Bence de çok gereksiz bir şakaydı++++
Adam zevzek ve boşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de çok gereksiz bir şakaydı++++
Adam zevzek ve boşşşşş
Hayır şakadan anlarımAy ama hayatı bu kadar zorlaştırmanın manası nedir?
Hiç mi samimiyetiniz yok, şakadan anlamaz mısınız, çok sıkıcı biri misiniz?
Muayyen gününüzde misiniz? Halleriniz mi geldi?
Ya acaba biz tatile gitmeden bir sürü strese giriyoruz ondan mı oluyor?Öffff tatili adama zehir etme ya, espri yapmış işte.
Yılda kaç kere tatile gidiyorsun? Canını sıkacak şu anı mi buldun? İçine at,eglenmene bak. Evde başka seyden kavga çıkarır bunu da ekler edersin kavgani,adamı pisman etme.
Benim gozlemim; kadınlar ne hikmetse tatilde kavga çıkarmaya bayılıyorlar. Özellikle yazlık yerlerde . Tripler,suratlar... En sonunda adam tatil=trip diye eşliyor beyninde, daha da tatil vs yapmak istemiyor, kaçiyor.
Sevmesi beni mutlu eder bende ondan daha fazla seviyorum ama ifade ediş şekli bu olmamalıAdam sevgisi ağır basan taraftan yana seçimini yapmis
Erkekler düzdür.Sevmesi beni mutlu eder bende ondan daha fazla seviyorum ama ifade ediş şekli bu olmamalı
Hiç aranızda şakalaşmaz mısınız? Biz bu tür şakaları birbirimize çok yaptığımız için ben gülerdim hatta.Bugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Sonunda beni anlayan biri çıktıBen olsam ben de alınırdım. Bu çocuğu kıskanmak değil, eşiniz sizi değersiz hissettirecek saçma sapan bir şaka yapmış.
Bundan sonra yemekleri sadece çocuğunuza göre yapın, sofraya gelirse "çocuk dururken seni mi besleyeyim, bir müddet yağlarından yak" deyin.
Çok şakacı beyimiz, buna da gülüp geçecek mi bakalım.
esiniz sizi de cekti mi? yoksa cidden cekmedi mi?Sonunda beni anlayan biri çıktı
Bilmiyorum kırıldım yani öylesine demiştim zaten cidden beni Çek anlamında değildi . Yani derdim çekmesi değil bilmiyorum bakmadım bileesiniz sizi de cekti mi? yoksa cidden cekmedi mi?
Yoo sizin gibi en ufak şeyde bile şov arayan art niyetli insanlar göremedi diye neden gerileyim
cidden hic cekmediyse alinabilirsiniz yoksa laf olsun diye demistir, bunu soylemek icin iki kez sordum.Bilmiyorum kırıldım yani öylesine demiştim zaten cidden beni Çek anlamında değildi . Yani derdim çekmesi değil bilmiyorum bakmadım bile