- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Bence de yaşamasın aynen. Kızım da 18 aylık. 11 aylıktan beri ayrıyız. Bir kızım olsa keşke kıvırcık saçları olsa falan der dururdu. Adi herif ya kızım kendinin kopyası. Ek olarak kıvırcık saçlı falan. En tatlı çağlarını kaçırdı. Oğlum bilinçli anlıyor her şeyi sevmiyor babasını. Ama kızım işte bilmiyor cama çıkıp gelene geçene baba diyor. Bilmiyorum babasızlıktan mı kız çocuğu olduğu için mi erkeklerin kucağına gitmek istiyor Şefkat bekliyor. Sabah aracın lastiğini yaptırıyorum gitti oturdu sandalyeye adamla muhabbet etmeye çalışıyor kendini sevdiriyor bay bay deyip aldım zorla çocuğu. Allah kahretsin öyle ibne babayıİnanınrm canm yani benim oğlum henüz iki yaşında böyle durumlarmz yok şu an sende alsada adam gibi bakmamsndan sikayetciymissn yoksa kim istemez ki evladı babasıyla iyi olsun görüssn.Benim benimkinden asla umudum yok bırak evliliği adamın hayatında insan yok ilişkisi yok o halde bile senede iki kez mi ne sordu evlenirse düşünemiyorum ki ben zorlarim konuş gör diye . Bilmyrm yani bunların tıptaki karşılıkları ne bir insan evladini da sormuyorsa yaşamasın boşuna nefes almasin
Onunla ilgili değil canm benimki oğlan iki yaş üç aylık marketten sipariş getiren adam dahil babam dahil herkese baba dyr ben cinsiyet değilde baba figüründen ayrı olmaya bağlıyorum .Ama Allah çok büyük elbet geçer bu zor gunlerimiz herkes yaptığının cezasını ceker biz de elbet mutlu oluruz ben buna çok inanyrm .Bence de yaşamasın aynen. Kızım da 18 aylık. 11 aylıktan beri ayrıyız. Bir kızım olsa keşke kıvırcık saçları olsa falan der dururdu. Adi herif ya kızım kendinin kopyası. Ek olarak kıvırcık saçlı falan. En tatlı çağlarını kaçırdı. Oğlum bilinçli anlıyor her şeyi sevmiyor babasını. Ama kızım işte bilmiyor cama çıkıp gelene geçene baba diyor. Bilmiyorum babasızlıktan mı kız çocuğu olduğu için mi erkeklerin kucağına gitmek istiyor Şefkat bekliyor. Sabah aracın lastiğini yaptırıyorum gitti oturdu sandalyeye adamla muhabbet etmeye çalışıyor kendini sevdiriyor bay bay deyip aldım zorla çocuğu. Allah kahretsin öyle ibne babayı
Amin cnm amin. Zaten o inanç olmasa herşey daha da zor olur. Ne yapalım çocuklarımızın sınavı da babalarıOnunla ilgili değil canm benimki oğlan iki yaş üç aylık marketten sipariş getiren adam dahil babam dahil herkese baba dyr ben cinsiyet değilde baba figüründen ayrı olmaya bağlıyorum .Ama Allah çok büyük elbet geçer bu zor gunlerimiz herkes yaptığının cezasını ceker biz de elbet mutlu oluruz ben buna çok inanyrm .
Bende byaptim canimHanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Zaten bir erkeğe en çok merhamet yakışmıyor muBende yaptim canım çok şükür cocuk yönünden sıkıntımız yok. Merhamet sahibiysw karşı taraf çok daha guzel oluyor hersey
Biraz bahseder misiniz sürecinizdenBende yaptim canım çok şükür cocuk yönünden sıkıntımız yok. Merhamet sahibiysw karşı taraf çok daha guzel oluyor hersey
Ben varım3 senelik sevgililik sonucunda evlilik teklifi aldım ama bi çocuğum varken onu bırakıp da kendisiyle yapamayacağımı söyledim. Ve bu arada da eski eşimle görüştük fikir birliği yaptık, böyle bi durum olursa kabul etmemi kendisinin bana destek olacağını söyledi. Kötü ayrıldık ama düşman değildik aynı çocuğun anne babasıydık sonuçta. Çocuğa fikrini sormamızı önerdi pedagog
Çocuğum da beni resmen verdi ve babasıyla yaşamak istedi sattı beni eşekşaka bir yana yeni bir okula başlayacağından dolayı onun için de böylesi daha kolay olacaktı ve ben de sevgilimin evlilik teklifini kabul ettim.
Başlarda oğlumdan ayrılmak beni çok zorladı çok kez yanıma almak istedim terapistim sürekli çocuğun düzenini bozmanın uygun olmayacağını söyledi yani terapi de aldım antidepresan da kullandım bir süre hatta her hafta sonu yanıma aldım falan ama yavaş yavaş düzene girdi şimdi o da ben de ayrı evlerde ama kalbimiz bir olarak yaşamaya alıştık. Eşimle de oğlum çok iyi anlaşıyolar zaten biz sevgiliyken de beraber aktiviteler yapardık üçümüz, oğlum abisine düşkündü o zaman da, hatta bu hafta sonu bebeğimize alışveriş yaptık üçümüz beraber
İlk etapta zorluklar olmadı değil tabii ki hayatta herşeyde olduğu gibi böyle bir durumda da zorluklar oluyor ama her iki taraf hatta çocuk da dahil olmak üzere başta bazı özverilerde bulununca her şey eninde sonunda rayına oturuyor.
yeni evlilik çocuğumdan ayrılmış olmak çok zorladı beni mesela başlarda elbette ben bunu inkar etmedim ve en çok kendimle savaştım çocuğum bu izni bana kendi verdiği halde ben kendimi çok suçladım kabul etmemeliydin çocuk o ne bilsin diye ama bunları tuvalet terliği suratlı varoş insanlar nerden bilsin, ancak arkadan bilip bilmeden konuşurlar
Biraz götleri olsa yüzüme söylerler, ya da meraktan geberdikleri kıskançlıktan çatladıkları konuları bana sorarlar biraz ciğerleri olsa, aslında karakterinin ne olduğunu bilen insanların aktif olduğu bu platforma yalan yanlış fikir beyan etmezler çok düzgün insan profili çizerek ya da twitterdan atıp tutmazlar mesela dimi
Ben yaşadım maalesef annemle babam ayrı biz 5 yasindayekn ikinci annemle babam evlendi iyiyiz sukur bı sorun yokHanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Anneniz de babanız da ikisi de mi evlendi ?Ben yaşadım maalesef annemle babam ayrı biz 5 yasindayekn ikinci annemle babam evlendi iyiyiz sukur bı sorun yok
Anneniz de babanız da ikisi de mi evlendi ?
Bazen olmayınca olmuyor kavga dövüş o ortamda büyüseydiniz daha zordu sizin içinEEvet ikisi de evliler
Cevap yok cunku salliyorEski eşiniz Kötü ayrılmanıza rağmen size hangi konuda nasıl destek oldu ?
Çocuğunuz evlendiğinizde kaç yaşındaydı ?
Eski eşimle biz kötü ayrıldık çünkü. Yani karı koca olarak evet kötü ayrıldık çünkü kötü şeyler yaşattı bana, koca olamadı ama çok güzel baba oldu. Çocuğuna düşkün onun iyiliğini göseten dikkat eden, hatta bak ne diycem Senin bu yorumunu beğenen arkadaş da şahitti hatta o zamanlar yaşadıklarımaEski eşiniz Kötü ayrılmanıza rağmen size hangi konuda nasıl destek oldu ?
Çocuğunuz evlendiğinizde kaç yaşındaydı ?
Tam olarak neyi sallıyomuşum bi söyle bakalımCevap yok cunku salliyor
Bence artık sen bu konuyu kapat.Tam olarak neyi sallıyomuşum bi söyle bakalım
bu aradaKezene e şikayet falan da etmissin hepsini biliyorum.
Özelden konuştuk zaten bana yazdı hatta tehdit etti .şimdi diyeceksiniz ki beni de yanlış anladın vs vs vs de lütfen yanlış anlama da ; ben asla size, sizi şu şikayet etti diye cümle kurmam, hakkınızda şikayetler var derim. yani burada herkes herkesi şikayet ediyor beni sakın bu iğrenç "hangimiz daha uzağa üflüyor" yarışmanızın içine sokmayın. Ben sizden sonra kendisi ile de telefonla görüştüm ona da şu cümleyi kurdum KVK gereği asla isim paylaşamam, asla kişilerin burada yazmadığı bilgileri söyleyemem. Zaten oda bana sizin hakkınızda hiç bir şey sormadı. Alenen zaten site genelinden tartışıyor ve bu mesajları da şikayet ediyorsunuz. Bu sebeple şimdi çıkıp Kezen'e şikayet etmişsin hepsini biliyorum diyip gizem yaratmayın.
Rica ediyorum beni bu boktan konunuzdan uzak tutun, site kurallarına uymazsanız ceza alırsınız bunun içinde kimseye hesap vermem. Site kurallarını buna ek olarak hukuki konuları bana öğretecek son kişilersiniz. Haddinizi bilin ... Bu site sizin sosyal hayatta birbirinizin yüzüne söyleyemediğiniz cümleleri aba altından sopa gösterir gibi paylaşacağınız yer değil.
Sakın ama sakın beni konunuza çekmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?