Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Çok üzüldüm.Ben hep ilk evliliginde boşanmayla ayrılan erkeklerde bir sorun olduğuna inaniyorum.Ülkemizde kadinlar ekonomik ve sosyal sebeplerle boşanma kararını Çok zor verdikleri icin; erkek kişisi gerçekten ariza ve düzeltilemez sekildeyse yada aldatma, dayak, şiddet, kumar, kişilik eksikligi, annelerine aşırı bağlılık vs varsa bosaniyorlar.Bu nedenle evlilik ve boşanma yaşayan erkekler bana arıza geliyor.Sanirim sizin.hikayenizde bunu destekliyor.
Örnek verecek olursam "Boşanma sonrasi kendi evladina babalık yapmayan sizinkine hiç yapmaz " gibi yargılarım var ve istisnalar olsa da genelde hikayr hep böyle galiba.
Dilerim kısa zamanda kurtulur yeni bir yol çizebilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.Çok gecmis olsun.Hem rahatsizlik hem.de yaşadıklarınız için

Cocuklarin bu durumlara alismalari vs gibi seyleri dusunuyorumda hic gerek yokmus diye dusunuyorum kendi acimdan baktigimda..
Babam bana soyle demisti evlenecegim zaman ; Oglunun huzurunu keyfini duzenini bozma kafasini allak bullak etme.Ahh okadar dogruymuski inanin ne grek varmis diyorum..Ama ikinci cocugum melegim dunyaya geldi simdi ikibucuk yasinda.onu dusununcede pisman olmak istemiyorum.Iki tane caki gibi pasam var onlarla mutlu bir hayat surerim diyorm onlar bana yeter.Rabbim can sagligi versin insallah...AMÌN

Tabiki hakkimiz paylasmak bolusmek ne bileyim insan ariyor bu duygulari hakkimizda belki ama iste bazen yanlis secimler olabiliyor bunuda isin icine girmeden kesinlikle anlamiyorsunuz...Ve insan ondan sonra sevgidende uzaklasiyor duygudanda maneviyata dair herseyden...

Amiiin cok tesekkur ederim
Teshis gercekten dogru..
Yine babam soyle demisti ; iyi bir erkegi ilk karisi asla bosamaz ve evleneceksin karisi vefat etmis birriyle evlen!!Cunku diyor hersey yeri gelir sana dokunur bir tlf gorusmesi eski gecirdikleri zamanlar vs vs gibi...Kulagimda cinliyor o sozler .Ama ozaman dinlemedm.Hayirlisi buymus..Malesef kumardan bir ara supheleniyordum son zamanlarda bu konulari asmisti fakat artik ofke siniri yok ve mumkun deil ayni evi paylasmak

Benim ex eş.bosanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o..pu ile evlendi.Kadininda 2. evliliği.ilk eşini aldattığı için boşanmışlar.
Kadının evlenme şartı beni asla görmemesi! kızım için evlenene kadar velayetini al bizimle yaşasın diyormuş.Evlendikten sonra görmeni istemiyorum annesini hatırlatır sana demiş.Kadin zengin ve kadını kaybetmemek icin kızından vazgeçti resmen sesini bile duymuyor.
O.pusu hamile.Ben olsam düşünürdüm; 7 yaşında ilk göz ağrısı kızına benim icin babalik yapmayan adam benim çocuğuma hangi vicdanla babalik yapacak? diye.Yada "15 yıllık karısını benimle aldatan beni kimlerle aldatır ?"diye.
Ha kocasını aldatan kadını metres tutup sonrada evlenip çocuk yapan şerefsiz apayri olay zaten.

O yüzden evlenip boşanmış erkeklerle evlenmeden çok iyi düşünmek tanımak lazim galiba.Hele çocuğu da varsa önce ona babalik yapmasını görmek lazim.

Çocuğumun basında ben hep olacağım neden yazık olsun çocuğuma ?
Bu ülkede 2. Evliliğini yapan binlerce kadın var çocuklarıyla birlikte herkes aynı olmak zorunda mı
Siz burda fikir sahibi olmak istemizsiniz bende fikrimi söyledim maddi konuda sıkıntı çekmiyorsan 2.evliliği yapma çocuğunla mutlu ol demek istedim yanlış anlamayın

Benimde ilk evliligim evde bi yabanci kadinla bastim .o neden ile bitti.sonrada evlenmisler
Simdi ne oldu bilmiyorum.merakta etmiyorum.oglumlada konusmuyolar zaten bu konulari.
Adi pislik herif!

Benimde ilk evliligim evde bi yabanci kadinla bastim .o neden ile bitti.sonrada evlenmisler
Simdi ne oldu bilmiyorum.merakta etmiyorum.oglumlada konusmuyolar zaten bu konulari.
Adi pislik herif!
Ortak arkadaşlarimiz var.Onlara konuşuyor bana gelsin haberler diye.Insanlar da sağolsun iyi.bir sey yaptıklarını düşünüp anlatiyorlar.
Kızımi alma girişimi olur yada dava açarsa tekrar velayet diye sesimi çıkarmadım kimseye Herseyi bilmek evet çok kötü ama.elimi sağlam tutmam lazim ne yapacagi belli olmaz.
Hayatinda hiç olmadığı.kadar mutluymuş.Benimle gecen izdirap hayatindan sonra Allah yüzünü güldürmüş vs vs
Ne kadar doğru karar vermişim affetmemisim diyorum.Ama kinim ve nefretim daha da artıyor.
Biz unutsak Allah unutmaz inşallah ahımız yanlarina kalmaz

Tövbe tövbe. Arsızlıkta çığır aşma işte böyle oluyor. Bendeki de beni aldatıp ablasına anlatıp Güler eğlenirlermiş. İğrençler ya. 4 çocuğu var o ablanın hiç korkmuyor.

Ahhhh ahh gun gelir allah oyle bir cikarirki acisini ..Hizli giden atin pohu seyrek olur derler ya o hesap...O kadin onuda aldatir tekmeyi yer zaten merak etme..Allah hakkinda hayirlisini versin insallah .

Ben varım
İyi ki yapmışım yine olsa yine yaparım. O kadar söyleyeyim
İkimizin de çocukları vardı. Maşallah çok güzel bir aile olduk
Siz her daim mutlu olun konularda yorumlarınıza denk geliyorum o kadr naif yazıyorsunz ki kimseyi kırmadan incitmeden Allah'ta gönlünüze göre vermiş .

E bunlar zaten bosaninca çocuktan da boşanıyor .Benimki de farklı şehirde beş ayda bı nasıl diye sorar beş ayda bir gorusur ki henüz hayatında bir insan yok araya el girmedi .Sonrada babayz diye ortaya çıkacaklar işte

İnanır mısın bilmem ama bunu sürdüler başka bir ile kurtulduk diye sevindik biz 9 yaşındaki oğlumla. Çünkü çocukları her aldığında hasta ediyor strese sokuyor. Neyse 1 hafta önce gitti bu hafta gelip aldı çocukları şaka gibi! Aynı ildeyken doğru dürüst almayan gerizekalı haftasına geldi.
He sürüldüğünü dememiş çocuğa ben ordan burdan duydum gördüm. Çocuklarım biraz daha büyürse kendileri karar verir artık görüşüp görüşmemeye

İnanınrm canm yani benim oğlum henüz iki yaşında böyle durumlarmz yok şu an sende alsada adam gibi bakmamsndan sikayetciymissn yoksa kim istemez ki evladı babasıyla iyi olsun görüssn.Benim benimkinden asla umudum yok bırak evliliği adamın hayatında insan yok ilişkisi yok o halde bile senede iki kez mi ne sordu evlenirse düşünemiyorum ki ben zorlarim konuş gör diye . Bilmyrm yani bunların tıptaki karşılıkları ne bir insan evladini da sormuyorsa yaşamasın boşuna nefes almasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…