Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Çocukları taksaydıniz peşine. Sizde bebekle ilgilenirdiniz.
Kusura bakmayın sizi kırmak istemiyorum ama bu adam böyleyken neden 3 çocuk? Hemde 4 sene içerisinde?

dogru soze ne denır
katılıyorum

Asıl cezayı size veriyo sanıyo ama unuttuğu bişey var,bu şekilde çocuklarındanda uzaklaşıyo farkında değil eşiniz

Allah böyle sorumsuz merhametsiz insanlara denk getirmesin...sizdede suç var kusura bakmayın madem böyle bir adam neden bukadar çocuk? Simdi 3 çocukla birşeyde yapamazsınız madem öyle annesiyle ufak ufak yakınlaşın ne diyim

Bosayacam zaten artik bu son noktaydi ekonomik olarak kendimi toplamam is guc sahibi olmam lazim . Elime gecen ilk firsatta tekmeyi basicam

1 yılınız kalmış zaten. Girin bir yere çalışın. Sonra bölümünüzle ilgili iş bakarsınız..
Çocuklara anneniz baksın. Büyüğü kreşe verin. Ortancanın yaşı kreş için uygun mu bilmiyorum. Devlet artık kreş yardımı yapıyor başvurursunuz.
İkisi kreşe giderse anneniz en küçüğe daha rahat bakar.
Eşiniz de nafaka ödeyecek mecbur..
Taşımayın bu asalağı sırtınızda. Kendi düzeninizi kurunca en azından kafanız rahat olur..

Aynen oyle yapacagim canim aynen oyle sirtimda asalak tasimaktan biktim artik

Para biriktiremiyorum annesiyle ikisi birlik olup biriktiriyorlar benden gizli. Ben bundan ancak is guc sahibi olursam kurtulurum. Bugune kadar hep yurutme taraftariydim ama is cocuguma geldi bicak kemige dayansi artik kafamda sadece ekonomimi kazanıp bunu bosamak var. Adliye cikisinda da davul caldirip gobek atacagim bosaninca

O gittikleri AVM var ya işte tam oraya analı oğullu gömerdim onları
Ne biçim insan bunlar (insan dediğime bakmayın lafın gelişi)
Hayir 70 yasinda kadinin avm de ne isi var gitsin pazara. Sen bu yastan sonra alacagin ne olabilir avm den kefen bezi mi

Kk da bdv ye yandım,bittim,öldüm diye konu açan kadınlara bakın hepsi hemen çocuk yapmış,okulu bırakmış,evlenmis,calısmak zor gelmiş yada adam tas koymus isine gelmiş.Çalışmak öyle kolay bisey değil çünkü.
sonuç %80 i o sevmedikleri,istmedikleri ,yüzünü görmeye tahammül edemedikleri kocalarına geri dönüyor.Biz de altı delik leğene sunu yap bunu yap diye su doldurmaya devam ediyoryz.Yap kız 1 çocuk daha.Amaann battı balık yan gider..

Amin canim amin insallah vallahi hayat hep biz kadinlara iskence oluyor erkekler gununu gun ediyorlar

Aynen oyle yapacagim canim aynen oyle sirtimda asalak tasimaktan biktim artik

Annenizin geliri var mı?
Yani 3 çocukla boşanıp ilgilenmek çok zor olacak sizin için ama beyin ve beden yorgunluğu olsa da bu sinir harbini yaşamayacaksınız diye düşünüyorum..
Psikoloji çökertiyor yıpratıyor asıl insanı..

Tabi canim benden intikam aliyorlar ikisi birlikte. Kendine yapar ne yaparsa yarin cocuklar ikisinden de nefret eder buyuyunce
Eve alma gelince git kimle gezdiysen orda kal de ama eve alcam dersen de kusura bakma biraz açık konuşucsm ama koynuna alma oh ne iyi gündüz gezsin çocuklarla ilgilenmesin gecede gelip evi otel gibi kullansın

Canim bende cok calistim kendi parami kazaniyordum liseden beri hep calistim . Calismak hic zor gelmiyor bana bu dustugum durum daha zor inan. Bekardim calisiyordum isim gucum vardi geldi yapisti yakama gelemiyesice. Isimden gucumden oldum evlendim al iste sonum bu oldu.

Bende herkese bosan demek istemem ama gerçekten bosayın bu adamı. Bu çocukları babanızın evinden getirmediniz bakmak zorunda ! Öyle yada böyle zaten ilgilenmiyorsa boşayın çok rahat edin

Eve alma gelince git kimle gezdiysen orda kal de ama eve alcam dersen de kusura bakma biraz açık konuşucsm ama koynuna alma oh ne iyi gündüz gezsin çocuklarla ilgilenmesin gecede gelip evi otel gibi kullansın
Ayiptir söylemesi ama zaten bayadir almiyorum canim bu olaylar yuzunden zaten sogudum adamdan . Cocuklarin hatirina yuzune bakiyorum o kadar gina geldi

Bende herkese bosan demek istemem ama gerçekten bosayın bu adamı. Bu çocukları babanızın evinden getirmediniz bakmak zorunda ! Öyle yada böyle zaten ilgilenmiyorsa boşayın çok rahat edin
Ben bu esim ve ailesi yuzunden cinnet gecirip kendimi oldurmeye kalktim . Sonra psikolojik tedavi vs. Au an bosasam durumu kullanacaklar ve cocuklarim cok kucuk asla bana vermezler is yok guc yok para yok . Ama is sahibi olmak icin okuyorum disardan. Ekonomimi kazanıp cocuklarim 4 yasina gelince basacam tekmeyi hemde davul zurna dovdurerek

Annemin sadece 1 maasi var yani su an bize bakamaz. Ben kendi basimin caresine bakmak zorundayim. Zaten annem git evine cocuklarina bak adami gorme duyma naparsa yapsin diyor iyice beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…