- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
3 çocuktan sonra ne yapabilirim demekArkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Almiyor cocuklari giderken yanina. Al diyorum almiyor kavga gurultu çıkıp gidiyor evdenGerçekçi bir plana değil, günü atlatmak için umuda ve enerjiye ihtiyacı var.
O da buna tutunmuş demek. Yoksa sanmıyorum bu plana inandığını..
mervehll bin kişi sordu cevap verdin mi bilmiyorum da, çocukların 1 veya 2 sini neden yollamadın babaları ile? Babaanneleri ile gezselerdi madem.. hasta olana da kafan rahat bakardın.
Kendisi istedi cocuk ben 1 taneyi bile istemiyordum. Cocukmda cocuk diye kendini parcaladi . Dedim adam cocuk istiyor demek ki bakacak ama nerdeeeEn büyüğü 4 yaşında 3 çocuk yaparsan eşin 24 saat evde dursa bile sorun var demektir. Derdin neydi ki....
Bende biktim hergun kavga etmekten bazen sus doyorum1ne yaparsa yapsin senncocuklara bak onu hic gorme diyorum ama olmutir bi yerden sonra yine patliyorumTamam bosayın, davul zurna da çaldırın ancak şuan bunları düşünmeyin.
Okumakla iş bulunmuyor. Hevesinizi kırmak değil niyetim, şuan her şey çok kötü, öyle kolay değil 3 çocuğu kreşe verip çalışmak. Ailede arkanızda değilse daha zor.
Ilkokula iki kişi çalışıp çocuğunu gonderdiginde masraflardan beli bükülüyor.
Şuan başka sorununuz yoksa kocanizla aranizı iyileştirmeye bakacaksınız.
Kavgayı, cinnet bir tarafa bırakın artık. Bunlarla iş çözülmüyor.
Zor olsa da çocukların hatrına o evi eğlenceli bir hale getirin. Gezi programları yapın başkaları yapmadan.
Siz güzellikle sorumluluk verin eşinize. Her defasında bıkmadan kızmadan verin. Yapmazsa yapmasın,zamanla alışacak.
Şimdi hemen bosayabiliyor musunuz hayır,o zaman şartları iyileştirme yoluna bakacaksınız.
O bebeklere yazık.kavgalı evde yaşamak zorunda değiller.
Almiyor cocuklari giderken yanina. Al diyorum almiyor kavga gurultu çıkıp gidiyor evden
O zaten kanalizasyon cukuruna dusesice. Allah onu bildigi gibi yapsin iyice nefret ettim ondanSakin ol şuan çok kızgınsin haklısın da sakin bir dille konuş derim eşinle çünkü öfkeyle kalkan zararla oturur ve tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır eşin gelince kavga etme sakın bir şekilde anlat daha kotu olma . KV de insan olsa oğlunu eşi olmadan biyerlere goturmez boş ver
Cunku su an ben evdeyim ben evden gittigim an sirf bana aci cektirmek icin alir cocuklari . Kendisi de soyledi gidersen alirim sirf sana iskence olsun diye cocuklari elinden dedi. Bakici tutar gerekirse ama yine alir biliyorumO zaman ne diye endişe ediyorsunuz çocukları boşanırken alır diye? Bu adam siz yokken napsın bu çocukları?
Siz bu haldeyken çocuklara tahammülünüz nasıl?
Bebehin nasıl oldu canım geçmiş olsun buaradaO zaten kanalizasyon cukuruna dusesice. Allah onu bildigi gibi yapsin iyice nefret ettim ondan
Boşanabilirsin mesela !. Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Kosa kosa otururlar merak etme zaten analari icin yuvalarini yikan adamlardan ne bekliyorsun . Koca olsalar cocuklarina babalik yaparlarYa boşa anasiyla otursun madem!!!
Ben de boşaniyorum.. sırf bu yuzden bir araya gelesim,yuzlerini goresim yok.beni. esim de anasina duskun,ozgurlugune duskun
Ne diye evlendin ozmn diyorum!!
Defolsun gitsin,ana oğul otursunlar!
Şu saatten sonra anasiyla da oturamaz artik eminim
Uyuttum sonunda biraz olsun uykuya daldi canim cok sagol. Atesi de dustu .Bebehin nasıl oldu canım geçmiş olsun buarada
Ben onlara sadece cocuklarim icin sabrediyorum . Artik baska carem de yok zatensizin kötü olcak bbır durumunuz yok. Bunlara sabrediyor olmak bile iyiniyetinizi gösterir.
Oh şükür onunla geçmiş olsun.Uyuttum sonunda biraz olsun uykuya daldi canim cok sagol. Atesi de dustu .
Canim sucun buyugu zaten bende koca aolmayi beceremeyen adami birde baba ettim kalkip hemde 3 cocukla. Ucuncu cocugum ilac kullanip korundugum halde oldu . Adamlar basta boyle olmuyor sonradan cift karaktere donusuyorlar. Cocuklar olana kadar iyiydik hersey guzeldi. Kv yine biseyler yapmaya calisiyordu ama icraata geçemiyordu fazla. Esim sonradan annesine yapisti birswy ildu anlamadim birbirlerine bi baglandilar sonradan .Çocuk hasta .
3 çocuk en büyüğü 4 yaşında .
Eşin annesiyle konuşulmuyor ,görüşülmüyor eve alınmıyor .
Anne kk da konu açıyor, yorumlara yorum yapıyor .
Ben herkesi suçlu buldum affet ama
Cocuklara ben bakiyirum canim zaten elimden geldigince onlara niye yazik olsun bana yazik. Bak onlar icin yuzune tukurulmeyecek bir adamla ayni evde yasayip ayni havayi soluyorum.Böyle birine art arda 3 çocuk???çocuklara yazık sadece sorumsuz anne babaların davranışlarının sonuçlarına onlar katlanıyor.
Cok sukur canim cok sagolOh şükür onunla geçmiş olsun.
tamam sen sorumluluğunu yerine getiriyorsun da senin mutsuzluğun evin huzursuzluğu illa ki onlara yansır,hem o çoçukların sadece anneye değil babaya da ihtiyaçları var baba olmayı hsk etmeyen birini 3 defa baba yapmasaydın keşkeCocuklara ben bakiyirum canim zaten elimden geldigince onlara niye yazik olsun bana yazik. Bak onlar icin yuzune tukurulmeyecek bir adamla ayni evde yasayip ayni havayi soluyorum.
Cunku su an ben evdeyim ben evden gittigim an sirf bana aci cektirmek icin alir cocuklari . Kendisi de soyledi gidersen alirim sirf sana iskence olsun diye cocuklari elinden dedi. Bakici tutar gerekirse ama yine alir biliyorum
Tabi canim hic haketmiyor hemde . Ama diyorum ya bi dedigimi iki etmezsi ustume titrerdi deli gibi asikti adam birdenbire bisey oldu adama. Cocuk yapalim cocuk yapalim diye yalvariyorsu resmen. En son 1 sene sonra tamam dedim yaptim.tamam sen sorumluluğunu yerine getiriyorsun da senin mutsuzluğun evin huzursuzluğu illa ki onlara yansır,hem o çoçukların sadece anneye değil babaya da ihtiyaçları var baba olmayı hsk etmeyen birini 3 defa baba yapmasaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?