- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
dogru soze ne denırAcımasız olduğumu düşüneceksiniz konu sahibesi arkadaşım bir önceki konunuzada aynısını yazmıştım tekrar etmek istiyorum Böyle sorumsuz bir adamdan neden 3 çocuk. Geziyo tozuyo ceza veriyo ama Düzen li sıklıkta seks yapiyo sizi hamile bırakıyor. 6 yıllık evlilik 3 çoccuk en büyüğü 4 yaşında en küçüğü 7 aylık, en büyüğü dediginiz bile bebek sayılıyor, evliliginizin yarısını hamile bir diğer yarısını çocuk emzirmeyle geçirmişsiniz. Resmen köle gibi bir hayat yaşıyorsunuz. Geceleri kocaya gündüzleri çocuklara, 3 bebek çamaşırı ütüsü,yemeği. Bende birtane var yetişmiyor siz nasıl kaldırıyorsunuz bunu . Anneliginizi sorgulamıyorum yanlış anlamayın kirilmayinda gerçekten yeterli olamaya bilirsiniz .
Boşanmaya cesaretiniz yok ,kocanızın adam olmaya niyeti yok. Belliki göbek bağı kesilmemiş vicdan yoksunu bir hayvan .
Iki seçeneğiniz var ; annesinden özür dileyin aranızı yapın, gerekirse yalakalik yağ çekin kocanız size bu zulmu yaşatmaktan vaz geçsin.
Yada çocukları kocanıza bırakıp 1 hafta 10 gün baba evine dönün, yanlız bakmak ne derece zor yaşayıp görsün.
Ne yaparsanız yapın ama lütfen 4. Çocuğu yapmayın yazık günah onlara, her biri bebek ayrı ayrı yaş dönemi ilgi ister en küçüğü daha minicik
Bosayacam zaten artik bu son noktaydi ekonomik olarak kendimi toplamam is guc sahibi olmam lazim . Elime gecen ilk firsatta tekmeyi basicam
Aynen oyle yapacagim canim aynen oyle sirtimda asalak tasimaktan biktim artik1 yılınız kalmış zaten. Girin bir yere çalışın. Sonra bölümünüzle ilgili iş bakarsınız..
Çocuklara anneniz baksın. Büyüğü kreşe verin. Ortancanın yaşı kreş için uygun mu bilmiyorum. Devlet artık kreş yardımı yapıyor başvurursunuz.
İkisi kreşe giderse anneniz en küçüğe daha rahat bakar.
Eşiniz de nafaka ödeyecek mecbur..
Taşımayın bu asalağı sırtınızda. Kendi düzeninizi kurunca en azından kafanız rahat olur..
Para biriktiremiyorum annesiyle ikisi birlik olup biriktiriyorlar benden gizli. Ben bundan ancak is guc sahibi olursam kurtulurum. Bugune kadar hep yurutme taraftariydim ama is cocuguma geldi bicak kemige dayansi artik kafamda sadece ekonomimi kazanıp bunu bosamak var. Adliye cikisinda da davul caldirip gobek atacagim bosanincaDüzelir belki öyle hemen bitirme taraftarı olmayın. Madem 3 çocuk olana kadar bu adam çok iyiydi öyleyse sabretmek zorundasınız çocuklarınız için.
Başka kötü huyu yoksa sorumluluk kazanması için elinizden geleni yapın.
O gezme programı yapmadan siz yapın. Gezmeye gidince çocuklardan birini verin götürsün. Bazen emrivaki yapın birinin yemeğini yedirsin, giydirsin.
Madem çok cinnet geçirdin düzelmedi öyleyse tatlilikla yaklaş.
Kolay mi değil ancak cocuklar çok küçük. Onlar büyüsün,mesleginize alın v.s neden baksan 2 3 sene ancak.
Şimdi boşanma fikrini çıkarın aklınızdan. Zamanı gelince bakarsınız.
Gelincede kavga etmeyin. Sessiz kalın. Kavgalardan ne geçiyor elinize bir düşünün. O çocuklara yazık.
Bu sırada para biriktirin, ihmal etmeyin.
Hayir 70 yasinda kadinin avm de ne isi var gitsin pazara. Sen bu yastan sonra alacagin ne olabilir avm den kefen bezi miO gittikleri AVM var ya işte tam oraya analı oğullu gömerdim onları
Ne biçim insan bunlar (insan dediğime bakmayın lafın gelişi)
Tabi canim benden intikam aliyorlar ikisi birlikte. Kendine yapar ne yaparsa yarin cocuklar ikisinden de nefret eder buyuyunceSen annesiyle gorusmuyorsun diye annesi bi tatlı olmuştur şimdi ona
Amin canim amin insallah vallahi hayat hep biz kadinlara iskence oluyor erkekler gununu gun ediyorlarŞu üzüntüden hasta olan annelere ben hasta oluyorum. Şimdi bu sacma evliliği sürdürmeniz sanki daha mi iyi. Offf. Çocuklar da cok küçük yoksa çalışın diyecem. Allah sabir versin sana kardesim.. Insallah o kv en kısa zamanda Allah tan. Bulur cezasını da yakandan düşer
Aynen oyle yapacagim canim aynen oyle sirtimda asalak tasimaktan biktim artik
Eve alma gelince git kimle gezdiysen orda kal de ama eve alcam dersen de kusura bakma biraz açık konuşucsm ama koynuna alma oh ne iyi gündüz gezsin çocuklarla ilgilenmesin gecede gelip evi otel gibi kullansınTabi canim benden intikam aliyorlar ikisi birlikte. Kendine yapar ne yaparsa yarin cocuklar ikisinden de nefret eder buyuyunce
Canim bende cok calistim kendi parami kazaniyordum liseden beri hep calistim . Calismak hic zor gelmiyor bana bu dustugum durum daha zor inan. Bekardim calisiyordum isim gucum vardi geldi yapisti yakama gelemiyesice. Isimden gucumden oldum evlendim al iste sonum bu oldu.Kk da bdv ye yandım,bittim,öldüm diye konu açan kadınlara bakın hepsi hemen çocuk yapmış,okulu bırakmış,evlenmis,calısmak zor gelmiş yada adam tas koymus isine gelmiş.Çalışmak öyle kolay bisey değil çünkü.
sonuç %80 i o sevmedikleri,istmedikleri ,yüzünü görmeye tahammül edemedikleri kocalarına geri dönüyor.Biz de altı delik leğene sunu yap bunu yap diye su doldurmaya devam ediyoryz.Yap kız 1 çocuk daha.Amaann battı balık yan gider..
Ayiptir söylemesi ama zaten bayadir almiyorum canim bu olaylar yuzunden zaten sogudum adamdan . Cocuklarin hatirina yuzune bakiyorum o kadar gina geldiEve alma gelince git kimle gezdiysen orda kal de ama eve alcam dersen de kusura bakma biraz açık konuşucsm ama koynuna alma oh ne iyi gündüz gezsin çocuklarla ilgilenmesin gecede gelip evi otel gibi kullansın
Ben bu esim ve ailesi yuzunden cinnet gecirip kendimi oldurmeye kalktim . Sonra psikolojik tedavi vs. Au an bosasam durumu kullanacaklar ve cocuklarim cok kucuk asla bana vermezler is yok guc yok para yok . Ama is sahibi olmak icin okuyorum disardan. Ekonomimi kazanıp cocuklarim 4 yasina gelince basacam tekmeyi hemde davul zurna dovdurerekBende herkese bosan demek istemem ama gerçekten bosayın bu adamı. Bu çocukları babanızın evinden getirmediniz bakmak zorunda ! Öyle yada böyle zaten ilgilenmiyorsa boşayın çok rahat edin
Annemin sadece 1 maasi var yani su an bize bakamaz. Ben kendi basimin caresine bakmak zorundayim. Zaten annem git evine cocuklarina bak adami gorme duyma naparsa yapsin diyor iyice beni sinir ediyorAnnenizin geliri var mı?
Yani 3 çocukla boşanıp ilgilenmek çok zor olacak sizin için ama beyin ve beden yorgunluğu olsa da bu sinir harbini yaşamayacaksınız diye düşünüyorum..
Psikoloji çökertiyor yıpratıyor asıl insanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?