Benim esim annesine cok farkli bi bagla bagli hatta gobek bagini hala kesmemis annesiyle gibi hergun beraberler hergun . Beni birakir onu birakmaz . Cocuklarini birakir onu birakmaz
Ben bu adamlara 3-5 çocuk niye yapıyorsunuz merak ediyorm.Hani düzelir diye düşünen varsa düzelmez efendim.1 le düzelmeyen 3le eve barka uğramaz.Hayir annesi esime muhtac tum giderini esim karsiliyor kirasini bile
Bosayacam zaten artik bu son noktaydi ekonomik olarak kendimi toplamam is guc sahibi olmam lazim . Elime gecen ilk firsatta tekmeyi basicamBen bu adamlara 3-5 çocuk niye yapıyorsunuz merak ediyorm.Hani düzelir diye düşünen varsa düzelmez efendim.1 le düzelmeyen 3le eve barka uğramaz.
Evet olan olmuş.Allah uzun ömür versin çocuklarınıza
Bosucan bacım.Madem yaptın,alcan çocuklarını cıkcan o evden.Öyle intihar falan bırakcan o isleri.Hadi sen öldün kurtuldun.O arkada kalan sabilere kim bakcak?Anasıyla gezmekten hasta cocugunu görmeyen babasına mı bırakcan cockları?3 günde sokağa düşer o çocuklar.
Kendini topla.Al karsına konuş derim.Allah yardımcınız olsunn
Anneme neler yaptilar bir bilsen kadin hastalandi stresten artik annemden uzak durmaya calisiyorum zarar gormesin diye.mervehll annen yalnız yaşıyormuş o çocuklara bakmaz mı sen çalışsan ne bu ya ne kadar vicdansız insanların eline düşmüşsün
Kovsam ne olacak iki gun gezip anasiyla eve gelecek kovmadimmi sanki daha once. Yuzsuz herif hayatim yuzsuz. Ben kaliyorum 5 parasiz kovunca da.Yani ne diyim size? Ben sorumluluk sahibi eşim olduğu halde ikinci çocuğa cesaret edemiyorum. Baktınız anasının dibinden ayrılmıyor hiç çocuk yapmamanız lazımdı..
Ama tabi bunları söylemek için çok geç o yüzden eve almayın gelince. Gitsin anasında kalsın..
Madem tahammülünüz yok, size bir yardımı da yok ayak altında dolaşıp size iş çıkarmasın bari..
Univ okuyorum disardan is guc sahibi olmak icin. Cocuklar da kres cagina gelsin bitiricenPara biriktirin.
Univ okuyorum disardan is guc sahibi olmak icin. Cocuklar da kres cagina gelsin bitiricen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?