- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Solumaktan bahsettim. Sürmekten değil. Bir cezve suya bir çay kaşığı viks konduğu zaman solunum yollarını açıyor. Bulunduğu odanın bir köşesine koymak yeterli.Vikis bebekler için tehlikeli olabiliyor. Bence hiç bı şekilde onerilmemeli.
Soğanı unutmuştum. Onu da denedim. Gerçekten iyi gelmişti.Odasına dedi ama üzerine sürün demedi.
Ayrıca yakaya damlatilan damlalar var onlarda iyi marka vermiyim şimdi. Odaya yarım soğan koyarsaniz da burnu açılır. Kokusundan hoşlanmıyorsunuz bir kaç tane karanfil batırabilirsiniz soğana.
Kesinlikle öyle ilk önce doktor kesinlikle burda aramayın şifayı ciğerlerine inmeden güzel tedavi yöntemleri var reçetesiz satılmıyor ve doktor kontrolü şart o tedavi için adını söylemeyeceğim zaten ulaşılmaz ama neme lazımhanimefendi bebek 6 aylik...laf olsun uyuzluk icin degil cocugun sagligi icin diyorum doktora goturun lutfen..6 ay cok kucuk..boyle burdan deme ile allah korusun sikinti cikar..lutfen korona demeyin..hepimiz onlem alarak hastaneye gidiyoruz..cok gecmis olsun
Dr a gösterin6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Burnunu aspiratör le temizleyin rahat emsin6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Gerekeni yapiyorsunuz bence ,bunlar harici emebildigi kadar bol emzirin. Göğsünü sirtini sıcak tutun.
Odaya soyulmus sogan koysaniz ise yarar belki. Bir kere burun spreyimiz bitmisti ve internette bulmustum bu oneriyi.ise yaramisti.
Cok gecmis olsun
Petrol turevi var diyorlar ama alip almamakta karasiz kaldimSolumaktan bahsettim. Sürmekten değil. Bir cezve suya bir çay kaşığı viks konduğu zaman solunum yollarını açıyor. Bulunduğu odanın bir köşesine koymak yeterli.
Ben de tam bilmiyorum ama gerçekten çok faydası var. Boğazımın acidigini hissettiğim an biraz sürüyorum hemen geçiyor.
Petrol turevi var diyorlar ama alip almamakta karasiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?