Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Su an disardan univ okuyorum bitmesine 1 yil kaldi . Cocuklarim da buyuyor cok sukur. Meslegimi elime alıp cocuklari kres cagina getirip bu herife basicam tekmeyi sabrediyorum su an

Sözüm zaten size degil. Anneliginizden zerre şüphe duymuyorum zaten..geçmiş olsun size de. Allah tekrar öyle bir durum yasatmasin. Aileniz arkanizda olmaz mi?

Bakici tutmaz ben evdeyken annesinin korkusundan tutamaz esimi annesi yonetiyor. Herseyi ondan izin alarak yapıyor asla izinsiz nefes alamaz

Şu mesajıniza kadar konu çözülebilir sanmıştım.Esinizde vicdan da yok.Henuz birey de olamamış anlaşılan.

Bizim de 3 çocuğumuz var.İkiz bir de küçükler küçük çocuklara bakmak nasıl zor anlatılmaz yaşanır iyi bilirim.Ama biz de tüm sorumluluklar ortak

Nasıl olur bilemiyorum insallah esinizin ve kvniz azıcık vicdani sızlar da eşiniz destek olur size.

Onunla yan yana bile gelemem bana cok agir travmalar yasatti seytanin insanda vucut bulmus hali diyeyim siz anlayin . Yuzunu bile gormek istemiyorum

Yok artık kafam bu kadar cahilliği kaldıramıyor . Yanlış anlamayın size değil lafım Rabbim size bol sabır bol güç, kuvvet, sağlık versin. O kv de bi ana(?). Yani sorunu seninle ama aslında torunlarını cezalandırıyor. Eşinizede bravo annesinden kalan bi yanı yok. Hadi kv zır cahil. Be adam sen o çocukların babasısın ya. Ay çok sinir oldum. Allah insanlarımıza çok acil akıl fikir versin. Tekrar diyorum Rabbim yolunu açık etsin sana bol güç kuvvet sağlık versin.

Sözüm zaten size degil. Anneliginizden zerre şüphe duymuyorum zaten..geçmiş olsun size de. Allah tekrar öyle bir durum yasatmasin. Aileniz arkanizda olmaz mi?
Ailem arkamda olamiyor maalesef zaten bi tek annem var onun da gucu yok. Bir defa gittim kadina cok rezillikler yaptilar uzuntuden hastalandi geri evime geldim

Tabi ki sorumluk alması lazim. Ama bunlar kadını o kadar sindirmisler ki birsey yapmayacagindan emin oldugu icin böyle dayaniyor. Benim enistem olsa yapışırdim bogazina
Ben de bir kadınım.
En büyük hatamız bir erkege sonsuz güven.
Neyaparsa yapsın bir söz bir tebessüm bir arzulamaya herşeyi unutuyoruz.
Kadın sinmek isterse siner susmak isterse susar.
Aksini yapanlar erkege erkek gb davranan kadınlar.

Sagol canim cok tesekkur ederim gercekten cahille ugrasmak cok zormus simdi daha iyi anliyorum . Kotu insanla bas etmek daha zor

Su an disardan univ okuyorum bitmesine 1 yil kaldi . Cocuklarim da buyuyor cok sukur. Meslegimi elime alıp cocuklari kres cagina getirip bu herife basicam tekmeyi sabrediyorum su an
Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Siz ayrılık zamanını düşünüp dişinizden tırnağınızdan arttırıp kenara atmaya bakın. Zorluk çekmezsiniz en azından.

Taksiye atlarim yoldan cocuk havale geciriyor sen gez toz Allah nasil biliyosa oyle yapsin ikinizi de der kapatirim .Bidaha da acmam .
Arasin dursun .Densiz .

Ben kavga bile ettim evden cikarsan bir daha gelme dedim. Adam annemin cani sikilmis gezdirmem lazim diye kosarak gitti zaten annesi gezmeye gidecekse mutlaka gidilecek asla hayir diyemez

Ne yapmayı planlıyorsunuz peki? Bu böyle devam etmez. Hem size hem çocuklarınıza yazık. Politik davranıp kv ile barışmış gibi yapsanız. Dostunu yakın düşmanını daha yakın tut derler ya. Arada onada sorumluluk verirsiniz, eşinizi alıp götüremez. Tabi bunlar teorik fikirler, onları siz tanıyorsunuz.

Cocuklarim cok kucuk kres caginda degil. Bu gune kadar hep evliligi kurtarma taraftariydim ama artik degilim inanin. Cok seyler yasadim bu artik son noktamdi. Elime gecen ilk firsatta bu herifi boşayıp cocuklarimi alıp gidecegim

Ailem arkamda olamiyor maalesef zaten bi tek annem var onun da gucu yok. Bir defa gittim kadina cok rezillikler yaptilar uzuntuden hastalandi geri evime geldim

Şu üzüntüden hasta olan annelere ben hasta oluyorum. Şimdi bu sacma evliliği sürdürmeniz sanki daha mi iyi. Offf. Çocuklar da cok küçük yoksa çalışın diyecem. Allah sabir versin sana kardesim.. Insallah o kv en kısa zamanda Allah tan. Bulur cezasını da yakandan düşer

Sagol canim cok tesekkur ederim gercekten cahille ugrasmak cok zormus simdi daha iyi anliyorum . Kotu insanla bas etmek daha zor

Çok zor hemde. Allah gani gani yardımcın olsun. Rabbim bebeciğine sağlık versin biran önce iyileşsin inşallah. O kocan olacak adamla anasına çok dicek laf varda yok banlanmayım şimdi ama çok sinir oldum. Ben cinnet geçirirdim heralde böyle bi düşüncesizlik karşısında.

Çocuklar cok küçük hepsi yoksa kreşe verilip calisabilirdi. Yani bilemiyorum Almanyada felan olsa başka imkanlari olurdu belki ama Türkiyede işi cok daha zor.

Kimse o kadinla iyi olamaz inanin kendi kizkardesleri bile onunla konusmuyirlar

Kimse o kadinla iyi olamaz inanin kendi kizkardesleri bile onunla konusmuyirlar
Son bir fikir.
Kuranı kerimin 1.ve 2.cüzünü evinde açın okunsun.
Dinlemeseniz de çok büyük etkisini göreceksiniz.
Tlf yada tablete indirin her sabah sesli çekilde okunsun.
Etkilerini evinizde göreceksiniz ama bunun için sizin yapmanız gerekeni yapın.
O kaydı indirin kaydedin

böyle adama üç çocuk fazla değil mi?
Baba olmaya hakkı var mıydı bu kadar ilgisizken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…