- Konu Sahibi Sunshine232
-
Çok üzüldüm.Ben hep ilk evliliginde boşanmayla ayrılan erkeklerde bir sorun olduğuna inaniyorum.Ülkemizde kadinlar ekonomik ve sosyal sebeplerle boşanma kararını Çok zor verdikleri icin; erkek kişisi gerçekten ariza ve düzeltilemez sekildeyse yada aldatma, dayak, şiddet, kumar, kişilik eksikligi, annelerine aşırı bağlılık vs varsa bosaniyorlar.Bu nedenle evlilik ve boşanma yaşayan erkekler bana arıza geliyor.Sanirim sizin.hikayenizde bunu destekliyor.Bir kere herseyi sorguluyorsun acabami diye?Heleki karsindaki kendi cocuguna bile ozenmeyen bir duygusuzsa.kendisinin 16 yasinda oglu var ona bile cok soguk ve serttir.evlenmeden once boyle degildi okadar naif ve yumusaktiki evlendikten bi sure sonra bir canavara donustu ..dunyam burnumdan geldi anlayacaginiz.arada cocuk olmasi gercekten zor .cunku diger anneyle gorusmek zorunda olmasi bile cok ic acici degil..bizim sebeplerimiz aslinda bunlardan daha ziyade dusuncesiz bencil kaba ofke siniri olmayn bir adam olmasi.evde dizimin dibinde oturmayi erkekliķ belleyen bir yapı.onun disinda kadina hersey mustehak gozuyle bakan bir beyin.istedigi zaman evi terkeder ucgun sonra gelir 5 ay sonra gelir vs vs..Hangi birini anlatayimki arkadasim.bosanma davasi acacagimiz gun ameliyat oldum acilen ic kanamadan dolayi .simdi birqz kendime geleyim basvuru yapacagiz.henuz yapmadik ama bitirdik oda bende .cok yoruldum.
Cocuklarin bu durumlara alismalari vs gibi seyleri dusunuyorumda hic gerek yokmus diye dusunuyorum kendi acimdan baktigimda..Bunca yorumdan sonra ben huzurumu bozmamaya karar verdim. 2 yavrumla çok şükür mütevazı güzel bir hayatımız var. Hiç riske değmezmiş. Belki süper insanlar da karşıma çıkar ama ya kötüsü çıkarsa Allah korusun. Bekar kalmayı tercih ediyorum. Çocuklarımın mutluluğu benden önce geliyor.
Ben zaten uzaktim evlilik fikrine tamamen koptum.Allah evlatlarimizla güzel sağlıklı günler nasip etsin.Yorumlar yarı yarıya gibiydi yalnız
Amiiin cok tesekkur ederimÇok üzüldüm.Ben hep ilk evliliginde boşanmayla ayrılan erkeklerde bir sorun olduğuna inaniyorum.Ülkemizde kadinlar ekonomik ve sosyal sebeplerle boşanma kararını Çok zor verdikleri icin; erkek kişisi gerçekten ariza ve düzeltilemez sekildeyse yada aldatma, dayak, şiddet, kumar, kişilik eksikligi, annelerine aşırı bağlılık vs varsa bosaniyorlar.Bu nedenle evlilik ve boşanma yaşayan erkekler bana arıza geliyor.Sanirim sizin.hikayenizde bunu destekliyor.
Örnek verecek olursam "Boşanma sonrasi kendi evladina babalık yapmayan sizinkine hiç yapmaz " gibi yargılarım var ve istisnalar olsa da genelde hikayr hep böyle galiba.
Dilerim kısa zamanda kurtulur yeni bir yol çizebilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.Çok gecmis olsun.Hem rahatsizlik hem.de yaşadıklarınız için
Benim ex eş.bosanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o..pu ile evlendi.Kadininda 2. evliliği.ilk eşini aldattığı için boşanmışlar.Amiiin cok tesekkur ederim
Teshis gercekten dogru..
Yine babam soyle demisti ; iyi bir erkegi ilk karisi asla bosamaz ve evleneceksin karisi vefat etmis birriyle evlen!!Cunku diyor hersey yeri gelir sana dokunur bir tlf gorusmesi eski gecirdikleri zamanlar vs vs gibi...Kulagimda cinliyor o sozler .Ama ozaman dinlemedm.Hayirlisi buymus..Malesef kumardan bir ara supheleniyordum son zamanlarda bu konulari asmisti fakat artik ofke siniri yok ve mumkun deil ayni evi paylasmak
Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyor
Hanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Siz burda fikir sahibi olmak istemizsiniz bende fikrimi söyledim maddi konuda sıkıntı çekmiyorsan 2.evliliği yapma çocuğunla mutlu ol demek istedim yanlış anlamayınÇocuğumun basında ben hep olacağım neden yazık olsun çocuğuma ?
Bu ülkede 2. Evliliğini yapan binlerce kadın var çocuklarıyla birlikte herkes aynı olmak zorunda mı
Benimde ilk evliligim evde bi yabanci kadinla bastim .o neden ile bitti.sonrada evlenmislerBenim ex eş.bosanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o..pu ile evlendi.Kadininda 2. evliliği.ilk eşini aldattığı için boşanmışlar.
Kadının evlenme şartı beni asla görmemesi! kızım için evlenene kadar velayetini al bizimle yaşasın diyormuş.Evlendikten sonra görmeni istemiyorum annesini hatırlatır sana demiş.Kadin zengin ve kadını kaybetmemek icin kızından vazgeçti resmen sesini bile duymuyor.
O.pusu hamile.Ben olsam düşünürdüm; 7 yaşında ilk göz ağrısı kızına benim icin babalik yapmayan adam benim çocuğuma hangi vicdanla babalik yapacak? diye.Yada "15 yıllık karısını benimle aldatan beni kimlerle aldatır ?"diye.
Ha kocasını aldatan kadını metres tutup sonrada evlenip çocuk yapan şerefsiz apayri olay zaten.
O yüzden evlenip boşanmış erkeklerle evlenmeden çok iyi düşünmek tanımak lazim galiba.Hele çocuğu da varsa önce ona babalik yapmasını görmek lazim.
Ortak arkadaşlarimiz var.Onlara konuşuyor bana gelsin haberler diye.Insanlar da sağolsun iyi.bir sey yaptıklarını düşünüp anlatiyorlar.Benimde ilk evliligim evde bi yabanci kadinla bastim .o neden ile bitti.sonrada evlenmisler
Simdi ne oldu bilmiyorum.merakta etmiyorum.oglumlada konusmuyolar zaten bu konulari.
Adi pislik herif!
O Korkuttu beni deYorumlar yarı yarıya gibiydi yalnız
Tövbe tövbe. Arsızlıkta çığır aşma işte böyle oluyor. Bendeki de beni aldatıp ablasına anlatıp Güler eğlenirlermiş. İğrençler ya. 4 çocuğu var o ablanın hiç korkmuyor.Ortak arkadaşlarimiz var.Onlara konuşuyor bana gelsin haberler diye.Insanlar da sağolsun iyi.bir sey yaptıklarını düşünüp anlatiyorlar.
Kızımi alma girişimi olur yada dava açarsa tekrar velayet diye sesimi çıkarmadım kimseye Herseyi bilmek evet çok kötü ama.elimi sağlam tutmam lazim ne yapacagi belli olmaz.
Hayatinda hiç olmadığı.kadar mutluymuş.Benimle gecen izdirap hayatindan sonra Allah yüzünü güldürmüş vs vs
Ne kadar doğru karar vermişim affetmemisim diyorum.Ama kinim ve nefretim daha da artıyor.
Biz unutsak Allah unutmaz inşallah ahımız yanlarina kalmaz
Amin aminO da doğru ne diyeyim hayırlısı olsun artık
Zaten bosanırken yalnızlığı da göze alarak boşandık
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Ahhhh ahh gun gelir allah oyle bir cikarirki acisini ..Hizli giden atin pohu seyrek olur derler ya o hesap...O kadin onuda aldatir tekmeyi yer zaten merak etme..Allah hakkinda hayirlisini versin insallah .Ortak arkadaşlarimiz var.Onlara konuşuyor bana gelsin haberler diye.Insanlar da sağolsun iyi.bir sey yaptıklarını düşünüp anlatiyorlar.
Kızımi alma girişimi olur yada dava açarsa tekrar velayet diye sesimi çıkarmadım kimseye Herseyi bilmek evet çok kötü ama.elimi sağlam tutmam lazim ne yapacagi belli olmaz.
Hayatinda hiç olmadığı.kadar mutluymuş.Benimle gecen izdirap hayatindan sonra Allah yüzünü güldürmüş vs vs
Ne kadar doğru karar vermişim affetmemisim diyorum.Ama kinim ve nefretim daha da artıyor.
Biz unutsak Allah unutmaz inşallah ahımız yanlarina kalmaz
Siz her daim mutlu olunBen varım
İyi ki yapmışım yine olsa yine yaparım. O kadar söyleyeyim
İkimizin de çocukları vardı. Maşallah çok güzel bir aile olduk
E bunlar zaten bosaninca çocuktan da boşanıyor .Benimki de farklı şehirde beş ayda bı nasıl diye sorar beş ayda bir gorusur ki henüz hayatında bir insan yok araya el girmedi .Sonrada babayz diye ortaya çıkacaklar işteBenim çocuklarımın babasına mahkeme 1 yaşındaki kızımı 1 kere bile yatılı vermedi. Hakime bağırdı bu. Ben de bakabilirim yatılı dedi. Hakim de vermiyorum sana değil anneye ihtiyacı var 2 haftada 1 gün gündüz verdi. Bu dediki ya çalıştığım güne denk gelirse? Hakimde bana ne ister al ister alma. Çocukların annesiyle bağı daha önemli dedi. Apışıp kaldı salak
Not: görüş gününde bile almıyor canı ne zaman isterse birkaç saat ancak
İnanır mısın bilmem ama bunu sürdüler başka bir ile kurtulduk diye sevindik biz 9 yaşındaki oğlumla. Çünkü çocukları her aldığında hasta ediyor strese sokuyor. Neyse 1 hafta önce gitti bu hafta gelip aldı çocukları şaka gibi! Aynı ildeyken doğru dürüst almayan gerizekalı haftasına geldi.E bunlar zaten bosaninca çocuktan da boşanıyor .Benimki de farklı şehirde beş ayda bı nasıl diye sorar beş ayda bir gorusur ki henüz hayatında bir insan yok araya el girmedi .Sonrada babayz diye ortaya çıkacaklar işte
Çok çok tatlısınız. Çok teşekkür ediyorum. Hepimiz çok mutlu olalım inşallahSiz her daim mutlu olunkonularda yorumlarınıza denk geliyorum o kadr naif yazıyorsunz ki kimseyi kırmadan incitmeden Allah'ta gönlünüze göre vermiş .
İnanınrm canm yani benim oğlum henüz iki yaşında böyle durumlarmz yok şu an sende alsada adam gibi bakmamsndan sikayetciymissn yoksa kim istemez ki evladı babasıyla iyi olsun görüssn.Benim benimkinden asla umudum yok bırak evliliği adamın hayatında insan yok ilişkisi yok o halde bile senede iki kez mi ne sordu evlenirse düşünemiyorum ki ben zorlarim konuş gör diye . Bilmyrm yani bunların tıptaki karşılıkları ne bir insan evladini da sormuyorsa yaşamasın boşuna nefes almasinİnanır mısın bilmem ama bunu sürdüler başka bir ile kurtulduk diye sevindik biz 9 yaşındaki oğlumla. Çünkü çocukları her aldığında hasta ediyor strese sokuyor. Neyse 1 hafta önce gitti bu hafta gelip aldı çocukları şaka gibi! Aynı ildeyken doğru dürüst almayan gerizekalı haftasına geldi.
He sürüldüğünü dememiş çocuğa ben ordan burdan duydum gördüm. Çocuklarım biraz daha büyürse kendileri karar verir artık görüşüp görüşmemeye
Amin cok teşekkür edyrmÇok çok tatlısınız. Çok teşekkür ediyorum. Hepimiz çok mutlu olalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?