Kaynar suyun içerisine nane yağı damlatıp odasına koyun, bu burun yolunu açmaya destek olacaktır. Birde yastığa yatırırsanız kafası biraz havada olursa daha rahat nefes alır. Kendi bildiğinize ağrı kesici filan vermeyin, siz doktor değilsiniz.Burnu tıkalı serum fizyoloji yapıyorum oda biryere kadar sonra yine aynı oluyor o ağlıyo ben ağlıyorum
Hazir nane limon mentol icecegi varya sicak su ile yapip kizima koklatiyordur ben bayagi aciliyordu nefesiBen de tam bilmiyorum ama gerçekten çok faydası var. Boğazımın acidigini hissettiğim an biraz sürüyorum hemen geçiyor.
Onu hiç duymamıştımHazir nane limon mentol icecegi varya sicak su ile yapip kizima koklatiyordur ben bayagi aciliyordu nefesi
Cold mix damla bizde cok kullandik . Birkac gün kullanmak yetiyordu bize. Bazen burnu akmaya baslayinca kullaniyordum , hemen akinti geciyordu. Biz cok memnun kaldik .Cold mix damla alın, çocuğun giysisine bir kaç damla damlatın nefesi serum fizyolujikten çok daha ızun süre rahatlayacaktır. Doktorun verdiği ilaçlara devam edin. 2 çocuğumu da o damlayla büyüttüm hatta kendim de kullanırım, kendiniz de araştırın. Geçmiş olsun
Valla buhardan baska tavsiye veremeyecegim6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Sana fotosunu atayim ben cok faydasini gordumOnu hiç duymamıştım
Çok teşekkür ederim ❤❤Sana fotosunu atayim ben cok faydasini gordum
Cocuklarim 1 yasini gectigi icin bal zencefil zerdecal karisimi veriyorum simdide
Bol bol emzirin burnuna sık serum fizyolojik sıkın baş ucuna soğan kesip koyabilirsiniz kokusuna dayanabilirseniz . Panik olmayın grip oldukça bağışıklığı artacak. Ateşine dikkat edin ateş yoksa korkmayın . Anne sütü almıyorsa bilmiyorum su ne kadar verilir . Boğazı kuruyordur ben sık emziriyorum grip olunca6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Viks değil coldmix kullanabilirsiniz. Sadece bir damla odasındaki perdeye ya da yastığa damlatın diyorlar.
Soğan kesip baş ucuna koymanız da faydalı olur.
Ikisinden biri..
SevgiliLegal Alien baby vac önerdi bana fizyolojik serumla temizlemeyi onuna yapıyorum.
Gerçekten süper ürün kendisine teşekkür ederim.
Mutlaka edinin bundan sonra en çok kullanacaklarimizdan biri bence.
Burnu tikanik emmek de istemez yavrucuk.
Onu açmak gerek önce.
Çok geçmiş olsun.
Minnaklar sağlıktan ayrılmasın.
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Zamanında benzer konuyu ben de açmıştım ve Burda yazılanlar gerçekten işe yaramıştı6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Bebek ve çocuklarda bitki çayı riskli diye okumuştum bakanlığın sitesindeOtri bebeyle burnunu sürekli temızleyin hep acık olsun burnu. Papatya cayı da yapıp biberonla icirebilirsiniz bebek için olan
Serumu her yarım saatte bir her burna 2,5 ml şeklinde hızlı bir şekilde sıkıp, ters çevirip sırtına vurarak uygulamam gerektiğini söylemişti bana doktor. Hastanede hemşire yaptı, öyle bi sümük çıktı ki küçücük bebeğimden, inanamadım. O şekilde yapmadıkça serum etkili olmuyor. Ona dikkat edin lütfen. Yoksa bronşite çevirirmiş. Allah esirgesin.Burnu tıkalı serum fizyoloji yapıyorum oda biryere kadar sonra yine aynı oluyor o ağlıyo ben ağlıyorum
Altı aylıkken benim kızım da böyle grip olmuştu Dr a götürdüm o da sadece burun için serum kullanın dedi antibiyotik vermedi . Sürekli emzirdim 3 günde iyileşti. Ama 3 gün gece gündüz sürekli uğraştım . Emzirdim hafifçe ana kucağında salladım dinlenerek , beslenerek geçmişti. Geçmiş olsun.6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
Rezene demleyıp verin hem rahatlatır hem grib ise geçirir6 aylık bebeğim var grip oldu çok mızmızlanıyor uyumuyor napabilirim çok panik oldum artık ağrı kesici veriyorum serum fizyoloji sizin fikriniz nedir akıl verin öneri verin bana güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?