Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Böyle düşünmenizin tek sebebi kızınızın 7 yaşında olması. Ben 1.5 yaşındayken ayrılmıştım babasını hiç evimizde görmedi onun başka yerde yaşadığına alıştı evlilik düşüncem yoktu ama hep evlenirim hissiyle büyüttüm hiç psikolojisi bozulmadı bunun için de elimden geleni yapıyorum yaparım da her zaman yanındayım öperim koklarım o uyumadan odada tek bırakmam. 7 yaş zor bir yaş babaya düşkün olur kızlar. Sizin için şuan zor böyle şeyler düşünmek.

Çok zor sahip olunmuş bir çocuk benim ki
El bebek gül bebek büyürken babadan ayrılmak , mahkemeler , adli psikologlar , babanin ve ailesinin saçma sapan doldurmalari ve davranışları kızimi çok yipratti.Pedagog desteği alıyoruz.Kendini terkedilmis ve değersiz hissediyor 24 saati bana bağımlı sekilde bu süreçte.Yataginda bile yatmıyor, pedagog zorlamayın dedi engel olmuyorum.Bosanmanin yeni olmasi ve bu durumlar içinde birakin evlenme vs kendimi unuttum aslında.Ilerleyen zaman ne gösterir bilinmez tabii büyük konuşmak istemiyorum ama aldatılmak psikolojisini atlatip birine güvenmek imaknsiz geliyor

Bende aldatıldığım için boşandım ama herkes aynı değil sadece sizin için yeri ve zamanı değil. Alışma süreci zor olsada her anne güçlüdür bununda üstesinden gelirsiniz. Kızınız sizinle yatsın oğlum evlenene kadar benimle uyudu hiç ayırmadım yanımdan. Babasını da istediğinde görüyor bazen kalıyor geliyor sonra. Pedagog çok önemli ama siz herşeyden önce geliyorsunuz Kızınız için. Konuşun anlatın o senin her zaman baban ben hep annenim ama anlaşamadık ben çok mutsuzdum bundan sonra seninle daha mutlu olacağız diye.İmkanınız varsa gezin bol bol sinema park sevdiği şeyleri yapın sürekli konuşun

Bende eski eşimle ayrıldım bir oğlumuz vardı sonra tekrar evlendim çok mutluyum Allah'ıma bin şükür 3.5 yillik evliyiz bebek bekliyoruz hatta

Vallah benim tanıdığım biri 3 cü evliliğini yapmak üzere. İlk eşinden çocuğu yok. 2 ci eşinden 1 çocuğu var 4 yaşında. Şimdi de 3 cü kez evlenmek üzere. Adam bu kadının kızına çok iyi bakıyo. Hatta bildiğiniz babalık yapıyo. Ayrı ev tutmuş, mutfak mobilyasından tut herşeyine kadar almış.

Vay vay vay demek myadesmom 'ı takip eden, hayatında doğru düzgün ilişkisi olmadığı için bütün gün sosyal medyaya saran tipler varmış. Özelden isim rica ediyorum :) Bir bakalım kimmiş bunlar :)

Çocuğumun basında ben hep olacağım neden yazık olsun çocuğuma ?
Bu ülkede 2. Evliliğini yapan binlerce kadın var çocuklarıyla birlikte herkes aynı olmak zorunda mı

Durum beni hala üzüyor anlamında demiştim
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Adınıza cok sevindim amin cok amin

Ne motive edici bir yorum bu böyle
Ben tam olarak o birdaha mutlu olamam dönemecindeyim
Dilerim isteyen her kadına nasip olsun

Canım Allah yardım etsin öncelikle hepimize bende 2. Evliliğimi yaptım ilk eşimle aramda çok sıkıntı vardı isteyerek evlenmedim severek de değil şiddet görüyordum o yüzden bitti bir tane oğlum var 4 yaşında 3 sene oldu ayrılalı fakat çocuğum babasında bizim boşanma süreci ayrılma süreci çok sıkıntılıydı benim babam sahip çıkmadı annem ise başkası ile evliydi şimdi evleneli 1 sene olcak iyiki karşıma çıkmış evlenmişim kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlen varsa biri tabi rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah bu arada oğlumu alamıyorum eşim askerlik yapmamıştı daha yeni geldi daha ne eşya var ne düzen annem ikinciyi boşadı annemin yanına yerleşcez bşr müddet

Yok bacim yok biz basaramadik sansli olamadik o konuda...oglum 9 yasindayken 2.evliligimi yaptim.ama nasil bir yanlis yapmisim 4 yila yaklastik yasadiklarimi ben bilirim.tabi herkes hersey ayni olmaz ama yinede ne bileyim bin dereden su getjr iyice dusunolc bic derim.Bunlari cocugun oldugu iciin bastirarak soyluyorum .
ve inan asla ayni evi paylasmadan gercek yuzunu goremiyosun insanlarin.umarim hersey gonlunce olur.Biz suan bosanma asamasindayiz..

Çocuğunuz olmasi mi sorun oldu?.Sakincasi yoksa paylaşırmisiniz? Esas sorun olan şey ne? Fikir olsun bizlere

Çocuğunuz olmasi mi sorun oldu?.Sakincasi yoksa paylaşırmisiniz? Esas sorun olan şey ne? Fikir olsun bizlere
Bir kere herseyi sorguluyorsun acabami diye?Heleki karsindaki kendi cocuguna bile ozenmeyen bir duygusuzsa.kendisinin 16 yasinda oglu var ona bile cok soguk ve serttir.evlenmeden once boyle degildi okadar naif ve yumusaktiki evlendikten bi sure sonra bir canavara donustu ..dunyam burnumdan geldi anlayacaginiz.arada cocuk olmasi gercekten zor .cunku diger anneyle gorusmek zorunda olmasi bile cok ic acici degil..bizim sebeplerimiz aslinda bunlardan daha ziyade dusuncesiz bencil kaba ofke siniri olmayn bir adam olmasi.evde dizimin dibinde oturmayi erkekliķ belleyen bir yapı.onun disinda kadina hersey mustehak gozuyle bakan bir beyin.istedigi zaman evi terkeder ucgun sonra gelir 5 ay sonra gelir vs vs..Hangi birini anlatayimki arkadasim.bosanma davasi acacagimiz gun ameliyat oldum acilen ic kanamadan dolayi .simdi birqz kendime geleyim basvuru yapacagiz.henuz yapmadik ama bitirdik oda bende .cok yoruldum.

Bunca yorumdan sonra ben huzurumu bozmamaya karar verdim. 2 yavrumla çok şükür mütevazı güzel bir hayatımız var. Hiç riske değmezmiş. Belki süper insanlar da karşıma çıkar ama ya kötüsü çıkarsa Allah korusun. Bekar kalmayı tercih ediyorum. Çocuklarımın mutluluğu benden önce geliyor.

Yorumlar yarı yarıya gibiydi yalnız

Yorumlar yarı yarıya gibiydi yalnız
Arkadas dolu yanlari secti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…