Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

3 çocuktan sonra ne yapabilirim demek

Almiyor cocuklari giderken yanina. Al diyorum almiyor kavga gurultu çıkıp gidiyor evden

En büyüğü 4 yaşında 3 çocuk yaparsan eşin 24 saat evde dursa bile sorun var demektir. Derdin neydi ki....
Kendisi istedi cocuk ben 1 taneyi bile istemiyordum. Cocukmda cocuk diye kendini parcaladi . Dedim adam cocuk istiyor demek ki bakacak ama nerdeee

Bende biktim hergun kavga etmekten bazen sus doyorum1ne yaparsa yapsin senncocuklara bak onu hic gorme diyorum ama olmutir bi yerden sonra yine patliyorum

O zaten kanalizasyon cukuruna dusesice. Allah onu bildigi gibi yapsin iyice nefret ettim ondan

O zaman ne diye endişe ediyorsunuz çocukları boşanırken alır diye? Bu adam siz yokken napsın bu çocukları?
Siz bu haldeyken çocuklara tahammülünüz nasıl?
Cunku su an ben evdeyim ben evden gittigim an sirf bana aci cektirmek icin alir cocuklari . Kendisi de soyledi gidersen alirim sirf sana iskence olsun diye cocuklari elinden dedi. Bakici tutar gerekirse ama yine alir biliyorum

Kosa kosa otururlar merak etme zaten analari icin yuvalarini yikan adamlardan ne bekliyorsun . Koca olsalar cocuklarina babalik yaparlar

Böyle birine art arda 3 çocuk???çocuklara yazık sadece sorumsuz anne babaların davranışlarının sonuçlarına onlar katlanıyor.

Çocuk hasta .
3 çocuk en büyüğü 4 yaşında .
Eşin annesiyle konuşulmuyor ,görüşülmüyor eve alınmıyor .
Anne kk da konu açıyor, yorumlara yorum yapıyor .
Ben herkesi suçlu buldum affet ama
Canim sucun buyugu zaten bende koca aolmayi beceremeyen adami birde baba ettim kalkip hemde 3 cocukla. Ucuncu cocugum ilac kullanip korundugum halde oldu . Adamlar basta boyle olmuyor sonradan cift karaktere donusuyorlar. Cocuklar olana kadar iyiydik hersey guzeldi. Kv yine biseyler yapmaya calisiyordu ama icraata geçemiyordu fazla. Esim sonradan annesine yapisti birswy ildu anlamadim birbirlerine bi baglandilar sonradan .

Böyle birine art arda 3 çocuk???çocuklara yazık sadece sorumsuz anne babaların davranışlarının sonuçlarına onlar katlanıyor.
Cocuklara ben bakiyirum canim zaten elimden geldigince onlara niye yazik olsun bana yazik. Bak onlar icin yuzune tukurulmeyecek bir adamla ayni evde yasayip ayni havayi soluyorum.

Cocuklara ben bakiyirum canim zaten elimden geldigince onlara niye yazik olsun bana yazik. Bak onlar icin yuzune tukurulmeyecek bir adamla ayni evde yasayip ayni havayi soluyorum.
tamam sen sorumluluğunu yerine getiriyorsun da senin mutsuzluğun evin huzursuzluğu illa ki onlara yansır,hem o çoçukların sadece anneye değil babaya da ihtiyaçları var baba olmayı hsk etmeyen birini 3 defa baba yapmasaydın keşke

Cunku su an ben evdeyim ben evden gittigim an sirf bana aci cektirmek icin alir cocuklari . Kendisi de soyledi gidersen alirim sirf sana iskence olsun diye cocuklari elinden dedi. Bakici tutar gerekirse ama yine alir biliyorum

Almak öyle kolay değil , çocuklar küçük.

Doldurmayin kendinizi. Çocuklar çok küçük. Mecbur bir yolunu bulacaksınız.

Her gün kavga etmek dediniz ya, ne olur tutun kendinizi , elinize bir şey geçmiyor. Çocuklar üzülüyor sadece.

Tabi canim hic haketmiyor hemde . Ama diyorum ya bi dedigimi iki etmezsi ustume titrerdi deli gibi asikti adam birdenbire bisey oldu adama. Cocuk yapalim cocuk yapalim diye yalvariyorsu resmen. En son 1 sene sonra tamam dedim yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…