Su an disardan univ okuyorum bitmesine 1 yil kaldi . Cocuklarim da buyuyor cok sukur. Meslegimi elime alıp cocuklari kres cagina getirip bu herife basicam tekmeyi sabrediyorum su anhata etmişsiniz. Şu herifi boşayıp çocuklarınızla yaşasanız başınız ağrımaz. Tutmayın şunu koca diye, anası alsın da oğlunu bi taraflarına tıkaç yapsın. Haysiyetsizler.
İntiharı da atın kafanızdan. Annesiniz siz. Zamanında koruncaktınız. Şimdi var mı kendini öldürmek. Hem ölünce hiçbi şey bitmiycek, bunun bi de hesabı var.
Bana da cok adilikler cok pislikler yaptilar cok caresiz kaldim ne cocuklarimi birakabildim ne annemin evine gidebildim en son hic bir yolum kalmadi kendimi oldurmeye kalktim bunlar yuzunden . Olumden dondum . Cocuklarimi birakabilseydim bunlari yasamaz keyfime bakardim ama olmuyor
Bakici tutmaz ben evdeyken annesinin korkusundan tutamaz esimi annesi yonetiyor. Herseyi ondan izin alarak yapıyor asla izinsiz nefes alamaz
Onunla yan yana bile gelemem bana cok agir travmalar yasatti seytanin insanda vucut bulmus hali diyeyim siz anlayin . Yuzunu bile gormek istemiyorumSon birşey sorucam.
Zaten evliliginiz kötü sebeplerden biri valide.
Çocuklarınızın huzuru için valideye dayanamaz mısınız?
Onun yaptıkları görüşseniz de görüşmeseniz de hep bir etken.
Eşinizi kaybetmemiş olursunuz.
Çocuklar baba ile büyür
Ailem arkamda olamiyor maalesef zaten bi tek annem var onun da gucu yok. Bir defa gittim kadina cok rezillikler yaptilar uzuntuden hastalandi geri evime geldimSözüm zaten size degil. Anneliginizden zerre şüphe duymuyorum zaten..geçmiş olsun size de. Allah tekrar öyle bir durum yasatmasin. Aileniz arkanizda olmaz mi?
Ben de bir kadınım.Tabi ki sorumluk alması lazim. Ama bunlar kadını o kadar sindirmisler ki birsey yapmayacagindan emin oldugu icin böyle dayaniyor. Benim enistem olsa yapışırdim bogazina
Sagol canim cok tesekkur ederim gercekten cahille ugrasmak cok zormus simdi daha iyi anliyorum . Kotu insanla bas etmek daha zorYok artık kafam bu kadar cahilliği kaldıramıyor . Yanlış anlamayın size değil lafım Rabbim size bol sabır bol güç, kuvvet, sağlık versin. O kv de bi ana(?). Yani sorunu seninle ama aslında torunlarını cezalandırıyor. Eşinizede bravo annesinden kalan bi yanı yok. Hadi kv zır cahil. Be adam sen o çocukların babasısın ya. Ay çok sinir oldum. Allah insanlarımıza çok acil akıl fikir versin. Tekrar diyorum Rabbim yolunu açık etsin sana bol güç kuvvet sağlık versin.
Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Siz ayrılık zamanını düşünüp dişinizden tırnağınızdan arttırıp kenara atmaya bakın. Zorluk çekmezsiniz en azından.Su an disardan univ okuyorum bitmesine 1 yil kaldi . Cocuklarim da buyuyor cok sukur. Meslegimi elime alıp cocuklari kres cagina getirip bu herife basicam tekmeyi sabrediyorum su an
Ben kavga bile ettim evden cikarsan bir daha gelme dedim. Adam annemin cani sikilmis gezdirmem lazim diye kosarak gitti zaten annesi gezmeye gidecekse mutlaka gidilecek asla hayir diyemez
Cocuklarim cok kucuk kres caginda degil. Bu gune kadar hep evliligi kurtarma taraftariydim ama artik degilim inanin. Cok seyler yasadim bu artik son noktamdi. Elime gecen ilk firsatta bu herifi boşayıp cocuklarimi alıp gidecegimBen de bir kadınım.
En büyük hatamız bir erkege sonsuz güven.
Neyaparsa yapsın bir söz bir tebessüm bir arzulamaya herşeyi unutuyoruz.
Kadın sinmek isterse siner susmak isterse susar.
Aksini yapanlar erkege erkek gb davranan kadınlar.
Ailem arkamda olamiyor maalesef zaten bi tek annem var onun da gucu yok. Bir defa gittim kadina cok rezillikler yaptilar uzuntuden hastalandi geri evime geldim
Sagol canim cok tesekkur ederim gercekten cahille ugrasmak cok zormus simdi daha iyi anliyorum . Kotu insanla bas etmek daha zor
Ben de bir kadınım.
En büyük hatamız bir erkege sonsuz güven.
Neyaparsa yapsın bir söz bir tebessüm bir arzulamaya herşeyi unutuyoruz.
Kadın sinmek isterse siner susmak isterse susar.
Aksini yapanlar erkege erkek gb davranan kadınlar.
Kimse o kadinla iyi olamaz inanin kendi kizkardesleri bile onunla konusmuyirlarNe yapmayı planlıyorsunuz peki? Bu böyle devam etmez. Hem size hem çocuklarınıza yazık. Politik davranıp kv ile barışmış gibi yapsanız. Dostunu yakın düşmanını daha yakın tut derler ya. Arada onada sorumluluk verirsiniz, eşinizi alıp götüremez. Tabi bunlar teorik fikirler, onları siz tanıyorsunuz.
Çok mantıklıTaksiye atlarim yoldan cocuk havale geciriyor sen gez toz Allah nasil biliyosa oyle yapsin ikinizi de der kapatirim .Bidaha da acmam .
Arasin dursun .Densiz .
Son bir fikir.Kimse o kadinla iyi olamaz inanin kendi kizkardesleri bile onunla konusmuyirlar
böyle adama üç çocuk fazla değil mi?Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?