Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Bence de yaşamasın aynen. Kızım da 18 aylık. 11 aylıktan beri ayrıyız. Bir kızım olsa keşke kıvırcık saçları olsa falan der dururdu. Adi herif ya kızım kendinin kopyası. Ek olarak kıvırcık saçlı falan. En tatlı çağlarını kaçırdı. Oğlum bilinçli anlıyor her şeyi sevmiyor babasını. Ama kızım işte bilmiyor cama çıkıp gelene geçene baba diyor. Bilmiyorum babasızlıktan mı kız çocuğu olduğu için mi erkeklerin kucağına gitmek istiyor Şefkat bekliyor. Sabah aracın lastiğini yaptırıyorum gitti oturdu sandalyeye adamla muhabbet etmeye çalışıyor kendini sevdiriyor bay bay deyip aldım zorla çocuğu. Allah kahretsin öyle ibne babayı

Onunla ilgili değil canm benimki oğlan iki yaş üç aylık marketten sipariş getiren adam dahil babam dahil herkese baba dyr ben cinsiyet değilde baba figüründen ayrı olmaya bağlıyorum .Ama Allah çok büyük elbet geçer bu zor gunlerimiz herkes yaptığının cezasını ceker biz de elbet mutlu oluruz ben buna çok inanyrm .

Amin cnm amin. Zaten o inanç olmasa herşey daha da zor olur. Ne yapalım çocuklarımızın sınavı da babaları

Bende byaptim canim

Bende yaptim canım çok şükür cocuk yönünden sıkıntımız yok. Merhamet sahibiysw karşı taraf çok daha guzel oluyor hersey

Bende yaptim canım çok şükür cocuk yönünden sıkıntımız yok. Merhamet sahibiysw karşı taraf çok daha guzel oluyor hersey
Zaten bir erkeğe en çok merhamet yakışmıyor mu Bizde o duygu yok..Ve ben bu hayatta bir eş tarafından sarıp sarmalanmak korunup kollanmak sefkat bir baş okşanması nasıl bir duygu hiç bilmedim.Beni hep başkalarına muhtaç etti. Birgun benim kapım çalmadı yardim diye ama ben hep başkalarının kapısını çalmak zorunda kaldın terkedip gittiği günlerde 5 parasız kalakaldigim için.Meslegim olduğu halde rezilligin en dibini gördüm.cunku çocuğum küçük bakacak kimseyi bulamazdım. pat diye gider bütün faturalar herşey üstüme kalırdı.is arardım bulurdum tam toparlardım pat bir özür tekrar gelirdi hadi tekrar şans ver belki akıllandı ama nafile.Her seferinde evlilik biraz daha izdirap oldu..Afedersiniz ama eşşek değilim artık bitti.

Eski eşiniz Kötü ayrılmanıza rağmen size hangi konuda nasıl destek oldu ?

Çocuğunuz evlendiğinizde kaç yaşındaydı ?

Ben yaşadım maalesef annemle babam ayrı biz 5 yasindayekn ikinci annemle babam evlendi iyiyiz sukur bı sorun yok

Eski eşiniz Kötü ayrılmanıza rağmen size hangi konuda nasıl destek oldu ?

Çocuğunuz evlendiğinizde kaç yaşındaydı ?
Eski eşimle biz kötü ayrıldık çünkü. Yani karı koca olarak evet kötü ayrıldık çünkü kötü şeyler yaşattı bana, koca olamadı ama çok güzel baba oldu. Çocuğuna düşkün onun iyiliğini göseten dikkat eden, hatta bak ne diycem Senin bu yorumunu beğenen arkadaş da şahitti hatta o zamanlar yaşadıklarıma senin sorunun da neyini beğendiyse artık

Tam olarak neyi sallıyomuşum bi söyle bakalım
Bence artık sen bu konuyu kapat.
Istediğim kişilerin yorumlarını da beğenirim .
Evet bir çok şeye sahitim ama burda anlatmicam .
Mağdur edebiyatın bittiyse gidelim.
Bu aradaKezene e şikayet falan da etmissin hepsini biliyorum.
Yanına P pelinosss mu ne onu da almışsın zaten saçma sapan bir tip .
Özelden uğraşırım senle diye tehditler ettin onlarda elimde.
Uğraş ve gör ne olucak o zaman.
Artık neyle tehdit ediyorsan beni .
Allah sana selamet versin arkadaşım sana söylenecek son sözüm.

Özelden tehditler falan ugrasirmis benle ben burda terbiyemi bozmadan gerçekleri bildiğim halde sırf üzülmesin diye sustum hamile çünkü.
Ama bana özelden attığı tehdit msjıni görünce dayanamadım.
Konuyu mahvettik farkındayım özür dilerim.
Hakaret ettiği kişi benim arkadaşım hiç onun dedigi gibi kendisine takik falan değil
Bu kız sosyal medyadan ordan burdan kıza demedigini bırakmadı aylardır artık rahatsuz oldum anlatma gereği duyuyorum.ofkesini bir atamadı.
Şizofren hasta bu da bana takik beni kıskanıyor neyi kiskaniyormus onuda merak ettim açıklasın.cunku kendisi hiç bir şekilde bizim kiskanabilecegimiz bir hayat tarzı yaşamiyor aklı olan kimse kiskanmax zaten.
Benim doğru düzgün ilişkim falan da yokmuş kankasi P pelinosss a soylettiriyor kendinin yüreği yok çünkü çıkıp yüzüme söylemeye.
Ilişkim olmak zorunda sanki oda komik
Kendisi hayatı erkeklerden ibaret görebilir ama ben öyle biri değilim zaten beni tanıyor.
Neyse Kazen senle de konuştuk.
Üstüne alınma dedin ama hatun beni tehdit etti gördün mü?
P pelinosss arkadaşım kimsen bilmiyorum da bence fazla gaza gelme sen .
Bilmediğin konularda yorum yapma ben fake miyim gerçek miyim gördün şimdi
Cahil dediğin kadın üniversite mezunu bütün dünyayı gezmiş aklı başında bir kadın çok şükür.
Neyse herkesten özür dilerim konuyu sebote ettik.
Son olarak P pelinosss Ingilazca biliyorsun ya sana Ingilazca söyleyeyim it's not your business,it's between us not yours ,got it ?
Herkese iyi akşamlar...

bu aradaKezene e şikayet falan da etmissin hepsini biliyorum.

şimdi diyeceksiniz ki beni de yanlış anladın vs vs vs de lütfen yanlış anlama da ; ben asla size, sizi şu şikayet etti diye cümle kurmam, hakkınızda şikayetler var derim. yani burada herkes herkesi şikayet ediyor beni sakın bu iğrenç "hangimiz daha uzağa üflüyor" yarışmanızın içine sokmayın. Ben sizden sonra kendisi ile de telefonla görüştüm ona da şu cümleyi kurdum KVK gereği asla isim paylaşamam, asla kişilerin burada yazmadığı bilgileri söyleyemem. Zaten oda bana sizin hakkınızda hiç bir şey sormadı. Alenen zaten site genelinden tartışıyor ve bu mesajları da şikayet ediyorsunuz. Bu sebeple şimdi çıkıp Kezen'e şikayet etmişsin hepsini biliyorum diyip gizem yaratmayın.

Rica ediyorum beni bu boktan konunuzdan uzak tutun, site kurallarına uymazsanız ceza alırsınız bunun içinde kimseye hesap vermem. Site kurallarını buna ek olarak hukuki konuları bana öğretecek son kişilersiniz. Haddinizi bilin ... Bu site sizin sosyal hayatta birbirinizin yüzüne söyleyemediğiniz cümleleri aba altından sopa gösterir gibi paylaşacağınız yer değil.

Sakın ama sakın beni konunuza çekmeyin.

Özelden konuştuk zaten bana yazdı hatta tehdit etti .
Ben gizem falan yaratmiyorum .
Konuya girip bir çok üyeliğiniz var deyip beni zan altında bıraktın o yüzden de seni aradım.
Seni hiç bir konuya dahil etmiyorum sen kendi kendine konuya dahil oldun .
Bende kendimi ispatlama gereği duydum.
Ben yüzüne de söylüyorum gayet zaten beni tanıyor .benim kimseye veremeyeceğim hesabım yok bu hayatta.
Istersen ismimi soyismimi herşeyimi paylaş .ben gizli kapaklı iş yapmıyorum ki hatta foto bile koyarım buraya.
Ben herkese herşeyi söylerim .evet benimle ugrasirsa artık nasıl ugrasicaksa savcılığa giderim
Kimse beni tehdit edemez .
O kadar herkes haddini bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…