeti babaya veren anne var. Anne velayeti alınca baba terk etmiş olmuyor da, baba velayeti alınca mı anne terk etmiş oluyor?
Çocuğun vaktinin büyük bölümünü annesiyle geçirmesi gerektiği sizin hüsnükuruntunuz. Hayır siz anneyle geçirmişsiniz de ne olmuş? Sizin gibi bi tip olmuş. Bir de böyle deneyelim.
Çocuğunuz bu izni size verdi zaman kaç yaşındaydıBen varım3 senelik sevgililik sonucunda evlilik teklifi aldım ama bi çocuğum varken onu bırakıp da kendisiyle yapamayacağımı söyledim. Ve bu arada da eski eşimle görüştük fikir birliği yaptık, böyle bi durum olursa kabul etmemi kendisinin bana destek olacağını söyledi. Kötü ayrıldık ama düşman değildik aynı çocuğun anne babasıydık sonuçta. Çocuğa fikrini sormamızı önerdi pedagog
Çocuğum da beni resmen verdi ve babasıyla yaşamak istedi sattı beni eşekşaka bir yana yeni bir okula başlayacağından dolayı onun için de böylesi daha kolay olacaktı ve ben de sevgilimin evlilik teklifini kabul ettim.
Başlarda oğlumdan ayrılmak beni çok zorladı çok kez yanıma almak istedim terapistim sürekli çocuğun düzenini bozmanın uygun olmayacağını söyledi yani terapi de aldım antidepresan da kullandım bir süre hatta her hafta sonu yanıma aldım falan ama yavaş yavaş düzene girdi şimdi o da ben de ayrı evlerde ama kalbimiz bir olarak yaşamaya alıştık. Eşimle de oğlum çok iyi anlaşıyolar zaten biz sevgiliyken de beraber aktiviteler yapardık üçümüz, oğlum abisine düşkündü o zaman da, hatta bu hafta sonu bebeğimize alışveriş yaptık üçümüz beraber
İlk etapta zorluklar olmadı değil tabii ki hayatta herşeyde olduğu gibi böyle bir durumda da zorluklar oluyor ama her iki taraf hatta çocuk da dahil olmak üzere başta bazı özverilerde bulununca her şey eninde sonunda rayına oturuyor.
yeni evlilik çocuğumdan ayrılmış olmak çok zorladı beni mesela başlarda elbette ben bunu inkar etmedim ve en çok kendimle savaştım çocuğum bu izni bana kendi verdiği halde ben kendimi çok suçladım kabul etmemeliydin çocuk o ne bilsin diye ama bunları tuvalet terliği suratlı varoş insanlar nerden bilsin, ancak arkadan bilip bilmeden konuşurlar
Biraz götleri olsa yüzüme söylerler, ya da meraktan geberdikleri kıskançlıktan çatladıkları konuları bana sorarlar biraz ciğerleri olsa, aslında karakterinin ne olduğunu bilen insanların aktif olduğu bu platforma yalan yanlış fikir beyan etmezler çok düzgün insan profili çizerek ya da twitterdan atıp tutmazlar mesela dimi
Bir kere yazılanları yanlış anlamada zirvedesiniz bunu kabullenin olayları farklı yere çekip farklı yorumlar yapıp duruyorsunuz siz babanızla yaşadınız sanırım ondan dolayı böyle yazılanların dışında farklı yorumlar yapıyorsunuz. Çünkü okuduğunuzu anlama kıtlığı var sizde bence siz önce kendinizi yetiştirin sonra konulara yorumlar yapın. Sizin gibi bir tip olmuş derken üye arkadaşımıza aldığınız terbiye prtada ki burda çoğu kişi sizden benden büyük insanlar terbiyesizliğin lüzumu yok. İnsanlar size gayey düzgün bir üslupla yazıyorlar maşallah sizde ağzınıza geleni sayıyorsunuz bir kendinize gelin önce saygısızlığın lüzumu yok. En azından sizin gibi saygısız bir tip olmamış bide böyle düşününvardı benim etrafımda sizin gibi saygısızlar dışardan mide bulandırıcı duruyorsunuz
Çocuğunu terk eden nasıl yok ya
Bana bak haddini bil kimsin sen be.
Yeter artık sen benim karekterime laf söyleyecek kadar mısın
Dolamissin ağzına bi cinsellik yeni yaşamaya başladın heralde bir şey sanıyorsun bunu
Evet çocuk annede kalmalı nokta
Istersen yirtin dur ordan sabaha kadar.
Çocuğunu veren annelerde otursun kendisiyle yuzlessin banane.
Senin nerde ne yaran var anlamadım .senin gibilere zaten çocuk bırakılmaz .
Doğurma hatta hiç üreme mumkunse
Valla annelik öğretilmez gerçekten anne olan biri ama bakın gerçekten diyorum küçük veya büyük farketmez çocuğunu yanından ayırmaz. Kaç yaşıma geldim ve hala benim annem yanımdadır he bugün babam olmasa annem bizi yine ayırmaz yanından. Valla allah sizin gibilere çocuk vermesin zira saygısız bir nesil ortaya çıkar. Size tamam siz haklısınız demek lazım egonuzu tatmin etmeye çalışın ve tekrardan söylüyorum buradaki çoğu üye yaşça büyükler saygısızlığın edepsizliğin lüzumu yok...Asıl sizin gibi millete annelik öğretmeye çalışanlar mide bulandırıyor. Elalemin çocuğu ile bu kadar ikgiliysen çocuk yetiştirme yurdunda hem annesiz hem babasız çocuklar var, onların derdi ile dertlenin. Babasına bırakılmışlar ile değil.
Sadece açıklama yaptığımda ağladı 10 dk kadar.Maasallah size mutluluğunuz daim olsun
Benim kızım da 2.5 yaşındaydı bosanırken
Kızınızın duruma tepkisi nasıl oldu kabullenme süreci vs ?
Anneyle baba aynı şey mi allah aşkına.size kimse katılmaz.anne her zaman en az bir derece öndedir.doğanın kanunu bu.hepimizin zaafları, istekleri, arzuları var.yanlış yaptım ama nefsime engel olamadım, gençliğime kadınlığıma acıdım demek zor olmasa gerek.arkadaş kıskandığı için laf ediyor bemce ama siz de çok dürüst değilsiniz sanki.herkes aşırı cefakâr, fedakâr annelerden olmak zorunda da değil zaten.arkadaşa katıldığım noktaadem bu kadar manitacılığı, kadınlığınızı yaşamayı seviyorsunuz neden yüzde yüz emin olmadığınız ilişkilerden bu kadar erken çocuklar yapıyorsunuz.doya doya yaşayin bari öyle yapın.bu tarz sorunlar da yaşamazsiniz.En fazla şey de siz öğrenmelisiniz. Yok eskiden beri çocuk annedeymiş de, hristiyanlıkta boşanma yokmuş da.
Bu yorumun senden gelmesi müthiş Bi çelişkiAnneyle baba aynı şey mi allah aşkına.size kimse katılmaz.anne her zaman en az bir derece öndedir.doğanın kanunu bu.hepimizin zaafları, istekleri, arzuları var.yanlış yaptım ama nefsime engel olamadım, gençliğime kadınlığıma acıdım demek zor olmasa gerek.arkadaş kıskandığı için laf ediyor bemce ama siz de çok dürüst değilsiniz sanki.herkes aşırı cefakâr, fedakâr annelerden olmak zorunda da değil zaten.arkadaşa katıldığım noktaadem bu kadar manitacılığı, kadınlığınızı yaşamayı seviyorsunuz neden yüzde yüz emin olmadığınız ilişkilerden bu kadar erken çocuklar yapıyorsunuz.doya doya yaşayin bari öyle yapın.bu tarz sorunlar da yaşamazsiniz.
Biraz götleri olsa yüzüme söylerler, ya da meraktan geberdikleri kıskançlıktan çatladıkları konuları bana sorarlar biraz ciğerleri olsa, aslında karakterinin ne olduğunu bilen insanların aktif olduğu bu platforma yalan yanlış fikir beyan etmezler çok düzgün insan profili çizerek ya da twitterdan atıp tutmazlar mesela dimi
Anladığım kadarıyla bu sitede olan birilerinden bahsediyorsunuz? Kime laf attığınızı anlamadım, bir sorun mu var?not: bi çocuğun sorumluluğunu senelerce tek başına almayı bırak çocuk sahibi olmayan başından sorunlu bir evlilik geçmeyen, her hafta başka erkek peşinde gezen, her önüne gelen erkeğe asılan reddedilince iftiralar atan, tek yaşadığı zorluk aile evinde geçinememek olan, tek mahareti eski sevgili ve eski arkadaşları fake adreslerden stalklamak ve yine fake adreslerden onu bunu mesajlarla taciz etmek olan, fakat tüm bu meziyetsizliğine rağmen burada insanlar onu tanımadığı için çok karakterli duruş sergilediğini zannedip her konuda fikri olan ebleh insanların düşünceleri tabii ki umrumda değil
En azından kimsenin hayatını derinden etkileyecek şeyler yaşatmadan sadece kendi istekleri için yaşıyorlar.her yaptıkları, yaşadıkları kendine.Anladığım kadarıyla bu sitede olan birilerinden bahsediyorsunuz? Kime laf attığınızı anlamadım, bir sorun mu var?
evet sadece bu sitede de değil, sosyal medyada iş ortamında her yerde sürekli beni takipte olan bir manyaktan bahsediyorum, ama ne yazık ki ciğeri olmadığı için yüzüme açık açık soramıyor, kendi kendine kafasında kurduğu senaryolara inanıp orda burda ve tabii ki KORKUDAN isim veremeden, hayatımı bilip bilmeden sahip olduğu o 2 rakamlı iq suyla burada da yaptığı gibi SALAK SALAK ithamlarda bulunuyo şizofren :)Anladığım kadarıyla bu sitede olan birilerinden bahsediyorsunuz? Kime laf attığınızı anlamadım, bir sorun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?