- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Böyle düşünmenizin tek sebebi kızınızın 7 yaşında olması. Ben 1.5 yaşındayken ayrılmıştım babasını hiç evimizde görmedi onun başka yerde yaşadığına alıştı evlilik düşüncem yoktu ama hep evlenirim hissiyle büyüttüm hiç psikolojisi bozulmadı bunun için de elimden geleni yapıyorum yaparım da her zaman yanındayım öperim koklarım o uyumadan odada tek bırakmam. 7 yaş zor bir yaş babaya düşkün olur kızlar. Sizin için şuan zor böyle şeyler düşünmek.Benim de 3 ay oldu.Hayatimi birini almak düşüncesi bile zor geliyor.Kizim 7 yaşında, babasi hemen evlendi ve çok etkilendi.Bir de ben bırakın evlenmeyi, (ki istemem zaten) hayatimda biri olsa nasıl tepki verir bilmiyorum.Zor karar tekrar birine güvenip sevmek
Çok zor sahip olunmuş bir çocuk benim kiBöyle düşünmenizin tek sebebi kızınızın 7 yaşında olması. Ben 1.5 yaşındayken ayrılmıştım babasını hiç evimizde görmedi onun başka yerde yaşadığına alıştı evlilik düşüncem yoktu ama hep evlenirim hissiyle büyüttüm hiç psikolojisi bozulmadı bunun için de elimden geleni yapıyorum yaparım da her zaman yanındayım öperim koklarım o uyumadan odada tek bırakmam. 7 yaş zor bir yaş babaya düşkün olur kızlar. Sizin için şuan zor böyle şeyler düşünmek.
Bende aldatıldığım için boşandım ama herkes aynı değil sadece sizin için yeri ve zamanı değil. Alışma süreci zor olsada her anne güçlüdür bununda üstesinden gelirsiniz. Kızınız sizinle yatsın oğlum evlenene kadar benimle uyudu hiç ayırmadım yanımdan. Babasını da istediğinde görüyor bazen kalıyor geliyor sonra. Pedagog çok önemli ama siz herşeyden önce geliyorsunuz Kızınız için. Konuşun anlatın o senin her zaman baban ben hep annenim ama anlaşamadık ben çok mutsuzdum bundan sonra seninle daha mutlu olacağız diye.İmkanınız varsa gezin bol bol sinema park sevdiği şeyleri yapın sürekli konuşunÇok zor sahip olunmuş bir çocuk benim ki
El bebek gül bebek büyürken babadan ayrılmak , mahkemeler , adli psikologlar , babanin ve ailesinin saçma sapan doldurmalari ve davranışları kızimi çok yipratti.Pedagog desteği alıyoruz.Kendini terkedilmis ve değersiz hissediyor24 saati bana bağımlı sekilde bu süreçte.Yataginda bile yatmıyor, pedagog zorlamayın dedi engel olmuyorum.Bosanmanin yeni olmasi ve bu durumlar içinde birakin evlenme vs kendimi unuttum aslında.Ilerleyen zaman ne gösterir bilinmez tabii büyük konuşmak istemiyorum ama aldatılmak psikolojisini atlatip birine güvenmek imaknsiz geliyor
Vallah benim tanıdığım biri 3 cü evliliğini yapmak üzere. İlk eşinden çocuğu yok. 2 ci eşinden 1 çocuğu var 4 yaşında. Şimdi de 3 cü kez evlenmek üzere. Adam bu kadının kızına çok iyi bakıyo. Hatta bildiğiniz babalık yapıyo. Ayrı ev tutmuş, mutfak mobilyasından tut herşeyine kadar almış.Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Çocuğumun basında ben hep olacağım neden yazık olsun çocuğuma ?Bence hiç evlenme kardesim eğer kızına bakabiliyorsan ihtiyaçlarını karşılaya biliyorsan kesinlikle tavsiye etmem çocuğuna yazık olur evlendikten sonra karşı taraf sana ne kadar iyi niyetli davransa bile mutlaka acaba diye düsünceksin hersey zoruna gider hele bide 2.evlilikten çocuğun olursa kızın için hiç iyi olmaz o hep kendini yalnız hissedecek kızın büyük ve artık babasını biliyor o açığı asla kapatamatacaksın heleki 2. Evlilik çocuğa bir darbe daha vuracaksın bu satten sonra kendini değil çocuğunu düsünmek zorundasın güzel kardesim emin olun ilk evliliğinizden birsey anlanadıysanız ikinciden hiç anlamazssınız elin adamına hizmet edeceğine kendi çocuğuna kendine bakmanı daha çok tavsiye ederim baskada karar senin kardesim çevremde 2. Evliliği yapıp iyi olanı görmedim geçen 2. Evliliği yapıp üstüne bide çocuk yapan aile gördüm kavga ettiler çocugu annesinden alıp kaçtılar ufacık bebek yani kimseye güven yok kardesim az isten ćok is çıkar gercekten maddi ihtiyacın yoksa çocuğunla zor durumda değilsen evlenme çocuğuna sımsıkı sarıl ona destek ol
Durum beni hala üzüyor anlamında demiştimMerhaba, öncelikle yaşadıklarınıza çok ama çok üzüldüm. Umarım hayat karşınıza çok iyi birini çıkarır. Fakat lütfen öncelikle şu yazdığınız cümleyi bir daha okuyup gerçekten hayatınızdan ilk bunu çözün “hala vurduğuda oluyor tabi ama bunu kabullendim” derken fiziksel bir şiddetten mi bahsediyoruz?
Adınıza cok sevindim amin cok aminCanim benim benimde ikinci evliligim bir kizim var 17 yaşında karsindaki kiside gercekten allah korkusu varsa yeterli esiminde bir kizi var cocuk konusunda rabbime sukurler olsunki bir sorun gormedim gayette iyi anlaşıyorlar cok sukur hersey iyiye gidiyor rabbim hepimizin karsisina vicdanli allah korkusu olanları cikartsin insallah hakkinda hayirlisi olsun
MaasallahBenimde 2 evladım bir kız bir oğlum var bende de evliligimi yaptim esiminde oğlu var annesinden benimde kızım yanımda Allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok evleneli 4 ay oldu şimdi 4 çocuğumuzu bekliyoruz
Ne motive edici bir yorum bu böyle18 yaşımda evlendim 21 yaşımda boşandım.. Zor baya zor bir evlilikten çıktım bende bir oğlum oldu.. Ayrıldığımda bir buçuk yaşındaydı.. Bende senin gibi düşünürdüm evlenmek yuva kurmak bana artık hayal ya oğlum büyümeden olacak yada hiç olmayacak.. Büyüdükçe o, doğru dürüst insanların da olmadığını gördükçe daha çok kabullendim evlenmek rafa kalktı dedim kendime artık sen ve oğlun var sadece.. İmrenerek bakardım çocuğu olupta evlenen insanlara o zamanlarda dua ederdim Allahım benimde karşıma bana ve oğluma iyi gelecek birini çıkar yüreği güzel bir insan gönder diye... Şimdi evliyim eşiminde iki oğlu var onlar şimdilik annesindeler çünkü daha küçükler benim oğlum 9 yaşında ve eşimi çok seviyor eşimde oğlumu çok seviyor ismini dövme bile yaptırdı benim oğlum o diyor... Babasından görmediği yaşamadığı şeyleri eşimden görüyor... Evet bu evlilik kolay olmadı özet geçtiğim gibi bir anda silinmedi o umutsuzluk ama Allah en güzelini yazıyor ve veriyor insana... Allah isterse olur ve Allahtan bıkmadan istersen verir bunu unutma... Karşına sizin için en iyisi en güzeli çıksın inşallah olmayacak diye birşey yok
Canım Allah yardım etsin öncelikle hepimize bende 2. Evliliğimi yaptım ilk eşimle aramda çok sıkıntı vardı isteyerek evlenmedim severek de değil şiddet görüyordum o yüzden bitti bir tane oğlum var 4 yaşında 3 sene oldu ayrılalı fakat çocuğum babasında bizim boşanma süreci ayrılma süreci çok sıkıntılıydı benim babam sahip çıkmadı annem ise başkası ile evliydi şimdi evleneli 1 sene olcak iyiki karşıma çıkmış evlenmişim kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlen varsa biri tabi rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah bu arada oğlumu alamıyorum eşim askerlik yapmamıştı daha yeni geldi daha ne eşya var ne düzen annem ikinciyi boşadı annemin yanına yerleşcez bşr müddetHanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Çocuğunuz olmasi mi sorun oldu?.Sakincasi yoksa paylaşırmisiniz? Esas sorun olan şey ne? Fikir olsun bizlereYok bacim yok biz basaramadik sansli olamadik o konuda...oglum 9 yasindayken 2.evliligimi yaptim.ama nasil bir yanlis yapmisim 4 yila yaklastik yasadiklarimi ben bilirim.tabi herkes hersey ayni olmaz ama yinede ne bileyim bin dereden su getjr iyice dusunolc bic derim.Bunlari cocugun oldugu iciin bastirarak soyluyorum .
ve inan asla ayni evi paylasmadan gercek yuzunu goremiyosun insanlarin.umarim hersey gonlunce olur.Biz suan bosanma asamasindayiz..
Bir kere herseyi sorguluyorsun acabami diye?Heleki karsindaki kendi cocuguna bile ozenmeyen bir duygusuzsa.kendisinin 16 yasinda oglu var ona bile cok soguk ve serttir.evlenmeden once boyle degildi okadar naif ve yumusaktiki evlendikten bi sure sonra bir canavara donustu ..dunyam burnumdan geldi anlayacaginiz.arada cocuk olmasi gercekten zor .cunku diger anneyle gorusmek zorunda olmasi bile cok ic acici degil..bizim sebeplerimiz aslinda bunlardan daha ziyade dusuncesiz bencil kaba ofke siniri olmayn bir adam olmasi.evde dizimin dibinde oturmayi erkekliķ belleyen bir yapı.onun disinda kadina hersey mustehak gozuyle bakan bir beyin.istedigi zaman evi terkeder ucgun sonra gelir 5 ay sonra gelir vs vs..Hangi birini anlatayimki arkadasim.bosanma davasi acacagimiz gun ameliyat oldum acilen ic kanamadan dolayi .simdi birqz kendime geleyim basvuru yapacagiz.henuz yapmadik ama bitirdik oda bende .cok yoruldum.Çocuğunuz olmasi mi sorun oldu?.Sakincasi yoksa paylaşırmisiniz? Esas sorun olan şey ne? Fikir olsun bizlere
Yorumlar yarı yarıya gibiydi yalnızBunca yorumdan sonra ben huzurumu bozmamaya karar verdim. 2 yavrumla çok şükür mütevazı güzel bir hayatımız var. Hiç riske değmezmiş. Belki süper insanlar da karşıma çıkar ama ya kötüsü çıkarsa Allah korusun. Bekar kalmayı tercih ediyorum. Çocuklarımın mutluluğu benden önce geliyor.
Bunca yorumdan sonra ben huzurumu bozmamaya karar verdim. 2 yavrumla çok şükür mütevazı güzel bir hayatımız var. Hiç riske değmezmiş. Belki süper insanlar da karşıma çıkar ama ya kötüsü çıkarsa Allah korusun. Bekar kalmayı tercih ediyorum. Çocuklarımın mutluluğu benden önce geliyor.
Arkadas dolu yanlari sectiYorumlar yarı yarıya gibiydi yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?